Перейти до змісту

КУПЛЮ 2-кімнатну КВАРТИРУ

JXL

Рекомендовані повідомлення

Куплю 2-кімнатну квартиру у Луцьку.

Цікавлять квартири як Вторинного ринку так і новобудови орієнтовною вартістю до 45 000 $ вічно зелених.

Цікавлять насамперед райони Соборності, Кравчука, Конякіна, Молоді, Там-Таму або невіддалені райони міста.

Квартири в панельних чи старих будинках, квартири малосімейного типу, а також ті, що розташовані на 1 та останньому поверхах прошу не пропонувати.

Зв,язок поки що через приватні приватні повідомлення. Чекаю пропозицій.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якщо квартира з середнім ремонтом, тобто щоб заселитися і зразу жити... то в цьому районі в бюджет не впишитеся...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якщо квартира з середнім ремонтом, тобто щоб заселитися і зразу жити... то в цьому районі в бюджет не впишитеся...

Ну новобудова ясно що без ремонту, а от за вторинку думаю можна.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Є 69 кв.м. в зданій новобудові за там-тамом, але ціна 53000.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

JXL, будуйте хатинку невеличку 7*8 з мансардою на квадратів 100, звісно що багато гемор....але буде своє рідне

....земелька тис.10-15, і за 30 тис. ще можна багато чого зробити...

post-16705-0-41622200-1390486430_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дорогувато для мене. Хоча б на тис. так 5 $ дешевше або менше квадратурою.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дорогувато для мене. Хоча б на тис. так 5 $ дешевше або менше квадратурою.

Є тільки така. Можу різницю якої не вистачає в рострочку без %.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

JXL, будуйте хатинку невеличку 7*8 з мансардою на квадратів 100, звісно що багато гемор....але буде своє рідне

....земелька тис.10-15, і за 30 тис. ще можна багато чого зробити...

post-16705-0-41622200-1390486430_thumb.j

Так, згоден, що будинок краще. Був би у мене вибір по ширше то так би і зробив, а так є нюанси))

А на рахунок рострочок и кредитів то не дуже хочеться влази у ці справи.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...
  • 2 тижня потому...

У нас виставлені на продаж:

1. пр. Молоді (щоправда 1-й поверх, але з високим цоколем і лоджією) 2-к, цегла, 52 кв.м., зовсім без ремонту. Ціна 38 000 у.о.

2. вул. Арцеулова, 7-й поверх, цегла, 53 кв.м., без ремонту. Просять 41 000 у.о.

Телефон ріелтора - 050-663-51-48, Інесса.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У нас виставлені на продаж:

1. пр. Молоді (щоправда 1-й поверх, але з високим цоколем і лоджією) 2-к, цегла, 52 кв.м., зовсім без ремонту. Ціна 38 000 у.о.

2. вул. Арцеулова, 7-й поверх, цегла, 53 кв.м., без ремонту. Просять 41 000 у.о.

Телефон ріелтора - 050-663-51-48, Інесса.

Дякую за пропозиції, але жодна непідходить.

Перша квартира-1 поверх., а другу (якщо це та що я думаю) я бачив - там 41 000 нема за що давати і 38 000 навіть забагато. Єдине що сподобалось це її планування.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...
  • 4 тижня потому...

Актуально?

Так, актуально! У Вас є конкретна пропозиція?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цікавлять квартири як Вторинного ринку так і новобудови орієнтовною вартістю до 45 000 $ вічно зелених......

Чим більше росте зелений тим більший вибір квартир буде на таку суму...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Цікавлять квартири як Вторинного ринку так і новобудови орієнтовною вартістю до 45 000 $ вічно зелених.

Цікавлять насамперед райони Соборності, Кравчука, Конякіна, Молоді, Там-Таму або невіддалені райони міста.

Квартири в панельних чи старих будинках, квартири малосімейного типу, а також ті, що розташовані на 1 та останньому поверхах прошу не пропонувати.

Зв,язок поки що через приватні приватні повідомлення. Чекаю пропозицій.

Доброго дня. Я з бізнес центру "Моя Україна". У нас в базі є декілька варіантів квартир.

1. Пр. Соборності (р-н "Княжого двору") 7поверх, 49кв. м., кімнати роздільні, жилий ремонт. 42 000$

2. Вул. Кравчука (біля ТЦ Слон), 7 поверх, 48,5кв. м., косметичний ремонт, 1991р. будівництва. 42 000$ + торг

3. Вул. Конякіна (біля "Салюта"), 2 поверх цегляної пятиповерхівки, 44кв. м., санвузол роздільний,невеликий коридор + коморка, балкон засклений, паркет в кімнатах, є підвал, центральне опалення, лічильники на воду. 37 000$ + торг

4. Вул. Кравчука, 6 поверх, (панельний), 52кв. м., зроблений євроремонт, металопластикові вікна, нова сантехніка, засклені утеплені лоджії. 44 000$

5. Вул. Гончара (р-н "Там-Там"у, між "Там-Там"ом та "Срібними лелеками"), 9поверх, 10поверхівки моноліт, (елітний). 69кв. м., без ремонту, стяжка є, потрібно штукатурити, труби скрізь є, сучасне планування, високі стелі, Документи всі є. 48 300$

База оновлюється кожного дня, ще є багато подібних варантів.

0994900037

0978078899

0639639080

200010

Запитувати Руслана.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...