Перейти до змісту

Відпочинок в горах (лижі) новачок

meic

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Хочу покататися з подругою на лижах (в перше в житті), порадьте тур недорогий на 3-5 днів, може вже хтось їздив...

Просто сам не знаю що для цього потрібно,......(спорядження, абонемент на підйомник)....

P.S. І взагалі сніг на даний момент в горах є......

Опубліковано

Я вже 3 роки користуюсь послугами агенції "Патріот". Проживання получається в часному секторі (в минулому році жили в Яремче), Богдан допоможе з абонементами і спорядженнями. За весь час ні я, не кохана не пожаліли. В цьому році знову плануєм.

P.S. Пропозицію (тепер вже своїй дружині) вийти заміж робив в Буковелі на вершині гори :_08:

Опубліковано

Хочу покататися з подругою на лижах (в перше в житті), порадьте тур недорогий на 3-5 днів, може вже хтось їздив...

Просто сам не знаю що для цього потрібно,......(спорядження, абонемент на підйомник)....

Тур підійде будь-який - в т.ч. самий дешевий, з оголошень на стовпах, в газетах в т.ч. Вже скоро вони (оголошення) з'являться. Зазвичай, виїзд в ніч з п'ятниці на суботу, в суботу зранку поселення, потім перевезення до підйомників (стараються підвезти до 9-ї ранку, щоб можна було придбати абонементи з ранковою знижкою). По дорозі до підйомників перевізник зазвичай везе на "прикормлений" пункт прокату спорядження. Спорядження можна взяти напрокат і на самому Буковелі, але там буде відчутно дорожче. Абонемент купується на місці.

В суботу годині в 4-й бус завезе на ночівлю (можливий заїзд на сувеніри і т.п.), в неділю зранку знову повезе на катання, після обіду - завезе на виселення, потім - додому.

Якщо з собою не брали наставника (наставників), то на місці розшукується лижна школа. Зазвичай, буси паркуються на "полицях" - там якраз була мінімум одна лижна школа. Інструктора можна взяти одного на двох.

З Луцька треба взяти тільки настрій, бажання, одяг, паспорт і гроші. З прокатом допоможуть організатори поїздки (хоча не завадить в них перепитати), інструктор і абонемент - на місці.

Раніше були абонементи на "рази" - 20, 100 підйомів, зараз ніби тільки безлімітні на час - (2, 4 години, день). Для навчання - спочатку абонемент не потрібен, потім варто взяти мінімальний по часу абонемент - з незвички, цілий день на лижах все одно не вдасться вистояти, це буде важко. Краще взяти на наступний день ще пів-дня ;)

Опубліковано

А ми їздимо на Буковель з туристичним клубом "Анамандрія". Поїздки організовуються щотижня. Виїзд у четвер близько 23.00. У неділю ввечері повертаємось додому

Хлопці допомагають з абонеменами (денні, разові), дають лижне спорядження та одяг на прокат. Ціни досить демократичні та нижчі, ніж у конкурентів

Опубліковано

Теж їздив з цими хлопаками, жили блище до Буковеля, автобус возить туди і назад, є можливість прийти в автобус на обід. Проживання цілком нормальне. Кататись треба обов'язково з "вечірнім", сніг, краса. Буквально вчора до них заходив.

Тел. 0505077112

0978745115

Питати Сергія.

Гарноі каталки.

Опубліковано

Їздимо з турагентством патріот. Чому?

1. Максимально комфортно.

2. По грошам оптимально 500-600 грн. В четверг вночі виїзд, в неділю десь в 17-18 годин на луцьк.

3. Допомога з абонементами, суттєво дешевше чим в Буковелі купувати.

4. Зранку автобус нікогоне чекає.

Порада: перед тим як зібратись подбати про лижну куртку, штани. Це можна придбати в стоках або в спортивних магазинах луцька. Рукавиці та лижні маски та балаклави можна в друзів позичити, я так робив коли вперше їхав. Лижі на прокат брав в Миклуха Маклай магазині. Ще треба знати точну свою вагу для того щою могли вам правильно відрегулювати кріплення. Бажано купити лижні шкарпетки, без них в звичайних не так буде комфортно.

Бажано щоб з вами був досвідчений товариш який вас поставить правильно на лижі. Інструктор це не дешеве задоволення 500-1000 грн. Раджу кататись на 14, 5 витягах, оминати витяги для новачків особливо 7.

Поясню чому там катаються всі ті, хто вперше став на лижі і там дуже велика ймовірність що вас зіб'ють, тому що у новачків проблема основна це невміння конролювати свою швидкість та невміння гальмувати. Тому нехай та траса що я радив починати трохи складніша зате там вас маловірогідно що зіб'ють. Головне це не боятись впасти тоді швидко навчитесь.

Ціна десь в 2000-3000 на двох вкладетесь за три дні.

Опубліковано

якщо не купувати - чи є можливість взяти там на прокат?

"Анамандрія"

Хлопці допомагають з абонеменами (денні, разові), дають лижне спорядження та одяг на прокат

ПіСі: неуважні читаки :)

Опубліковано

ПіСі: неуважні читаки :)

а якщо мені більше сподобалась пропозиція від патріот? :_04:

ну то їдьте з Патріотом

"Анамандрія" одяг у будь-якому випадку (за наявності) дасть на прокат. Не переживайте, не залупляться ;)

Опубліковано

а якщо мені більше сподобалась пропозиція від патріот? :_04:

Якщо не секрет, а чим більше сподобалась? В анамандрії давали на прокат неважливо з патріотом чи з ними, чи по лісі погуляти :)

Опубліковано

анамандрія - це той самий м. маклай?

на сайті в м.маклая на даний момент немає організації турів.

Опубліковано

анамандрія - це той самий м. маклай?

на сайті в м.маклая на даний момент немає організації турів.

ні. Маклай лишився на Грушевського, Анамандрія на Перемоги, біля Світлолюкса.

Опубліковано

Ну а загалом яка мінімальна вартість поїздки обійдеться (дорога, житло, харчування, оренда спорядження)?

Опубліковано

дорога проживання 500-600грн - 3 дні

прокат спорядження 60-180грн - 1 день

підйомники до 28 грудня 490 грн - 3 дні

це на людину...

http://skipass.ua/?g...CFYmN3godFyAASQ

http://skipass.ua/?gclid=CNygwsHsmbsCFYmN3godFyAASQ

post-2957-0-14857100-1386273091_thumb.jp

http://www.patriot.elutsk.net/trip-bukovel-na-2-3-dni/

post-2957-0-35007600-1386273092_thumb.jp

Опубліковано

Пилипець. Там набагато дешевше, і автобуси з Луцька типу "тур" теж їздять. Тільки от питав на новий рік, то людина сказала що незнає таких місць де ще не зайнято.

Опубліковано

Я всі рази що їздив то завжди все організовував сам, по ціні виходить майже так само як і у вас, але мені ніхто нікуди не підганяє, не має ніяких графіків, що хочу те і роблю, хочу катаюся, а хочу в баньку. Оце відпочинок... а ще й хороша компанія...

Опубліковано

Я всі рази що їздив то завжди все організовував сам, по ціні виходить майже так само як і у вас, але мені ніхто нікуди не підганяє, не має ніяких графіків, що хочу те і роблю, хочу катаюся, а хочу в баньку. Оце відпочинок... а ще й хороша компанія...

Якщо власним транспортом, то питань нема

Пилипець. Там набагато дешевше, і автобуси з Луцька типу "тур" теж їздять. Тільки от питав на новий рік, то людина сказала що незнає таких місць де ще не зайнято.

ну порівнювати Буковель і Пилипець не варто... Буковель - один з найкращих лижних курортів в Європі

Крім Пилипця є й інші подібні місця для катання

Опубліковано

Так, але по факту Пилипець не такий вже й поганий курорт, а Драгобат взагалі найвищий в Україні, з найбільшою кількістю і довжиною трас. Но плюс їх в тому, що хоть вони і ненайкращі в європі, зато там люди не стоять по півтори години на підйомник і ціни, як мінімум, в два рази дешевші.

Опубліковано

Я в Драгобраті не був, але як на мою думку суб'єктивну в Буковелі більше цивілізації, і на рахунок що треба чекати довго щоб піднятись, я був в цьому році 27 січня і не сказав би що народу було тьма, якщо рівняти з 2012 роком то людей взагалі було мало.

В Буковелі більше трас, траси думаю більш цивілізованіші чим в тому ж самому Драгобраті, мені казали що Драгобрат для тих, хто вже добре їздити на лижах вміє він більш екстримальніший - не буду стрведжувати не знаю на скільки це правда.

Їхати на авто, це звичайно комфортно тим, хто не їде за кермом, думай куда авто поставити, водію треба виспатись (не покутяжить) як і всі інші.

Опубліковано

ціни, як мінімум, в два рази дешевші.

ну не факт...

Ось ціни на бугільний підйомник. Бугіль і кріселка то зовсім інша річ!

Допустимо я їду на Буковель не в сезон, тобто до 29 грудня і після 8 березня. Акційний абонемент коштує 405 грн на 3 дні, тобто 135 грн в день

В Пилипці ж я платитиму 130-150 грн (110-125 у разі купівлі на абонемента на 2 дні) за день

Отож, практично за ті самі гроші отримую сервіс набагато вищий. Я однозначно за Буковель!!!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...