Перейти до змісту

Проблеми з HTC Desire SV та несподіване вирішення

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Історія така. Маю вищезазначений апарат, працював без глюків. Десь місяць тому підключив нет, і два тижні тому телефон почав вимикатись сам по собі. Звернувся в тех. підтримку. В безпечному режимі - вимикається. Скинув до заводських налаштувань - виключається. Без карти пам'яті користувався - вирубається.

Знайомий колись розповів, що сім карти мають версії і новіші карти працюють краще. Звернувся до Київстара, сказали на Лесі Українки, що то все казки, але запасну мікро сім, я собі взяв. Валялась без діла, але вирішив я перевірити телефон, активувавши, цю нову сімку. І, о чудо, телефон перестав вимикатись!!!!!

Ось така історія, можливо комусь допоможе!!!!

Такі теми пишуться не в торгівлі, перенесено.

Опубліковано

В старої сім-карти могли бути окислені контакти, або ж вгнуті всередину.

Через це міг втрачатися контакт між сім та телефоном.

Стикаюся з цим(окисленням) з інтервалом в місяць-два з карткою Life. Протер гумкою і все стає на свої місця. )

Опубліковано

Історія така. Маю вищезазначений апарат, працював без глюків. Десь місяць тому підключив нет, і два тижні тому телефон почав вимикатись сам по собі. Звернувся в тех. підтримку. В безпечному режимі - вимикається. Скинув до заводських налаштувань - виключається. Без карти пам'яті користувався - вирубається.

Знайомий колись розповів, що сім карти мають версії і новіші карти працюють краще. Звернувся до Київстара, сказали на Лесі Українки, що то все казки, але запасну мікро сім, я собі взяв. Валялась без діла, але вирішив я перевірити телефон, активувавши, цю нову сімку. І, о чудо, телефон перестав вимикатись!!!!!

Ось така історія, можливо комусь допоможе!!!!

Такі теми пишуться не в торгівлі, перенесено.

Цікавить запасна сімка. Коли її активуєш, стара перестає працювати? Взагалі перестає і можна її викинути чи тільки коли активна запасна?

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Питання до власника (і не тільки) даного телефону: чи у вас не бувало при завантаженні телефона вище середнього, що HTC Sense вивантажувався, при цьому телефон на декілька секунд зависає, заново завантажується головний екран і меню програм. Десь читав що можна добавити Sense в список програм, які андроїд не вивантажує, але я не знаю як. Чи мождиво проблема не в цьому? Телефон не рутований.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...