VelViTi Опубліковано 24 Грудня, 2013 в 06:50 #1 Опубліковано 24 Грудня, 2013 в 06:50 Если так дальше пойдет то вскоре можно увидеть в СМИ : Украина окончательно сдает России свои ГТС.
dimmon Опубліковано 24 Грудня, 2013 в 06:57 #2 Опубліковано 24 Грудня, 2013 в 06:57 Кроме того, по этой межправительственному соглашению Армения лишается права на самостоятельный импорт газа, который полностью будет контролировать "Газпром" в течение следующих 30 лет, до 2043-го, и не будет иметь права менять условия поставок газа.просто капздец, у нас к этому смотрю тоже идет
MACCEN Опубліковано 24 Грудня, 2013 в 07:07 #3 Опубліковано 24 Грудня, 2013 в 07:07 Скажіть мені одне, яка має цінність труба по якій не йде газ чи нафта?Ну от якби вони Росії сказали - не продамо, "Газпром" каже ОК, не продавайте, коли закінчиться договір ми припиняємо подачу (газу, нафти), можете купувати його в кого хочете.І скажу одне, трубу треба підтримувати, міняти, слідкувати на справністю і так далі, а якщо на це немає коштів, так що з нею робити, чи діяти по принципу нехай краще згниє але нікому не продамо?Нічого дивного я тут не бачу, сильний диктує умови слабшому, так було і буде завжди.
Lovetstiney Опубліковано 24 Грудня, 2013 в 07:08 #4 Опубліковано 24 Грудня, 2013 в 07:08 А до чого тут Україна ? За Україну там ні слова , то навіщо підігрівати ситуацію, якщо в нас цього немає. Поправте якщо я не правий. Це ніби самому собі придумувати страшилки ...Я так розумію мова йде про цю статтю ? http://politikan.com.ua/1/0/0/75557.htmТак в них на це були причини, які доречі чітко вказані.
dimmon Опубліковано 24 Грудня, 2013 в 07:22 #5 Опубліковано 24 Грудня, 2013 в 07:22 то навіщо підігрівати ситуацію, якщо в нас цього Да действительно чего это я, базирование флота отдали без подогрева и газовую монополию подпишем без прогрева, не проблема.
Lovetstiney Опубліковано 24 Грудня, 2013 в 07:31 #6 Опубліковано 24 Грудня, 2013 в 07:31 то навіщо підігрівати ситуацію, якщо в нас цьогоДа действительно чего это я, базирование флота отдали без подогрева и газовую монополию подпишем без прогрева, не проблема.Так ніхто ще нічого не підписує...і навіть нічого не говорив про це. А інформація за Украну , її вірогідність як ББС ( баба бабі сказала ). А Ви самі себе лякаєте. А наскільки я памятаю, бази для розміщення флоту не продано, а здано в оренду на певний термін, щоб Росія також пішла нам на деякі уступки.
dimmon Опубліковано 24 Грудня, 2013 в 08:09 #7 Опубліковано 24 Грудня, 2013 в 08:09 Так ніхто ще нічого не підписує...і навіть нічого не говорив про це. А інформація за Украну , її вірогідність як ББС ( баба бабі сказала ). А Ви самі себе лякаєте. Ну зная наше правительство не надо быть Вангой, чтобы предположить что может быть. А наскільки я памятаю, бази для розміщення флоту не продано, а здано в оренду на певний термін. А где писали про продано? Не нагнетайте Да и сути не меняет продано, отдано, сдано, подарено суть одна и срок тоже. щоб Росія також пішла нам на деякі уступки. Ух ты , я записываю, перечисляйте, на какие именно уступки?
foma144 Опубліковано 24 Грудня, 2013 в 09:55 #8 Опубліковано 24 Грудня, 2013 в 09:55 Скажіть мені одне, яка має цінність труба по якій не йде газ чи нафта?Ну от якби вони Росії сказали - не продамо, "Газпром" каже ОК, не продавайте, коли закінчиться договір ми припиняємо подачу (газу, нафти), можете купувати його в кого хочете.І скажу одне, трубу треба підтримувати, міняти, слідкувати на справністю і так далі, а якщо на це немає коштів, так що з нею робити, чи діяти по принципу нехай краще згниє але нікому не продамо?Нічого дивного я тут не бачу, сильний диктує умови слабшому, так було і буде завжди.Підписуюсь під кожним словом. Кому буде потрібна труба зарита в землю. В нас є підземні сховища, але політика не правильна. Треба шукати компроміс і строрювати спільне підприємство по обслуговуванню, але таке, щоб було вигідно і Україні та з гарантією.
Lovetstiney Опубліковано 24 Грудня, 2013 в 12:45 #9 Опубліковано 24 Грудня, 2013 в 12:45 Я не розумію, навіщо ця дискусія за Україну, якщо ні в яких джерелах інформації не сказано що Україна продає свою газо-транспортну систему, а хтось просто це собі надумав і вирішив розказати всім свої думки. Реальних фактів і підтвердження немає, значить і немає чого тут розводити дискусії.
dimmon Опубліковано 24 Грудня, 2013 в 13:42 #10 Опубліковано 24 Грудня, 2013 в 13:42 Я не розумію, навіщо ця дискусія за УкраїнуЕсли не понимаете, то зачем входить в дискуссию?а хтось просто це собі надумав і вирішив розказати всім свої думки.А у нас цензура в стране или так делать нельзя уже?Реальних фактів і підтвердження немає, значить і немає чого тут розводити дискусії.Омг. Вы знаете, извините что ввязался с вами в монолог дискуссию, я очень жалею об этом, конечно же как вы считаете так и считайте далее есть.
VelViTi Опубліковано 3 Липня, 2014 в 18:16 Автор #11 Опубліковано 3 Липня, 2014 в 18:16 Рада не проголосувала за передачу контролю над ГТС компаніям з ЄС і США
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.