Перейти до змісту

Де зробити дублікат ключа з чіпом?

igorrrko

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Є авто,француз. Хоча зветься Фіатом. http://ru.wikipedia.org/wiki/Fiat_Scudo Нова морда. Від "ганса" попереднього власника є один ключ. Викідний,з функціями відкр/закр. дверей. Хочу,про всяк випадок зробити дублікат. Мало чого по життю трапляється.Потрібно зробити ще один. Сам ключ придбати не проблема,на А-укро є по 150 грн. головне як і де його підшити до "мозгів"? Заходив в Там-Там - сказали 800 грн. Трохи цифра "не улибається". Вроді в Луцьку офіціалів Фіата ("Максимус") вже немає.До Львова не сильно хочеться їхати. Хто ще може? Думаю "Сафрон". Можливо ще є варіанти? Буду вдячний.

Опубліковано

На формулу сходіть, до німця там робив.

На крайняк зробити ключ без чіпа, а сам чіп приліпити десь біля замка :_07: , якщо є необхідність у двох ключах

Опубліковано

Серега89

дякую. Про "Формулу" читав (тут на Борді,десь колись)не надто схвальні відгуки.

На крайняк зробити ключ без чіпа, а сам чіп приліпити десь біля замка :_07: , якщо є необхідність у двох ключах

Можливо не так висловився - пардоньтє. :)

ЗЮ. Коротше,потрібен ще один ключ,який прочитає імобілайзер мого авто.Де зробити дублікат?

Опубліковано

Набери ще до цьго майстра

0501002727

він мені робив на кенго ставить програматор в брелок.

для цього треба знімати блок імобілайзера щоб підшити програматор

сам ключ можеш виточить в там-тамі

я заплатив 110 доларів.

все працює добре але закривати відкривати дверей не буде.(даже нема кнопок тільки заводити машину)

А щоб зробити все супер пупер з центральним і з платою обійдеться в дуже круглу суму.

якщо сказали в там-тамі що зроблять за 800грн. дешевше незнаю чи знайдеш.

Опубліковано

Та мені то, взагалі,байдуже,до форми ключа. Викідний може і не бути. Головне,щоб був дублікат.Мало що може статися. В планах сигналка на CAN - шині. Авто з сиги відкриватиметься. Параноїк,я трохи :)

Опубліковано

Набери ще до цьго майстра:

0501002727

....

Мастера зовут Юра, парень свое дело знает!

А на счет дешевле, точно не найдешь. Сама заготовка с платой стоит около 350 грн и программирование еще 400-600 грн. в зависимости от того как себя будет вести иммобилайзер. (Цена программирования контроллера ключа высокая из-за стоимости программатора).

Опубліковано

Набери ще до цьго майстра

0501002727

він мені робив на кенго ставить програматор в брелок.

для цього треба знімати блок імобілайзера щоб підшити програматор

сам ключ можеш виточить в там-тамі

я заплатив 110 доларів.

все працює добре але закривати відкривати дверей не буде.(даже нема кнопок тільки заводити машину)

А щоб зробити все супер пупер з центральним і з платою обійдеться в дуже круглу суму.

Юра мені теж робив, були проблеми в Кангу з імобілайзером. Хороший спец, але дорого.

Можна зробити ключ дешевше. Шукати заготовку потрібно. Можна знайти за 40 грн, здається на привозі бачив (на Кангу). Сам знайшов в Ковелі за 15 грн. Потім шукати чіп можна за 200грн і знайти, хто запрограмує код(може безкоштовно).

Опубліковано

Дешево точно не вийде, краще заплатити стільки, скільки це коштує і отримати гарантію на роботу, чим зекономити і потім мати якісь проблеми.

Опубліковано

Дешево точно не вийде, краще заплатити стільки, скільки це коштує і отримати гарантію на роботу, чим зекономити і потім мати якісь проблеми.

Користуюсь 4 роки ключем, які проблеми? Код не такий? Чи код стереться?

Опубліковано

Користуюсь 4 роки ключем, які проблеми? Код не такий? Чи код стереться?

Краще б вам цього ніколи не знати. Код не стреться, но зустрічав всяке. Чіп розмагнічується і втрачає свої властивості, зустрічав що ключ стирався. Імобілайзер це серйозна штука, в свій час на калинах постійно глючив, то ремонт обходився заміною замка запалювання, ключів, блока АПС і блока ЄБУ двигуна, або ж стиранням ЄЄпром ЄБУ. Задоволення не дешеве.

Опубліковано

Є авто,француз. Хоча зветься Фіатом. http://ru.wikipedia....wiki/Fiat_Scudo Нова морда. Від "ганса" попереднього власника є один ключ. Викідний,з функціями відкр/закр. дверей. Хочу,про всяк випадок зробити дублікат. Мало чого по життю трапляється.Потрібно зробити ще один. Сам ключ придбати не проблема,на А-укро є по 150 грн. головне як і де його підшити до "мозгів"? Заходив в Там-Там - сказали 800 грн. Трохи цифра "не улибається". Вроді в Луцьку офіціалів Фіата ("Максимус") вже немає.До Львова не сильно хочеться їхати. Хто ще може? Думаю "Сафрон". Можливо ще є варіанти? Буду вдячний.

В луцьку по імо, особисто я, знаю лишень 2х достойних майстрів! Як варіант звернутись до Вови на сафроні- але з високою ймовірністю- він буде робити в одного з цих майстрів. Буде цікавити - набери, розкажу нюанси.

P.S. Начебто ж, не вперше, хоч ключа підшити?

Опубліковано

можливо краще купити комплект компютер імобілайзер чіп підсилювач сигналу та замки, знайти з двома або й 3 ключами сразу.

колись мені привезли віваро взагалі без ключа , купив комплект сразу з 2 ключами поставив і все машина заводиться і працює центральний.

2 роки назад я за цей комплект заплатив 150 доларів

• 1 рік потому...
Опубліковано

щоб не створювати нову тему,

є авто "opel corsa c", є один ключ з іммо і електронікою(кнопками ЦЗ),

потрібно дублікат(можна без електроніки, головне з чіпом),

заготовку з чіпом не проблема знайти,

шукаю майстра який "виточить" жало і "прив'яже" новий чіп,

або з власного "матеріалу" за нормальною ціною.

хочу приблизно такий

post-2957-0-72317400-1440012036_thumb.jp

Опубліковано

Ключі з чіпами ще роблять у Фуршеті і Там Тамі.

Але сам чіп коштує не менше 1000 грн. Тому я перехотів собі ще один ключ

Мій друг щоб не робити ще один чіп просто вийняв його з ключа і примотав до замка запалювання. Так можна зробити просто дублікат без чіпа. Але викрасти машину тепер буде легше...

Опубліковано

Ключі з чіпами ще роблять у Фуршеті і Там Тамі.

Але сам чіп коштує не менше 1000 грн. Тому я перехотів собі ще один ключ

Мій друг щоб не робити ще один чіп просто вийняв його з ключа і примотав до замка запалювання. Так можна зробити просто дублікат без чіпа. Але викрасти машину тепер буде легше...

в там-тамі і фуршеті ключ з чіпом від 50$,

чіп(6$) купити не проблема, чи заготовку з чіпом(10$),

тільки вот майстри з фуршету і там-таму не хочуть робити з моєї заготовки(навіть з моєї робота дорожче)

найбільше цікавить сама "прошивка" чіпу, вичитав що впринципі це можливо самому зробити - маючи обладнання

чіп примотати - взагалі не варіант,

Опубліковано

Коди доступу до імо є?

якщо так - їдьте до офіційного представника, вони таке роблять. якщо нема, то тільки копія з вашого ключа - імо не буде їх розрізняти.

чіпи можуть бути різні в ключах, як і кодування системи захисту. тому не кожен чіп підійде.

якщо є доки з салону - волинь-авто може привезти саме ваш ключ, але всерівно без прив'язки до імо (кодів доступу до імо) він працювати не буде.

Опубліковано

Коди доступу до імо є?

якщо так - їдьте до офіційного представника, вони таке роблять. якщо нема, то тільки копія з вашого ключа - імо не буде їх розрізняти.

чіпи можуть бути різні в ключах, як і кодування системи захисту. тому не кожен чіп підійде.

якщо є доки з салону - волинь-авто може привезти саме ваш ключ, але всерівно без прив'язки до імо (кодів доступу до імо) він працювати не буде.

від попереднього власника в мене тільки ключ, сервісної книжки(car pass) з усіма кодами нема,

наскільки знаю офіційний опель може відновити ці коди - але там теж не все просто і не безплатно,

писав до них - поки без результатів,

поїхати у волинь-авто поки нема можливості, десь через тиждень чи два зможу.

знаю що чіпи різні і знаю який в мене(перевіряли на одладнанні, і не одноразово знаходив в описах до авто),

з доків тільки техпаспорт(на мене).

Опубліковано

Я також пару раз так робив, коли попадались авто з одним ключем. Деяким для чіпа мотав сам нову антену і ховав у термоусадку і примотував незамітно до заводської проводки, деяким робив антену з стандартного реле і ставив у заводську колодку, ну і деяким клеїв біля замка запалювання.

Щоб важче було викрасти завжди робив якусь секретку. Наприклад реле з герконом, чи кнопку заводську якусь нажати, чи можна додатковий канал на сигналізації використати.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...