Перейти до змісту

Board-зустріч з Ігорем Гузем?

kudrom

Чи хотіли б Ви взяти участь в зустрічі з Ігорем Гузем?  

130 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Про Гузя дізналась на борді десь місяць тому, саме завдяки людині (не буду тикати пальцем) яка його так завзято піарить, можу з побаченого сказати наступне :

навмисно демонстративна поведінка цієї людини говорить сама за себе, такий імідж "аля молодий Жириновський" відверто насторожує.

Наголошую, це моя особиста думка.

Опубліковано
Не вартий уваги і потраченого часу

Однозначно не вартий.

Поки що немає такого волинського політика, який би заслуговував такої уваги та довіри. Можливо тому, що їм цього і не потрібно. Сучасні політики на ціннісному рівні просто не здатні мислити державотворчими категоріями, їм "начхати" на суспільний розвиток.

Попит порлжує пропозицію.

Якщо нашому народу ,,нвчхати ,, на суспільний розвиток-то й політикам теж.

Найбільшу довіру на даний момент у волинян викликають ,,гречкодавці,, Мартиняк, Єрємєєв, Палиця...

Може з ними зустрітися?

Опубліковано

Тепер доведеться йти на зустріч з Гузем. Дуже вже хочеться вживу побачити Дмітрія Вікторовічя Шума.

Опубліковано

Попит порлжує пропозицію.

Якщо нашому народу ,,нвчхати ,, на суспільний розвиток-то й політикам теж.

Згоден. Люди заслуговують на політиків, яких вони обрали.

Найбільшу довіру на даний момент у волинян викликають ,,гречкодавці,, Мартиняк, Єрємєєв, Палиця...

Може з ними зустрітися?

Голосувати на виборах за когось й підтримувати кандидата - це різні речі. Перераховані мільйонери просто вдалися до тотальної скупки голосів. З ними також не потрібно проводити таких зустрічей. Вони такі ж самі меркантильні виродки.

Опубліковано

А де нам взяти інших? Ми ж не можемо вислати наших олігархів та переселити сюди німецьких.

Значить треба працювати з тими що є.Треба міняти їх.

Поступово, головне в правильному напрямку і з максимальною користю для суспільства.

Опубліковано

Мої вітання!

Мене звати Ігор Гузь, я зареєстрований на форумі ще у 2010 році, але з того моменту це мій перший допис)

Пару днів тому kudrom, з яким я особисто не знайомий, але спілкуюся у фейсбуку, запропонував розмістити тут оголошення, чи не хотіли б форумчани зі мною зустрітися, я не заперечив, але ініціатива була з його сторони.

Наразі жодної проблеми в тому чи відбудеться така зустріч чи ні не бачу. Я публічна особа, тому зустрічей мені не бракує, більше того наразі проти мене відкрито три кримінальні провадження, власне за участь в акціях Євромайдану і маю з тим трохи клопотів. Готуюся до судів)

Але якби все-таки така зустріч відбулася, то я маю пропозиції про що поговорити. Це правда моє суб’єктивне бачення.

• Власне про Євромайдан і можливе подальше розгортання акцій протесту на Волині та в Україні. Думаю я маю право про це говорити)
  • В наступному році нас чекають президентські вибори. Як людина яка буде брати активну участь в цьому процесі, мене цікавить і Ваша думка. Потрібен єдиний кандидат від опозиційних сил чи ні, і взагалі який він, той оптимальний кандидат!?
  • Як людина яка останні 12 років є депутатом місцевої ради (один раз міської, два рази обласної) готовий обговорити перспективи розвитку місцевого самоврядування. Для багатьох це важливо.
  • Як людина, що вже сьомий рік очолює оргкомітет фестивалю українського опору «Бандерштат», хотів і про це поговорити. Фестиваль став значимим для області та міста, знаю, що багато форум чан беруть у ньому участь. Цього року також плануємо його проводити.
  • Останні 15 років активно працюю в сфері молодіжної політики. Чотири роки очолював відділ у справах сім’ї та молоді Луцької міської ради, профільну комісію у Волинській обласній раді. Має своє бачення стосовно цбого напрямку, цікавить і Ваше)

В принципі готовий спілкуватись/дискутувати на будь-яку тему яка цікавить Вас, в тому числі відповісти на запитання. Формат зустрічі для мене не принциповий, який запропонуєте, такий і добрий. Зустріч навіть з п’ятьма форумчанами, які мають свою позицію для мене буде цікавою.

І ще для інформації. Маю персональний сайт http://guzj.info Є у фейсбуку www.facebook.com/igor.guz та вконтакті http://vk.com/igor_guz

Опубліковано

Тут один ваш ярий прихильник 2 дні всіх переконує, що не можна входити в рамки які для зустрічей пропонує губернатор. Аж тут ви взяли і окреслили рамки обговорення.

Політики такі політики.

Нічого особистого...

Опубліковано

Читайте уважно: "В принципі готовий спілкуватись/дискутувати на будь-яку тему яка цікавить Вас, в тому числі відповісти на запитання. Формат зустрічі для мене не принциповий, який запропонуєте, такий і добрий"

Опубліковано

Власне про Євромайдан і можливе подальше розгортання акцій протесту на Волині та в Україні. Думаю я маю право про це говорити)

заради цього можна організовувати зустріч й не тільки з учасниками борди.

Опубліковано

Коротше, є 15 людей, які хотіли б зустрітися, це не так і мало. Мабуть ще треба всіх приватно попитати, чи це дійсно бажання, чи просто позиція. А тоді спробувати погодити час та формат зустрічі, якщо дійсно вийде хоча б 5 бажаючих

Опубліковано

А вам це навіщо пане Гузь ? Виж партії міняєте як рукавичкі тобто не послідовні (вибачте за конкретизацію) хто ж вам заважав щось змінити і чому?

Тай поспілкуватись можна тут і всі почують !

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...