Перейти до змісту

LineAge2

Mr.@NcLe

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

post-141-1208118888.jpgpost-141-1208118864.jpg

l2server x10 - 1.5роки назад , а то й троха більше

ЗИ. на нормальних сервраках такого нема, бо на нормальних серверах ГМ не грають...

• Відповідей 924
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

І шо ще зараз такі випадки стаються?

Фото просто клас.І шо ви їх вибили?

А це іграшка адмінів чи просто воно раз там в пару років?

post-3314-1208152449.jpg

Опубліковано
Я недавно шукав нові картинки і знайшов дешо цікаве

Мене зацікавило, як в таких містах з'явились такі монстри?

Чого рейд босси таких великих левелів в таких містах?

І чи часто тае буває?А може хтось і спостерігав за таким

То просто ГМи вирішили трохи поприкалуватись :)

Так сказать - розвага публіки :)

То давай нашим гм напишем хай так прикальнутся лишні лімони непомішають

Опубліковано

Є питання одне: Чи пети по білетам ростуть чи ні?Я знайшов фото там де ростуть але в грі говорять шо неростуть.А якщо й ростуть то з якого лвл?

post-3314-1208331013.jpg

post-3314-1208331019.jpg

post-3314-1208331023.jpg

Опубліковано

Якщо це стосується С4 то ці пети ростуть, але ці пети знаходяться на фермі і ніяких на них білетів немає :)

Опубліковано

В С4 теж були такі пети... вони хілили... в мене навіть бичок 80лвла був.. Вони не росли, а ті що росли на фермі водяться :D

Опубліковано
Да є там білети квест проходь або в кх купляй.Ось наприклад

Норм ти пушку підібрав до талума ^_^

А ти замітив мій лвл? B)

Я 29 який талум то мені друзі дали сфоткатись в ньому

Опубліковано

Народ подскажите плз, какой сейчас самый актуальный украинский серв с рейтами 10-15, и какие хроники сейчас играют, ато немного отстал от жызни :)

Опубліковано

2 Amor, всього є 5 хронік Harbingers of War, Age of Splendor, Rise of Darkness, Scions of Destiny, Oath of Blood (є ще так звана нульова хроніка "прелюдія" но на скільки я знаю її не запускали), далі ідуть не хроніки а трони хаоса (The Chaotic Throne) серед них є Interlude, The Kamael, Hellbound, Gracia, причому Інтерлюд - це нульовий трон :) Так що ти мав на увазі під 7-мими хроніками? :)

ЗІ: зайшов на сервер там Камелька :) це перші Хроніки Хаоса :)

Опубліковано

Якщо навіть вони і існують я сумніваюсь що цей серв буде настільки стабільним, як уже існуючі гіганти в Росії :)

Опубліковано

ну х4 точно не подходит, когда то играл на белоруском серве с рейтами х4, до 20 лвла качалсо целую неделю, но там народу было (пол бяларусии)

даже ночью 2000+, ток жалко украинцев мало, потом на америке на 3 серве, там более понравилось, рейти х10, много народу с луцка там сидело, бо во всех комп клубах патч на этот серв стоял, потом года на 2 забросил.... вот щя поставил дома инет, ввел в гугл слово: линейдж 2 , и прозрел, столько их развелось даже толком и не понял какие щас хроны играют, я начинал с chronicles 2 Age of Splendor , а щас вон их сколько !!!!

все ище нахожусь в полном замешательстве и в поиске ... :)

Опубліковано

мдя народу и в правду не мало, уже разсматривал этот серв, все таки хотелось что то украинское, но они все на половину пустые, наверное прийдется остановится на абиссе.

Amor +1

Опубліковано

l2.thyabyss.ru

качаю гнома на першу профу, шоб балабас споілом мати, біжу майже закінчую, біжить тєло))

86891212ic8.th.jpg

рейт серва x3

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...