Перейти до змісту

LineAge2

Mr.@NcLe

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 924
  • Створено
  • Остання відповідь
  • 2 тижня потому...
Опубліковано
Народушко,ну скиньте плз ктото на Фтп С5 Плз

я заливал недавно но удалили наверно ужэ( смогу ище залить но з 1 шаст рафа нету...

• 2 тижня потому...
  • 2 тижня потому...
Опубліковано

Хто гамає на La2World pvp x1200 (1) :mdr::mdr:

гарний серваг.Onli for vmz :mdr:

а хто гамав на Trifli який зводив з розуму усіх Луцьких лінаговців 8)

• 2 тижня потому...
Опубліковано

з С4 ПВП серверів рекомендую Red Net. На ньому зараз сидить весь клуб НЕО3.

Офіційно дозволені боти для бафа і торгу. на форумі адмінінстрація виложила настроєного під свій серв бота.

Безпечна заточка до +7. ГМи пострійно в грі.

Єдиний мінус - онлайн поки що слабенький.

офф сайта не скажу, бо пишу з роботи. пробуйте пошуком рискати або в л2топі знайдіть його

Опубліковано

Залийте на фійл обмінник LINAGE 2 (5 хроніки) або дайте ссилку на луцьких мурежах (зовнішній трафік кінчився,внутрішнього ДОФІГА

!!!!!!!!СИЛЬНО НАДА!!!!!!!!!!

Опубліковано

Ти напевно забув упам"янути, що це патч на серв РедНет www.l2-rednet.su

І качни звідти також текстури для Епік шмота і біжи 50 метрофф і виложи всім.

Опубліковано

Захотілось погамать в ЛА, але незнаю навіть приблизно що і як настроїти потрібно :P

Мож хтось обяснить, що саме потрібно скачати з ФТП , як почати гратись і який сервак тре брать? ;)

Опубліковано

Єслі ти не грав в ла2, то краще і не починай. дружній савєт

А якщо всетакі хоч грать... то нада клієнт гри і патч до сервака (який качається на сайті сервака) , ну і акк зарегати.

З серваків можу порадити цей http://la2.theabyss.ru/ . я колись там грав на х3 поки , не забив на ла2 гвоздьом залізним ;)

Опубліковано

Рондо в ICQ

будеш гамати зі мною, Юрою, Пашою і Серьогою (ну всі з Луцька)

(на пвп сервері, де тобі буде найпростіше зі всім розібратись. сайт сервера l2.rednet.su)

Інсталяху і патч можу дати на день-два

Опубліковано

Хотим больше свободного временя?, чаще гулять с девушкой?, смотреть больше фильмов? подкачать мускулы? заработать денег? купить себе машину? вылечить глаза?.

Рецепт такой, ищем папочку Lineage II, аккуратно выделяем ее, ииииии жмем, только нажимаем очень быстро, резким движением Shift+Del, и с отрывом долей сек. Enter.

Далее наслаждаемся результатами :D

Опубліковано

=)

Краще подумайте про власників серваків, вони ж збанкрутіють повністю з таким розкладом.

а у них є дружина і діти. тому добре подумати перед тим як виконувати пораду Oushen'a :-)

• 4 тижня потому...
Опубліковано

The wait is almost over! We're pleased to announce that the Lineage II: The 1st Throne update will be going live on Wednesday, December 12. © lineage2.com

кто-нибудь выложит клиент The 1st Throne - The Kamael за плюсег? ;)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...