Перейти до змісту

Подскажите по поводу покупки телефона

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Ребята, подскажите пожалуйста, хочу купить нокиа 5300 по кредитной карточке от приватбанка, где это можно сделать как можно дешевле и по какой цене?

Заранее спасибо.

Опубліковано

Будь яка точка мережі ТЕЛЕФОРУМ та магазин БІЛАЙН що на проспекті Волі при розрахунку кредиткою від Привата покладуть тобі на бонусний рахунок 5% від вартості телефону. А ціни там теж приємні :) В Білайні(Проспект Волі, 10) вартість 5300 1135грн

Опубліковано
Будь яка точка мережі ТЕЛЕФОРУМ та магазин БІЛАЙН що на проспекті Волі при розрахунку кредиткою від Привата покладуть тобі на бонусний рахунок 5% від вартості телефону. А ціни там теж приємні :) В Білайні(Проспект Волі, 10) вартість 5300 1135грн

А какие условия использования бонусного счёта?

Опубліковано

Робиш розрахунок в будь якому місці там де є POS термінал, і коли розраховуєшся карткою кажеш щоб тобі зняли з бонусного рахунку. От і все :)

Опубліковано

бонусний рахунок можна витратити в тих магазинах, де є ПОС-термінал і присутній значок ПРИхВАТбанку - клубнічка!

Опубліковано

при розрахунку приватовською карткою VISA Gold також є бонуси??? Я знаю що в точках з клубнічкою робиться знижка на купівлю товару (наприклад в Фокстроті знижка 7.5%), а про бонусний рахунок вперше чую

Опубліковано
я більшість своїх телефонів купував саме в Телефорумі, правда в мене там знижка по іншій статті йде :)
Опубліковано
бонусний рахунок можна витратити в тих магазинах, де є ПОС-термінал і присутній значок ПРИхВАТбанку - клубнічка!

Не у всіх магазинах клубнічка наклеєна :) . Просто можна запитати чи можна в них бонусами розрахуватись. В ТАМ ТАМІ наприклад клубнічки немає, але бонусами розраховуватись можна.

при розрахунку приватовською карткою VISA Gold також є бонуси??? Я знаю що в точках з клубнічкою робиться знижка на купівлю товару (наприклад в Фокстроті знижка 7.5%), а про бонусний рахунок вперше чую

Про VISA Gold не знаю, але в Фокстроті знижки по карткам точно немає(крім Картки Домашнього комфорту, яка емітується самим же фокстротом)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...