Перейти до змісту

Порадьте розвиваючу іграшку для дитини

VilanS

Рекомендовані повідомлення

Всім привіт. Порадьте розвиваючі іграшки, ігри, речі для дітей. Дякую.

Ну і не тільки для дітей 2-5 років. А і для 7-річних, 10-річних, 14-річних. Одним словом радьте будь ласка.

Хочу подарувати, але розбігаються думки. В розмові вимальовується істина).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

52 перегляди і жодної поради, видаліть тему будь ласка

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Выбирайте, на вкус и ....

Развивающие игры для детей

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

52 перегляди і жодної поради, видаліть тему будь ласка

Не істєріть!!!

Для маленьких великий вибір торгової марки Fisher Price. Є і дешевші аналоги. Популярні зараз Чарівний горщечок (сортер), Розумне цуценя, Мій перший м'яч. Іграшка має бути функціональною, для менших це - колір, форма, звуки, для старших - якісь головоломки, конструктори, ігри. До речі, зараз дуже великий вибір настільних ігор і для дорослих, знайомі заграються аж до ночі(Игра престолов). Старша 9 років має скрабл, джангу і твістер, цікаво і дорослим.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В сусідній темі радили магнітний конструктор. На мою думку цілком розвиваюча іграшка. Також різноманітні лєго можна віднести до розвиваючих. /Вчора дізналась що лєго бувають як "хлопчачі", так і "дівчачі")))/ Це що стосується іграшок для трохи старших діток.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 тижня потому...

То вам для якого віку треба розвиваючі іграшки?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для дітей 3-14 років. Можливо хто порадить що такого, що ще мені невідоме. дякую.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Конструктор. Хороший металевий конструктор. Дитина матиме прекрасну можливість робити усе для дому разом з батьком, а років через 10-15 - аналітично-синтезуючий допитливий розум, їй буде цікаво жити у світі.

Хоча найкращими іграшками такого плану визнано кубіки. Так, звичайні дерев*яні кубики. Дитяча фантазія безмежна - і кубик перетворюється у столик, автомобіль, бдинок і т. д.

Як варіант - пластмасові конструктори (на кшталт "Лего") - мій малий грався ним з 9 місяцв (!) років до 12.

ІМХО, строго ІМХО

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Для дітей 3-14 років. Можливо хто порадить що такого, що ще мені невідоме. дякую.

Конструкторы вещь замечательная особенно металлические. Вот только последнее время что-то не видно качественных изделий. Посмотрите в сторону настольных игр. Есть очень не плохие варианты для разного возраста.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У сына день рождения в пятницу, ему будет 3, игрушек дома валом, и машин и конструкторов и т.п., а все начали спрашивать что подарить, мы думали думали, а потом у друзей увидели игру для всей семьи, решили остановится на ней, тем более что подарок получается для всех и старшей интересно будет и нам родителям.

BoomBoomBalloon-2.jpg

Игра простая и веселая, погуглите, если заинтересует.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для такого широкого вікового діапозону підійде, наприклад, самокат Maxi Micro

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На Різдво дарувала сину "лабораторию физических опытов". В набір входить купа всіляких дротиків, елементів живлення і ще якихось прибамбасів, якими за схемами потрібно з"єднати деталі. В результаті отримуємо динозавра, який роззявляє пащеку і ворушить лапами;вентилятор; баскетбольний щит і катапульту з м"ячиком; світлодіодний індикатор. Цікаво і дитині і дорослому.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

) я знаю коли дитины подалили пысолет) вын не трыляэ патронами, але його можна розкладати як бойовий думаю зараз актуально))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...