Перейти до змісту

Продам дрова рубані

viksik

Рекомендовані повідомлення

• 2 тижня потому...
  • 2 тижня потому...
Опубліковано

Ціна була 2000 грн з початку року а тут в лісі наверно лісовикі збільшили ціну бо ціна на заправках не змінилась. Аж цікаво з чого формується ціна. Чи то полішуки які рубають ті дрова порозумнішали, чи комерси побачивши ціну на газ вирівшили собі заробить.

Опубліковано

Ціна була 2000 грн з початку року а тут в лісі наверно лісовикі збільшили ціну бо ціна на заправках не змінилась. Аж цікаво з чого формується ціна. Чи то полішуки які рубають ті дрова порозумнішали, чи комерси побачивши ціну на газ вирівшили собі заробить.

Багато людей ставлять котли на тверде паливо, а наші "доблесні" комерсанти потирають ручки. Побачимо, що буде з цінами на дрова ближче до опалювального сезону, я думаю по вартості опалення буде наближатись до газового....
Опубліковано

повний зіл це конкретна кубатура чи це у складометрах, який вимірник і як той зіл складений чи накиданий??

можна зрозуміліше. Дякую

Опубліковано

повний зіл це конкретна кубатура чи це у складометрах, який вимірник і як той зіл складений чи накиданий??

можна зрозуміліше. Дякую

повний з горою накіданий

Опубліковано

повний зіл це конкретна кубатура чи це у складометрах, який вимірник і як той зіл складений чи накиданий?? можна зрозуміліше. Дякую повний з горою накіданий

повний з горою може бути 5м.куб, 7 м.куб., 10 м.куб залежить від того як "накідати"

скільки це все-таки у фактичних вимірниках цікавить, може якийсь стандарт?

Опубліковано

Вирішив залишити відгук:

купував 12куб.м складених дров за 1600. Були не різані. Борти з нашивками. Якщо цікаво - пишіть в ПП

Доброго дня.Ви минулого року купували дрова. Чи є можливість в цьому ж місці купити дрова сьогодні?

Опубліковано

Сьогодні купив 2 Зіли рубаних дров по 1400 грн з доставкою( 2800грн за два).Борти нарощені. І не можна сказати , що їх багато. А якщо купляти по 2700 один, то простіше топити газом

• 2 тижня потому...
  • 2 тижня потому...
  • 1 місяць потому...
  • 3 тижня потому...
Опубліковано

Сьогодні купив 2 Зіли рубаних дров по 1400 грн з доставкою( 2800грн за два).Борти нарощені. І не можна сказати , що їх багато. А якщо купляти по 2700 один, то простіше топити газом

Вчора привезли зіл дров десь з під торчина за 1800 грн. Дрова рубані но великими шматками. В сучасні котли саме то. В грубку бабусі перерубали трішки. А тут за 3000 пропонують. Ну це вже перебор. Кому треба можу дати телефончик в пл.

Опубліковано

Вчора привезли зіл дров десь з під торчина за 1800 грн. Дрова рубані но великими шматками. В сучасні котли саме то. В грубку бабусі перерубали трішки. А тут за 3000 пропонують. Ну це вже перебор. Кому треба можу дати телефончик в пл.

хай привезуть ще мені

можу і 2000 тис.грн. заплатити

200 твої

• -1 1
Опубліковано

Будь ласка звоніть, мені не шкода. Мого інтересу там нема. І це не реклама. Пора ставити вас на місце. Ято користуєтесь моментом. І дерете ціну на дрова. Тел о5о3381564 звати Володя. Відпишіть чи користувались послугами чи просто набиваєте собі ціну. Чи ви думаєте я один такий телефон знаю. Де дрова дешевше продають. В наш теперішній час потрібно боротись за клієнта а не дерти з людей останню копійку.

• 2 тижня потому...
Опубліковано (змінено)

Кому треба можу дати телефончик в пл.

дрова дубові???
  Змінено користувачем Grekus
Опубліковано
якось нечитаємо??? якась не ферштейн
Grekus просто в дровах не розбирається тай незна що відповісти...

привезли і мені за 1800 грн., домовились з Володькою про дуб і ясен а привіз патичків з посадки де не де ясененом притрушених до того ж коротким зілом

• +1 1
  • -1 1
  • 2 тижня потому...

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...