Shkoder Опубліковано 28 Жовтня, 2007 в 23:28 Поділитися #1 Опубліковано 28 Жовтня, 2007 в 23:28 Сегодня по распоряжению отца эконома из Троице-Сергиевой лавры вывезли более 30 кошек на свалку.Кошек упаковали в мешки и просто бросили. Они будут погибать мучительной смертью ну не п$%дец?? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Plum Опубліковано 29 Жовтня, 2007 в 00:47 Поділитися #2 Опубліковано 29 Жовтня, 2007 в 00:47 шок... я спочатку подумав що це якийсь злий жарт, на зразок того що ходило через аську про кров для дитини... Прочитав весь топік... невже це правда?!..Дивує що там практично немає людей з машинами, не було кому поїхати. Навіть в нас на форумі я думаю що машини 4-5 відразу знайшлися б, і людей душ 20 без проблем...І фоток з місця подій немає. Є кілька фоток котенят, які невідомо де сфотографовані.... крім того пишуть що є лишайні котята, на фотках їх чомусь немає...Я нікого не захищаю і не стверджую що такого не могло бути, просто СТРАШНО ВІРИТИ, що таке могли зробити... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Shkoder Опубліковано 29 Жовтня, 2007 в 02:02 Автор Поділитися #3 Опубліковано 29 Жовтня, 2007 в 02:02 несколько котят уже найдены, с машинами тоже проблем нет вроде.дело, как мне кажется, именно в том, что до последнего мало кто верил заявлениям о подобных зверствах даже из уст уважаемых на ПиК'е людей. очень надеюсь что утром все разрешитсяps. тема уже активно обсуждается в жж и на лепре Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
dimmon Опубліковано 29 Жовтня, 2007 в 07:06 Поділитися #4 Опубліковано 29 Жовтня, 2007 в 07:06 Мда, это что возвращаемся к инквизиции. Знал тоже людей которые просто не терпят кошек и спокойно могут запустить в кошку кирпич, идиоты. Не понимаю как таких животных не людить? А особенно рыжих и пушистых как у меня и толстых Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
mix_forever Опубліковано 29 Жовтня, 2007 в 11:54 Поділитися #5 Опубліковано 29 Жовтня, 2007 в 11:54 Пиздец, извините.... Но вот бы тех святош в мешочки попаковать и так прокатать... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.