Перейти до змісту

LineAge2

Mr.@NcLe

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
Если будет на 4, свиснешь :-))))

Я не ищу. У нас на сэрваке очень неплохая база знаний.

http://darkage.co.ua/db/index.php

Выгребает инфу с самого сэрвера и 100% действительна.

• Відповідей 924
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Ребята, у кого есть полная версия л2-информера? Если есть, то залейте на обменник плиз!

У меня только по 3-х хронах завалялся...

Если будет на 4, свиснешь :-))))

Есть 1.5 версия - там з С5

а на С4 повна - постійно її юзав, і все співпадало

Опубліковано

Мужики не понял я на каком сервере ві все играеете? я уже полтора года сижу в венете.

А ві где

Опубліковано
Мужики не понял я на каком сервере ві все играеете? я уже полтора года сижу в венете.

А ві где

Я також граю на Внеті. Якщо не секрет який у тебе нік, і в якому ти клані?

Опубліковано
кста де ети куски выбивать ? место или локацыя.. схожу на разведку=)

Да толку ходити на развелдку. я уже 10 лез там виспойлив.

якшо йти то сразу по остальні 3 леза... в аську напиши, сходим (Кетра орк аутпост. Моби - кетра орк ворріор 80 лвл х2)

2 Silia: а гіран то вчора взяли =) по чесному... Мєсіво класне. Добре що є потужний ворогуючий альянс, а то було б нецікаво грати.

Опубліковано
2 Silia: а гіран то вчора взяли =) по чесному... Мєсіво класне. Добре що є потужний ворогуючий альянс, а то було б нецікаво грати.

Не спорю що чесно. Тільки по моїм даним там перевіс на вашу користь був дет 3 на 1го, ну вобщім не кіслий зерг :ok:

Я хоч не граю але часом інфу збираю :)

Опубліковано

Pomogite najti norm server bez donata ili s donatom tolko na adeny no shtob etix donatorov bylo o4en malo!

Xo4y igrat na novom servere kotoruj nedavno otkrulsa! jelatelno s X-1---X-2---X-3 ne bolshe

potomyshto x-10 eto yje bred

zaranie blagodaren kto pomog

• 2 тижня потому...
Опубліковано
можна

Спс.

А то саб вже докачую, а мене намагаются переконатт в зворотньому. Інфи по цьому "дурному" питанню немаеє. :)

Опубліковано

Не спорю що чесно. Тільки по моїм даним там перевіс на вашу користь був дет 3 на 1го, ну вобщім не кіслий зерг :)

Я хоч не граю але часом інфу збираю :)

Ну якщо вважати що 90% тих хто залишився в ХеллХамстерс ВМЗ одіті і заточені по самі вибачте яйца...

то 3 на 1 це чесне співвідношення.

наприклад мне прийшлось валити мага( не нєкра) - 150 урона давав (при Матаці 1800 з емпавером).

добре шо нас було шестеро, повалили його.

з їхніми некрами тіпо ОДИН (сом +15 і остальне не гірше) справитись не кучою нереально... Хіба шо сайленс проскочить. Хоча з такою біжою навряд чи

Народ. Хто в курсі справи... якщо взяті саб, то чи можна сабкласу проходити третю профу?

Можна. перевірено

Опубліковано
наприклад мне прийшлось валити мага( не нєкра) - 150 урона давав (при Матаці 1800 з емпавером).

добре шо нас було шестеро, повалили його.

:)

А тепер прикінь як грати проти ваших (Абрамелех ітд) яким саме ці нєкри наносили до 100 (120-150крітом) урона коли ви атакували замок :)

2 мага прошли чісто по полю боя і розкідали чоловік 30-40 при тому що їх валили всі скопом. Докі ті респались толпа вже ворвалась в замок.

А що вже говорить про Хаста який в 1не рило захватив замок хоча його валили і НПС і чел з 20 народу в придачу

Так що кому кому а вам про ВМЗ краще не згадувать :)

Опубліковано
А що вже говорить про Хаста який в 1не рило захватив замок хоча його валили і НПС і чел з 20 народу в придачу

це Жесть

:):):)

Опубліковано

2Slayer це все фігня

Коли я ще грав там ми практично винесли всіх цих джидаїв з сервера (правда самим пришлось в падавани записатись) і все шло до того що через місяць другий вони б лишились в історії але тут алі леголаса вирішило піти до них в шестьоркі :friday: + на додачу зявилось 2-3 ДартВейдера за 1кріт наносячих по 100к урона

Адміни уябкі забирали чесно захоплені замкі і назначали переосади

Алі лідера в тюрягу на неділю кідали просто так до вияснення обставин

і грати мені стало зовсім не цікаво.

ЗІ ВМЗ буде правити світом

Опубліковано

Чел з 5-10 ще лишились

Якщо хоч там почать грати то перечитай що я вище описував і подумай чи хоч саме на цей серв

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...