Перейти до змісту

Допоможить. HELP ME

savik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Сам не мiсцевий, така проблема: жiнка дуже прихворала дуже, хронiчне запалення почок та дешо в сферi гiнекологii.

Так к чему ми ето нада пробiть связi до нормальних лiкарiв у мiстi ЛУТСКУ. Ти шо за сало не предлагати, справа серезна.

пс ви та вашi знайомi в "обиде" незалишаться.

Опубліковано

мені здається краще всього звернутись з обласну лікарню (ВОКЛ, район З/Д вокзала), там на місці пробивати толкових спеціалістів і домовлятись про індивідуальний нагляд

Опубліковано

Блати і гроші справи не вирішують.Мого батька поклали в обласну з язвою і кровотечею.Через дружбана вийшов на самого класного лікаря(так вони всі вважали).Пролежав тиждень,кровотечу зупинили і виписали.На наступний день кровотеча знов відкрилась.Після чого лікувались дома.Результат-після 2-х тижнів лікування язва зарубцювалась.

Питання:"Навіщо платити більше?"

Опубліковано

вибач, тут бiльшiсть з луцка, я ii до луцка i повезу, тому менi i потрiбен лiкар зi знаням i практикой.

пс якшо хтось хоче хаха полапати чи поприкаловатись будьласка... тiлки у темi гумор там вас зачекались.

ПСПС Тут серезна справа i не до шуток.

Опубліковано

Дали тобі гарну пораду - їхати у Обласну лікарню.

Є варіант у Районну.

Дивлячись звідки саме ти не місцевий..

Ще краще - поїдь у діагностичний цент - щоб ГРАМОТНО поставити діагноз. і знати ЩО САМЕ лікувати..

бо "жіночими" хворобами - хворіє реально майже кожна жінка (кожна 2 -га точно, сама не знаючи про це)

а щодо запалення нирок - то теж сумнівно . власне все це сечостатева система - і одна хвороба тягне за собою іншу..

моя тобі порада як людини яка має дружину

1) Гінеколог (можна платний)

2) Уролог (їхні кабінет поруч)

3) Хірург

4) комп'ютер (мається на увазі УЗД та діагностичне обладнання)

а вже потім кричи ЯКИЙ САМЕ спєц тобі необхідний..

Опубліковано

Потрібна допомога в межах Луцької міської клінічної лікарні- пиши, можеш в приват чи асю. Бажано більш детально описати проблему. А там вирішимо що робити- чи заведу до хороших, на мою думку, спеціалістів, чи порекомендую, куди звернутися (якщо питання в нашій лікарні не вирішується).

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...