Перейти до змісту

Проточний електронагрівач води

Yarchik

Рекомендовані повідомлення

Є такі штуки, називаються проточні електронагрівачі води. Вони є всякі за конструкцією і можливостями, наприклад, такі:

1689595.jpg

Тобто, в них подається вода, сам нагрівач підключається до електромережі і невеличким струменем з нього тече підігріта вода.

Виникла необхідність в такому приладі, але мене цікавить, чи є такі водонагрівачі, щоб:

1) їх можна було підключити на вихід душового шланга.

2) не доводилося кріпити на стінку.

Якщо хтось торгує таким обладнанням і може щось запропонувати - буду вдячний.

Стаціонарна техніка не цікавить.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

як електрик можу вам тільки сказати, що внаслідок того, що такі нагрівачі дуже потужні, то не кожна проводка їх потягне. Перш ніж купляти впевніться, що така штука зможе у вас працювати

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

За пораду дякую, але перевірити тупо не маю, як :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пригласите электрика, и все станет ясно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ясно. А хтось може щось сказати по суті мого питання, без ухода в сторону електрики?

Давайте так: електричні нюанси тут не обговорюємо. Будемо вважати, що в мене проводка і автомати витримають.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ярчик, пользуюсь двумя, устанавливать его можно на любую трубу, лишь бы давление воды на него было нормальным, ибо сгорит, а крепить его нуна жёстко, к нему подходит питание. Мож тут найдёшь чего полезного - http://vopros-remont.ru/santexnika/ustanovka-vodonagrevatelya-svoimi-rukami-nakopitelnogo-i-protochnogo/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кріпити "жостко" нема як - квартира зйомна. Тому цікавить варіант підключення води на шланг від душа і без кріплення.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Они все монтируются на стену, причем крепить надо надежно, т.к. к нему подходит ел. Провод. Это в первую очередь пожиратель ел. Энергии, а только потом нагреватель. Сталкивался еще с одним минусом монтажа – подключается только штатный кран-шланг, который входит в комплект, а это не всегда удобно. Там прикол в диаметре резьбы. Еще один нюанс – это заземление такого прибора- не зануление, а именно заземление, что зачастую не возможно в старых многоэтажках. При интенсивной эксплуатации служат не долго из-за накипи на тэнах. Покупал такую штуку в фокстроте (правда давно). Видел в НЛ и эпике, как вариант базар.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кріпити "жостко" нема як - квартира зйомна. Тому цікавить варіант підключення води на шланг від душа і без кріплення.

Два отверстия под дюбеля, которые можно потом зашпаклевать или зафуговать сильно состроят погоду?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 6 місяців потому...

лучше бойлера 80л поставь, я делал подставку, и ставил его на пол, непревзойденная вещь. Сьехали с квартиры и ни единого следа бойлера не осталось.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

відійду від теми трошки, ... враховуючи що лучани масово шукають/купляють різна електронагрівачі ... так що в найближчий час очікуємо часті проблеми відсутності електропостачання, так як ЛЕП 0,38 кВ та ТП 10/0,4 кВ які живлять баг.кв. житлові будинки не розраховані на таке збільшення навантаження, так що "геморою" жителі підкинуть трошки "Волиньобленерго", а ще внутрішньобудинкові мережі які в певній частині будинків виконані алюмінієвими проводами які будуть просто плавитися від завищеного струму. Перед тим як ставити в квартирах різні електронагрівачі, зберіться (елементарна порада) з сусідами і знайдіть електрика, нехай хоч передивиться в щитовій контактну систему зєднань, яка комутаційно захисна апаратура (автоматичний вимикач, ..) стоїть, бо може періодично йти дим з щитових, бо ЖЕКу по..й до того що робиться в щитових, а жити Нам треба безпечно і спокійно.

Поставтесь до цього серйозно бо крім нас ніхто за нашу безпеку дбати небуде ... нажаль

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для проточного нагрівача потрібно окреме живлення прямо з щитка, бо квартирній проводці каюк))

Не рекомендую.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дякую всім археологам, які відкопали тему :)

я поступив простіше: з"їхав зі зйомної квартири, придбав свою, поставив автономне опалення і нагрів води.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я поступив простіше: з"їхав зі зйомної квартири, придбав свою, поставив автономне опалення і нагрів води.

Це точно простіше а ніж 2 дирки в стіні )))
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дісно, так куди легше

ех, і мені б так :g15:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дісно, так куди легше

ех, і мені б так :g15:

Ой, не кажи так... не так воно всьо просто :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

гениально, шедеврально, превосходно!!!! ушел повторять Ваш сценарий, думаю поможет :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Проточники дуже багато їдять електрики. Альтернативою може стати малогабаритний бойлер 10-15 літрів. Брав одеський новатек 10-літровий - http://www.termounion.com.ua/bojlery/boyleri-pid-miykoyu/boyleri-pid-miykoyu-novatec . З тими стрибками курсу краще взяти щось українське. Монтаж під мийкою дуже зручно

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...