Перейти до змісту

Board-зустріч з Ігорем Гузем?

kudrom

Чи хотіли б Ви взяти участь в зустрічі з Ігорем Гузем?  

130 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Про Гузя дізналась на борді десь місяць тому, саме завдяки людині (не буду тикати пальцем) яка його так завзято піарить, можу з побаченого сказати наступне :

навмисно демонстративна поведінка цієї людини говорить сама за себе, такий імідж "аля молодий Жириновський" відверто насторожує.

Наголошую, це моя особиста думка.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не вартий уваги і потраченого часу

Однозначно не вартий.

Поки що немає такого волинського політика, який би заслуговував такої уваги та довіри. Можливо тому, що їм цього і не потрібно. Сучасні політики на ціннісному рівні просто не здатні мислити державотворчими категоріями, їм "начхати" на суспільний розвиток.

Попит порлжує пропозицію.

Якщо нашому народу ,,нвчхати ,, на суспільний розвиток-то й політикам теж.

Найбільшу довіру на даний момент у волинян викликають ,,гречкодавці,, Мартиняк, Єрємєєв, Палиця...

Може з ними зустрітися?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"На злодієві і шапка горить". Що ще сказати...

P.S. Є таке поняття як "емпатія", але то не ваш випадок.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тепер доведеться йти на зустріч з Гузем. Дуже вже хочеться вживу побачити Дмітрія Вікторовічя Шума.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Попит порлжує пропозицію.

Якщо нашому народу ,,нвчхати ,, на суспільний розвиток-то й політикам теж.

Згоден. Люди заслуговують на політиків, яких вони обрали.

Найбільшу довіру на даний момент у волинян викликають ,,гречкодавці,, Мартиняк, Єрємєєв, Палиця...

Може з ними зустрітися?

Голосувати на виборах за когось й підтримувати кандидата - це різні речі. Перераховані мільйонери просто вдалися до тотальної скупки голосів. З ними також не потрібно проводити таких зустрічей. Вони такі ж самі меркантильні виродки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А де нам взяти інших? Ми ж не можемо вислати наших олігархів та переселити сюди німецьких.

Значить треба працювати з тими що є.Треба міняти їх.

Поступово, головне в правильному напрямку і з максимальною користю для суспільства.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мої вітання!

Мене звати Ігор Гузь, я зареєстрований на форумі ще у 2010 році, але з того моменту це мій перший допис)

Пару днів тому kudrom, з яким я особисто не знайомий, але спілкуюся у фейсбуку, запропонував розмістити тут оголошення, чи не хотіли б форумчани зі мною зустрітися, я не заперечив, але ініціатива була з його сторони.

Наразі жодної проблеми в тому чи відбудеться така зустріч чи ні не бачу. Я публічна особа, тому зустрічей мені не бракує, більше того наразі проти мене відкрито три кримінальні провадження, власне за участь в акціях Євромайдану і маю з тим трохи клопотів. Готуюся до судів)

Але якби все-таки така зустріч відбулася, то я маю пропозиції про що поговорити. Це правда моє суб’єктивне бачення.

• Власне про Євромайдан і можливе подальше розгортання акцій протесту на Волині та в Україні. Думаю я маю право про це говорити)
  • В наступному році нас чекають президентські вибори. Як людина яка буде брати активну участь в цьому процесі, мене цікавить і Ваша думка. Потрібен єдиний кандидат від опозиційних сил чи ні, і взагалі який він, той оптимальний кандидат!?
  • Як людина яка останні 12 років є депутатом місцевої ради (один раз міської, два рази обласної) готовий обговорити перспективи розвитку місцевого самоврядування. Для багатьох це важливо.
  • Як людина, що вже сьомий рік очолює оргкомітет фестивалю українського опору «Бандерштат», хотів і про це поговорити. Фестиваль став значимим для області та міста, знаю, що багато форум чан беруть у ньому участь. Цього року також плануємо його проводити.
  • Останні 15 років активно працюю в сфері молодіжної політики. Чотири роки очолював відділ у справах сім’ї та молоді Луцької міської ради, профільну комісію у Волинській обласній раді. Має своє бачення стосовно цбого напрямку, цікавить і Ваше)

В принципі готовий спілкуватись/дискутувати на будь-яку тему яка цікавить Вас, в тому числі відповісти на запитання. Формат зустрічі для мене не принциповий, який запропонуєте, такий і добрий. Зустріч навіть з п’ятьма форумчанами, які мають свою позицію для мене буде цікавою.

І ще для інформації. Маю персональний сайт http://guzj.info Є у фейсбуку www.facebook.com/igor.guz та вконтакті http://vk.com/igor_guz

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тут один ваш ярий прихильник 2 дні всіх переконує, що не можна входити в рамки які для зустрічей пропонує губернатор. Аж тут ви взяли і окреслили рамки обговорення.

Політики такі політики.

Нічого особистого...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Читайте уважно: "В принципі готовий спілкуватись/дискутувати на будь-яку тему яка цікавить Вас, в тому числі відповісти на запитання. Формат зустрічі для мене не принциповий, який запропонуєте, такий і добрий"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Власне про Євромайдан і можливе подальше розгортання акцій протесту на Волині та в Україні. Думаю я маю право про це говорити)

заради цього можна організовувати зустріч й не тільки з учасниками борди.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Коротше, є 15 людей, які хотіли б зустрітися, це не так і мало. Мабуть ще треба всіх приватно попитати, чи це дійсно бажання, чи просто позиція. А тоді спробувати погодити час та формат зустрічі, якщо дійсно вийде хоча б 5 бажаючих

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А вам це навіщо пане Гузь ? Виж партії міняєте як рукавичкі тобто не послідовні (вибачте за конкретизацію) хто ж вам заважав щось змінити і чому?

Тай поспілкуватись можна тут і всі почують !

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...