Перейти до змісту

Порадьте телефон.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Хочу купити телефон до 2000-2500 грн, кірпіч з камєрою і можливістю програвати меді файли, в тому числі і wmv,avi. 3gp - само собою. дизайн шоб був норм ну і т.д.. в кого є які поради?

Опубліковано

Nokia N73 Music Edition відрізнялася раніше від Nokia N73 кольором, кращими навушниками, карткою пам'яті в комплекті на 2 гб, і кращим програмним плеєром. Тепер програмна частина Nokia N73 догнала і перегнала Nokia N37 ME, тому що на клавішу OWN в Nokia N73 ME призначено лише медіаплеєр, а в Nokia N73 - можна призначити чотири різні програми. Багато хто купує Nokia N73 ME, міняє продакт-код, і ставить прошивку від Nokia N73. Тому якщо відразу треба чорний колір, непогані вуха та комплектну карточку від Nokia на 2 гіга (яка коштує дорожче від Transcdend чи Sandisk) і є бажання доплатити 40 баксів - є сенс брати Nokia N73 ME. Якщо ж карточку пам'яті мати на меті докупити окремо (від 20 баксів), колір підходить сріблястий, навушники по якості підходять від Nokia N73 або є намір використовувати A2DP-блютуз стереонавушники - то краще взяти Nokia N73 просто. До реч, на офсайті http://nokia.ua присутня лише Nokia N73, а про Nokia N73 Music Edition є лише вкладочка на сторінці про Nokia N73. Тобто, компанія перестає виділяти Nokia N73 МЕ в якийсь надто окремий продукт. Юзаю Nokia N73 вже більше півроку - дуже задоволений, а всю вищезазначену інфу здобув в ході вивчень різноманітних форумів, і зараз абсолютно не шкодую, що взяв Nokia N73, а не МЕ.

Про A2DP я не обмовився, в двох останніх прошивках на Nokia N73 є підтримка цього профілю. Хоч на офсайті про це не говориться. Про наявність цього профілю на Nokia N73 Music Edition не знаю.

А яка камера в Nokia N73... додаю пару фоток, зроблених камерою Nokia N73 і ніфіга не шоплених.

post-263-1193559194.jpg

post-263-1193559411.jpg

post-263-1193559566.jpg

Єдине, чого не вміють смарти від Nokia з пред'явленого топікстартером списку вимог - це грати WMV-відеофайли від Microsoft. Поки що не зустрічав плеєра, який би це міг.

Опубліковано

Yarchik

дякую за інформацію. чорний більше до вподоби а 20 $ не зігріють ролі я думаю :P

Опубліковано

От і я сиджу і думаю якого з цих телефонів взяти ну і ще як варіант Nokia 6120

Серед Nokia N73 i N73ME вибрав першу, так як вище приведені аргументи Yarchik'а мене переконують що варто взяти простий варіант і зекономити 400 грн, ну хібащо хтось запропонує N73ME за ціногю яка на 100-150 грн відрізняється від ціни N73

Опубліковано
колір простого не в прикол :| срібний. а в ME - чорний

Я не дивився чи є вже корпуса в продажі, але мабудь що є, так що можна купити чорний і замінити рідний сірий на чорний якщо це так критично :(

Опубліковано
Nokia 6500 Classic !

вот оце телефончік !!!

Ти вже його не перший раз рекомендуєш. Може розкажеш чим він такий добрий? Чому потрібно надати перевагу саме йому ніж N73? :angry2:

Опубліковано
СТИЛЬ !!!!!!!!!

я просто балдєю від нього :)

так як від своєї нокії 6300 :)

стиль там недуже

там навіть нема підтримки карти пам'яті, а це в такому телефоні недуже добре. Да, пам'яті там 1 Гб, але користувачу доступно тільки 920 Мб, а якщо я захочу роздрукувати свіжозроблені фото коли знаходжуся поряд з магазином який це робить, що тоді робити? Бігти додому скидати все на комп'ютер, з компа на диск чи флешку і тоді йти роздруковувати, недуже це добре. І 920 Мб замало взагалі. Камера там також ненайкраща

Ну і само собою це просто телефон, а не смартфон, а судячи з того що топікстартер звернув увагу на nokia N73 ME він саме смартфон і хоче, так що твоя пропозиція є недоречна :D

• 2 тижня потому...
Опубліковано

2 Nbike: предупреждение. пока без последствий.

причины:

1. фото уже было в Хуморе (более уместном для нее месте)

2. тут этому точно не место.

Опубліковано

Що більше ніяких рекомендацій не буде?

2 OTAM Вже купив телефон? На чому зупинився, а то сьогодні також думаю йти брати і все мучать сумніви якого :wub:

• 3 місяця потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...