Перейти до змісту

Куплю аккаунт World of Tanks

maximum_81

Рекомендовані повідомлення

• 3 тижня потому...
  • 2 тижня потому...
Опубліковано

не розумію людей котрі купують акаунти, або вам лінь самому проходити танки і хочеться зразу на готовеньке або бути зелененьким в оленемірі але це ж не надовго погодьтеся. Танки для мене це гра яка дозволяє мені відпочити, розслабитись і весело потратити час) Навіщо ж купувати те що можна відчути на собі безкоштовно?

Опубліковано

а потім ми бачимо типу гравець із непоганою технікою і статою який веде себе як дитина що перший раз сіла за кермо танка

Опубліковано

не розумію людей котрі купують акаунти, або вам лінь самому проходити танки і хочеться зразу на готовеньке або бути зелененьким в оленемірі але це ж не надовго погодьтеся. Танки для мене це гра яка дозволяє мені відпочити, розслабитись і весело потратити час) Навіщо ж купувати те що можна відчути на собі безкоштовно?

да не завжди так буває як ти пишеш, бувають такі, яким впадло тратити для швидкої прокачки 4 місяця ПА а там потім ще купляти прем танка коли в нас ціни занижені на стільки, що не важливо скільки в тебе топів а АКК коштує ціну прем танка. враховуючи вищевикладене простіше придбати акк вже з тим що треба без проблем.

п.с. єдине що ти завжди будеш знати, що акк не твій а всі прокачані танки які вже є николи не залишать того враження про прокачку.

п.п.с. хоча є люди кому вже пофиг

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...