Roman_1984 Опубліковано 7 Грудня, 2013 в 23:31 #1 Опубліковано 7 Грудня, 2013 в 23:31 Історія така. Маю вищезазначений апарат, працював без глюків. Десь місяць тому підключив нет, і два тижні тому телефон почав вимикатись сам по собі. Звернувся в тех. підтримку. В безпечному режимі - вимикається. Скинув до заводських налаштувань - виключається. Без карти пам'яті користувався - вирубається.Знайомий колись розповів, що сім карти мають версії і новіші карти працюють краще. Звернувся до Київстара, сказали на Лесі Українки, що то все казки, але запасну мікро сім, я собі взяв. Валялась без діла, але вирішив я перевірити телефон, активувавши, цю нову сімку. І, о чудо, телефон перестав вимикатись!!!!!Ось така історія, можливо комусь допоможе!!!!Такі теми пишуться не в торгівлі, перенесено.
amadey777 Опубліковано 8 Грудня, 2013 в 07:09 #2 Опубліковано 8 Грудня, 2013 в 07:09 В старої сім-карти могли бути окислені контакти, або ж вгнуті всередину. Через це міг втрачатися контакт між сім та телефоном.Стикаюся з цим(окисленням) з інтервалом в місяць-два з карткою Life. Протер гумкою і все стає на свої місця. )
Roman_1984 Опубліковано 8 Грудня, 2013 в 09:12 Автор #3 Опубліковано 8 Грудня, 2013 в 09:12 Такі теми пишуться не в торгівлі, перенесено.Дякую. Я в курсі, трохи помилився, пізно вже було))))
nickel Опубліковано 8 Грудня, 2013 в 09:27 #4 Опубліковано 8 Грудня, 2013 в 09:27 Історія така. Маю вищезазначений апарат, працював без глюків. Десь місяць тому підключив нет, і два тижні тому телефон почав вимикатись сам по собі. Звернувся в тех. підтримку. В безпечному режимі - вимикається. Скинув до заводських налаштувань - виключається. Без карти пам'яті користувався - вирубається.Знайомий колись розповів, що сім карти мають версії і новіші карти працюють краще. Звернувся до Київстара, сказали на Лесі Українки, що то все казки, але запасну мікро сім, я собі взяв. Валялась без діла, але вирішив я перевірити телефон, активувавши, цю нову сімку. І, о чудо, телефон перестав вимикатись!!!!!Ось така історія, можливо комусь допоможе!!!!Такі теми пишуться не в торгівлі, перенесено.Цікавить запасна сімка. Коли її активуєш, стара перестає працювати? Взагалі перестає і можна її викинути чи тільки коли активна запасна?
SunSeth Опубліковано 8 Грудня, 2013 в 11:01 #5 Опубліковано 8 Грудня, 2013 в 11:01 Коли її активуєш, стара перестає працювати?угу
Roman_1984 Опубліковано 8 Грудня, 2013 в 14:14 Автор #6 Опубліковано 8 Грудня, 2013 в 14:14 nickel, так, можна викидати.
rossonero1899 Опубліковано 29 Грудня, 2013 в 11:06 #7 Опубліковано 29 Грудня, 2013 в 11:06 Питання до власника (і не тільки) даного телефону: чи у вас не бувало при завантаженні телефона вище середнього, що HTC Sense вивантажувався, при цьому телефон на декілька секунд зависає, заново завантажується головний екран і меню програм. Десь читав що можна добавити Sense в список програм, які андроїд не вивантажує, але я не знаю як. Чи мождиво проблема не в цьому? Телефон не рутований.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.