Перейти до змісту

LineAge2

Mr.@NcLe

Рекомендовані повідомлення

Це ти про осаду Годдарта коли сервер посередині осади тупо упав( на пів дня)? :lol:

за 20 мін до кінця провели рест перед тим оголосивши коли продовження осади, так що все нармал

Зараз клан на абісі х3

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 924
  • Створено
  • Остання відповідь

Поздр. х3 канешно це не х10. всі наверно щас дето 15 лвла )))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З прокачкой пів біди. а от крафтити буде ТУГО,

хоча якщо брати спойлом і манором, то весьма таки непогано

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Харош скірни з ПВП серваків постить :)

Чому зразу "ПвП сервер"? Рейти Х2.

Идите на рейты 3 и глянем кто КРУЧЕ :D:P

Велком на Х2 :blush:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Перечитал всю тему и появился вопрос. Почему вы так на донаторов гоните? WMZ у них много, все куплено, а попробуй без денег и т.д. Благодаря таким ребятам как с клана "NightPatroL" все бесплатные сервера на плаву держаться. А вы честые и благородные имеете чудесную возможность играть...причем "на шару". И ето не только к ЛА2 относиться, так есть и в combats.ru і WOW і в многих других играх. Альтруистов в наше время уже нигде нет..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Е ні не путать правду з вимислом.

"NightPatroL" завжди старалось дотримуватись балансу в грі. Це самий сильний клан не через мощ зброї а саме через організованість і прямоту рук. Заточувати зброю вони почали лише після того як зявилися пару людей в противників котрі вклали стільки грошей що в 1не рило могли перевалити мінімум з 10ток простих гравців.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На мою думку взагалі потрібно перейти на якийсь сервак з рейтами від х15, не важко качатися, і так, щоб розслабитися від х2 чи 3.

Створити чисто ЛУЦЬКИЙ клан (на мою думку людей буде чимало) і давати там всім пілюлєй хто просить і не просить.

на х 15 ж не важко качатися та розвиватися.

що скажите ???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2silia

Сорри если "NightPatroL" опорочил ) В верхних топах был на них наезд из-за доната, я их в пример и привел! Больше не буду :blush:

2Innate

Cобрать всех(многих) луцких на одном сервере да еще в одном клане, я думаю, нереально! Вкусы на счет серверов настолько разные, что ето делает невозможным выбор оптимального варианта. Некоторым нравятся международные серваки, некоторым русские, некоторым украинские. Те люди, кто серьезно и давно играет Ла2 очень сильно привязаны к своим серверам, кланам, друзьям и т.д. А донаторы 100% не будут никуда переходить, чтобы не потерять вложеные кровные $.$$$. Были неоднократные попытки сделать нечто подобное, но все они закончились ничем.

Возможен такой вариант-пусть все у кого есть луцкие групировки в кланах и на определенных серверах напишут детально где они играют(сервер), какие рейты, онлайн и сколько людей из Луцка там есть и с кем связаться в случае чего. А те кто захочет перейти к своим землякам, выберут себе наиболее подходящий вариант.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я це звісно розумію, але ж всерівно, якщо підібрати нормальні рейти, на яких легко набивати лвл та вибивати шмот, не так вже і важко буде перейти та начати все з 0.

на ла2сервер.ру був весь клан наших, ЛУЦЬКИХ, біля 10 спочатку, а потім і до 20 приблизно, людей дійшло (ну декілька персів на одном акк, але ж . . .)

можна на ПВП спробувати раді прикола, наприклад КПІ сервак. норм рейти, і продається так все до Б, А купляється за АА, S -- крафтиться. норм пвп рейти.

все можливе, якщо тільки забажати цього =))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зібрать тучу луцьких не питання, питання в тому щоб всі ужились нормально :smile-zachot:

Да і надоїла вже л2 як гірка редька

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну да, дістала,стільки грати і такого лвл добитися =)

ну спробувати можна, розслабитися. . . .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Найшов нормальний сервак з рейтами х20 - 25

на 1 місці в ла2топ. онлайн 550 чел.

думаємо і говоримо . . .

http://la2elpy.ru/index.php

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мені б ще хоть 500 Мб трафіка - тоді я з вами.

а то сьогодні ще навіть не миколая, а я свої оплачені 500 вже фактично висидів... (((((

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

сервак нормальний, є ГМшоп,геройські прибамбаси і таке інше

злегка підлагує, людей багато, грати можна.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Найшов нормальний сервак з рейтами х20 - 25

на 1 місці в ла2топ. онлайн 550 чел.

думаємо і говоримо . . .

http://la2elpy.ru/index.php

В чому суть гри? Просто не можу зрозуміті змісту.

ПвП сервера (Х100+) - тупо для того щоб валитися.

Низькі рейти - для того, щоб розвиватися і обдумано будувати взаємостосунки з іншими кланами в т.д.

А ти пропонуєш ХЗ що. Такий сервер надоїсть за 2-2,5 місяці

З.І. За місяць чи півтора я буду на тому серваку 78-м (на рейтах Х20 брав за день лвл - з 75-го став 76-м), а що далі?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Народ є невеличке прохання:

вернувся я в Лінейку і на сервер (наших сусідів Ровно :blink: www.lineage2.rovno.ua ) , допоможіть кому не важко проголосуйте за сервер по цих двох ссилках!!!

>>>Push<<<

>>>Push<<<

З.І. Просто хочем підняти он-лайн.

Дякую хто допоможе.

це я може трошки буду наглий =) якшо не важко почаще голосуйте... плзззззззззз :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Думаю що у тебе нічого не вийде.

Декілька кліків не піднімуть рейтинг сервера до ТОПових. А люди які орієнтуются по рейтингу не глянуть навіть на ваш....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Думаю що у тебе нічого не вийде.

Декілька кліків не піднімуть рейтинг сервера до ТОПових. А люди які орієнтуются по рейтингу не глянуть навіть на ваш....

Ёпт не хочеш помагати не нада...

Я попросив, хто порахує за потрібне поможе.... "АПСУЖДЕНИЯ" мені тут ненада, мені треба дії якісь, вот і всё...

Попрошу тут більше не викладувати чи получиться шось чи не.

Ти Вес мабуть не розумієш - ми не хочем зразу ОНЛАЙН 1000-3000, ми хочем підняти для початку хочаби малость, а є люди які дивляться на сервера по списках і якшо входити в 20 я думаю народ почне заходити на сервер. А там вже йому верішувати (а раптом їм сподобається і друзів підтянуть)

сам знаю як колись задротом був - перепробував "дуже багато серверів"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ёпт не хочеш помагати не нада...

Я попросив, хто порахує за потрібне поможе.... "АПСУЖДЕНИЯ" мені тут ненада, мені треба дії якісь, вот і всё...

Попрошу тут більше не викладувати чи получиться шось чи не.

Глянув на автора топа і ним виявився не ти...

Я веду до того, що "мені тут ненада" - це не про цей топ.

Наскільки мені відомо, то форуми створені для обговорення в тому числі.

З.І. Доречі ті кого цікавить цей топ (тобто грають в лінєйку) мабуть будуть голосувати за свої сервери.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на л2сервер давайте

Це ти в Діоні постійно гномом сидиш і торгуєш ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хочу перейти на новий сервер, на якому грає найбільше луцьких.

Порекомендуйте якийсь

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

l2server.ru

або туда де щас Сіля і компанія )

2 hawk: Да це Зевс там сидить приторговує )

і я там десь бігаю ельфом 74 лвла темним... і ще багато кого.....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А на яких рейтах граєш ??

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І я хочу перейти . . . .

скіньте хто може С5, хочу глянути яка різниця.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...