Перейти до змісту

коньячок смачненький

oyoyoy

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

як на мене - дуже хороший.

50 грн.- 1л.

з кримського заводу.

упаковка літровка пластикова-кришка запаяна

Опубліковано

як на мене - дуже хороший.

50 грн.- 1л.

з кримського заводу.

упаковка літровка пластикова-кришка запаяна

Опубліковано

))) дуже порадували ваші радісні повідомлення, зазначу в тезі написано що я його продаю ). Але раз так цікавить скажу що проводив його дегустацію неодноразово і дуже задоволей- смак мені подобається, однозначно кращий за ряд бренді наших виробників. За великі кількості не скажу, оскільки вживаю рідко і по трошки. Однак на ранок було все добре і з тими хто вживав більше ніж я. На даний час людина забрала все що було, тому чекаю приїзду коньячка. Якщо влаштовує- пишіть в лс кількість, через недільку буде.

Опубліковано

в пятницю буде,

вибачте але ціна буде 60 грн.- самого поставили до відома в останній момент

Опубліковано

в пятницю буде,

Ну да, клієнтура піднялась, можна й підзаробити ;) Але якщо хороший коньяк, то воно того варте. Буду чекати.

Опубліковано

в пятницю буде,

Ну да, клієнтура піднялась, можна й підзаробити ;) Але якщо хороший коньяк, то воно того варте. Буду чекати.

ну знав що хтось так і напише )))), питання біло тільки коли )))))). В мінус продавати не буду от вам весь коментар

Опубліковано

залишилось не багато -буде ще після різдвяних свят

і прохання хто брав напишіть враження

Опубліковано

Щось не зовсім зрозуміло в яку пятницю має бути. Вже і пятниця пройшла, і повідомлень ніяких небуло про наявність коньяку, і вже залишилось не багато. Чи то наступну пятницю чекати. Прохання відписати тим хто купував, якщо такі є.

Опубліковано

Вчора купив 1 л. На вигляд рідина кольором подібна на коньяк, запах приємний, відносно букету не скажу, так як не спеціаліст, ще й троха простужений, спиртом не відгонить. По стінкам келиха стікає дорожками. На смак подібний на бренді "Наполеон", м'який, приємний. Пив не багато, тільки трошки спробував. Однозначно ствердити чи це справжній коньяк чи просто якісна підробка не можу, - не спеціаліст, хоча на мою думку це дійсно коньяк, принаймні він смачніший за коньяки українського та молдавського виробництва які я пробував.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...