Перейти до змісту

Замовлення мобільних телефонів

Andreyxxx

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Доброго Вечора, займаюсь замовленням мобільних телефонів за низькими цінами. термін доставки до 7 днів. Вартість телефонів від 270 до 1700 грн :) Кого зацікавило пишіть у приват.

Опубліковано

Телефони нові, китайські копії відомих брендів. А звідки замовлення - це вже таємниця :) Україна зі складу.

Опубліковано

Ну і займайтесь, про те, що тут багато людей займається я знаю. Телефони замовляються у Українських представників.

Опубліковано

Телефони нові, китайські копії відомих брендів. А звідки замовлення - це вже таємниця :) Україна зі складу.

Опубліковано

Сам користуюсь телефоном на 2 карти за 270 грн. Вже майже рік і нічого.....

Далі прошу писати тільки по темі. Дякую за розуміння.

Опубліковано

Доброго Вечора, займаюсь замовленням мобільних телефонів за низькими цінами. термін доставки до 7 днів. Вартість телефонів від 270 до 1700 грн

Кого зацікавило пишіть у приват.

Треба було зразу у першому пості вказати що продаються калькулятори китайські копії а не телефони.

І ще одне - це не лише гроші на вітер, а щей рак головного мозку, в них рівень радіації завищений більш ніж в 10 разів.

Далі прошу писати тільки по темі. Дякую за розуміння.

Вибачаюсь, не встиг(

Опубліковано

Про радіацію я думаю не варто говорити. Вийдіть на вулицю і дихайте тією радіацією. Якщо ви рахуєте що телефони калькулятори тоді Вам НЕ СЮДИ. Прошу писати по темі!!!

Опубліковано

3. ОБМЕЖЕННЯ І ЗАБОРОНИ

3.4. Заборонена торгівля на замовлення, по каталогу, по прайс-листу; послуги представників фірм, підприємств і будь-яких інших організацій.

(с)Борда

Опубліковано

Про радіацію я думаю не варто говорити. Вийдіть на вулицю і дихайте тією радіацією. Якщо ви рахуєте що телефони калькулятори тоді Вам НЕ СЮДИ. Прошу писати по темі!!!

Калькуляторами я називаю китайські копії, які коштують 270 грн, і в перший місяць на ремонт їх викидається в 2 рази більше.

А та радіація, що на вулиці - вона в допустимих межах.

Опубліковано

Ну що тут сказати.... Борда як Борда. Відкриєш тему і начинають ........ Телефони є і по 500 -1000 грн. По 2-4 ядра по 8 гб. і більше. Якщо і це для Вас калькулятори ну тоді ідіть купіть оригінал за 5 000 і радійте, що у Вас оригінал.

Прошу Писати по темі.

Ціни: 250-300 грн клавіатурний моноблок, 720-760 грн сенсорний.

Китайські телефони є нормальні, але не копії.

Потрібно тільки розібрати кілька штук, і бажання купувати його для себе пропаде.

В 5-ти телефонах одного корпусу може бути різне "начиння".

Крім того антеною для блютусу може бути провідок, антена на ВайФай недотягнута до гнізда, а прикріплена скотчем, хоч на динаміки 2 місця, є лише один, і це не повний перелік.

Комусь продавати - звісно 100% навару як мінімум, чому ж не продавати.

Опубліковано

Я за Вас дуже радий, що ви такі освідченні. Напевно колись попались на Китаї ???

Я не один телефон продав, скарг не було. Я просто не розумію навіщо плати за той самий S4 шалені гроші, якщо можна взяти за 1000 грн. і радіти. Всеодно Ви з оригінала не візмете його всієї продуктивності. А для ігор, софта, інтернета, дзвінків піде і такий телефон який у багато разів дешевший.

Опубліковано

То ж є вже нормальні китайські фірми: Huawei, ZTE, Jiayu, THLта купа інших. Навіщо возити оці недолугі копії?

100% навару як мінімум - в китаї їх беруть на вагу

Я не один телефон продав, скарг не було. Я просто не розумію навіщо плати за той самий S4 шалені гроші, якщо можна взяти за 1000 грн. і радіти.

Недовго радіти - до першої поломки, в СЦ їх навіть не примають, а виходять з ладу вони дуже швидко

Опубліковано

То ж є вже нормальні китайські фірми: Huawei, ZTE, Jiayu, THLта купа інших. Навіщо возити оці недолугі копії?

Відповім. Є така частина людей яка купує щоб бути крутим з типу дорогим телефоном.

P.S Багато людей які брали телефони це Apple та Samsung через те, що оригінал купити не можуть. А ви говорите про Huawei, ZTE, Jiayu, THLта це для них китайська грамота :)

100 % навару можна брати це якщо замовляти у Китайців, але тут є свої нюанси - це термін доставки. У Українських представників Ви 100 % не зробите ніколи.

Опубліковано

Відповім. Є така частина людей яка купує щоб бути крутим з типу дорогим телефоном.

Надійним

P.S Багато людей які брали телефони це Apple та Samsung через те, що оригінал купити не можуть. А ви говорите про Huawei, ZTE, Jiayu, THLта це для них китайська грамота :)

Не зрозумів цього речення

Опубліковано

100% навару як мінімум - в китаї їх беруть на вагу

Я не один телефон продав, скарг не було. Я просто не розумію навіщо плати за той самий S4 шалені гроші, якщо можна взяти за 1000 грн. і радіти.

Недовго радіти - до першої поломки, в СЦ їх навіть не примають, а виходять з ладу вони дуже швидко

Не правда!!! Був у мене китаєць Apple 4g, у кишені зламав тач разом з екраном, заміна вийшла 250 грн (Телефон вартував 1 500 грн.

Опубліковано

Не правда!!! Був у мене китаєць Apple 4g, у кишені зламав тач разом з екраном, заміна вийшла 250 грн (Телефон вартував 1 500 грн.

Може бути що це не копія, а китайський "фабричний"

Опубліковано

Надійним

Поясню.

Була людина яка купувала Nokia n95. Людина з далекого села. Ось скажіть з чим вона буде крутіша з Nokia чи з Jiayu

Може бути що це не копія, а китайський "фабричний"

Можливо

Опубліковано

ІМХО, якщо людина купує копію, бо не може собі дозволити оригінал, то:

1. він їй потрібний лише для понтів

2. ця людина "дупля не ріже" в телефонах

3. їй туди і дорога

яка б ця копія не була "якісною", вони і близько не підійде до оригінала

Ну а робота продавця якраз і заключається в тому, щоб вішати лапшу типу: "та в мене такий вже 20 років працює без проблем", "всі беруть по 40 штук і ніхто не жалується" і т.д.

Проти китайських брендів (які роблять свої телефони, а не копіюють зовнішній вигляд) взагалі нічого не маю, навіть сам користуюсь Lenovo.

Але варто тільки взяти в руку оту "100% ідентичну оригіналу" копію, аж матюкатися хочеться

Опубліковано

Бренді ті що Ви назвали я знаю, що вони нормальні. Телефони які вартують 270-400 грн це просто, щоб дзвонити. Можна взяти і за 500 та вище.

Сам особисто перевіряв Samsung s4 за 1000 грн на antutu він показав 10,700 За таку ціну я думаю, що це нормально.

Опубліковано

Надійним

Поясню.

Була людина яка купувала Nokia n95. Людина з далекого села. Ось скажіть з чим вона буде крутіша з Nokia чи з Jiayu

ну так тоді вам і треба їх продавати в селі, де (за вашими ж словами) тільки на зовнішній вигляд і звертають увагу

п.с.: сам із села, там люди не менш обізнані, і самі ж замовлють з китаю брендові Lenovo, Huawei, Jiayu

Опубліковано

Ну чому Ви так ? Якщо людині потрібен бюджетний смартфон за 500 грн, то я думаю можна і взяти Samsung чи HTC якесь.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...