Перейти до змісту

Форматований вінчестер

Leonid86

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Доброго вечора. Випадково форматував вінчестер. Підкажіть програму яка відновлює файли. Може в кого є. Або дайте посилання. Завчасно дякую

Опубліковано

testdisk чудово відновлює розділи такими якими були,

EasyRecovery хороша, але відновлює безструктурно.

myfilesrecovery - здається так називається -відновлює із структурою папок

Опубліковано

колись грався з розділами на вінчестарі і наробив дурниць, врятував Acronis Disk Director запущений з Live cd там функція відновлення видалених розділів встроєна програма Acronis Recovery Expert, потім користувався Paragon, якщо форматування було швидке (очистка оглавления) то можливо даний софт допоможе

користуюсь live cd BOOT_CD_STRELEC там даний софт присутній тай важить образ всьго біля 300 мб, якраз для загрузочної флешки

Опубліковано

Ще цікавить, якщо були приховані файли знайде їх Р-студіо. Запустив її - написано "чекати 8 годин!". Будем чекати.

Опубліковано

Ще цікавить, якщо були приховані файли знайде їх Р-студіо. Запустив її - написано "чекати 8 годин!". Будем чекати.

звичайно знайде, але зауважте що при записі чогось на вінт ви цілком ймовірно затираєте форматовані дані

Опубліковано

1) я не гуру, але якщо був форматований саме весь жорсткий диск то знавці радять з R-Studio взяти скан диска і на другому жорсткому гратись із цими даними,

2) якщо був форматований саме розділ диска (диск ц або д) на компютері то я Вам писав, якщо вибрали R-Studio то скажу що і цим софтом користувався, курсову відновив)

Опубліковано

При установці віндовс (невідомо чого) був форматований розділ диска Д, добре що вибрав "швидке".

Рішив перевірити: Стоп 6% - дії по інструкції - дані знайдені - дані відновились. Запускаю знов - буду чекати кінця.

Опубліковано

1) я не гуру, але якщо був форматований саме весь жорсткий диск то знавці радять з R-Studio взяти скан диска і на другому жорсткому гратись із цими даними,

100%.

Сканує, знаходить варіанти розбиття (форматування), а ти вже переглядаєш, обираєш потрібне і зберігаєш (відновлюєш) на ІНШИЙ вінчестер. І якщо переконуєшся, що все потрібне витягнув, аж тільки тоді можеш робити щось з тим форматнутим вінтом.

Опубліковано

обираєш потрібне і зберігаєш (відновлюєш) на ІНШИЙ вінчестер.

+1

колись, коли єдина операційна система для мене була MS-DOS, я знав такі програмки як undelete та unformat. так от от вони досі живі. Правда перейшли із консольних у GUI. І під Віндовс, від того ж MS.

Варто спробувати.

Мене неодноразово виручали.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...