Перейти до змісту

LineAge2

Mr.@NcLe

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 924
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

в ліназі офф не очінь, люди паявляюця тіко піся 70+ лвл, но вапроц у мну ни той, вод сєрвак - абус x3, єсть бх 56 лвл, пп 50+, ше 48+, прокачав на продажу за нідєльку глада і ТХ, вот тепер для сибу думаю кого взяти основного чара, єсєсна шо прокачані глад і ТХ вже не в счот, так при імєніі бх пп і ше вишОуказаниг уравнєй - кого оптіма качать? зараніє сасіба за окайний атвєт -)

Опубліковано
Сумонер- імхо злоснейший пвпшнік на ІЛ.

Але лише в руках того хто ним вміє іграти..

в пвп він нерулить

summons rules

на оли може в пвп при фул бафи він лягає дуже швидко

Опубліковано

Бішість що там грали давно звідти поспригували.

Якщо цікавитиме валюта або обмундіровка то звертайся

Опубліковано

Бо я думав хто грає зара той мені зробить послугу.В мене стоїть с5 а треба с6, а якщо качати то 3 гіга :smile3:

Опубліковано

Я якось ставив паитання: "чи можна зробити їздового тигра?"

І знайшов відповідь можна!

Кому цікаво де брати квест пишіть <_<

Опубліковано

l2.theabyss.ru x3

в катах качаєцця бх 56, пп 50 і ше 52. для фулкі треба дд, глад або нєкр, можна з самоном. всі 3 аккаунта, на якіх стоять чари - платні, іде виключно кач на спойл і на 60 слів до 52, качаються вокером, треба лишній мєч, дроп з спойлом рандом, подробиці в пм, кач тіко з сосками, іноді біля мну ГМ бігає, =FAQ=Virgolia і ахараняє, єсі хтось запишецо в паті, буде зирити чи соскі юзаєте і не мухлюєте, місце в катах забите норм, на тому тижні - тиждень ріфтів, бо по ходу наші програють, так шо берем квест в статуї на дф і гоу са мну кач, надо лишній мєч, але шоб не сильно палили другі одміни шо шота ни так -)

Опубліковано

OTAM

Наші то хто )))

В ріфт доречі можна ходити в будь-який період, не залежно від того яка сторона виграла. Тп від гк в любих катах.

Опубліковано

А как ты в каты попадеш ? ))) интересный ты ...ТП в рифт от статуи которая стоит за воротами

Опубліковано

Ето не в рифт а на фестиваль )))) РИфт и фестиваль совершенно разные вещи )

или ето у тебя ГФЩ какойто убитый

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...