Перейти до змісту

Допомога з драйвером

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Всім привіт. перестав Windows на 7 32 розрядну Проблема у тому що не можу знайти драйвера на звук. Можливо хтось "тикне" на пряму ссилку для скачування чи дасть програму яка реально обновляє драйвера. Звукова карта у мене Intel 82801EB ICH5 - AC'97 Audio Controller [A-2/A-3] PCI

Опубліковано

В Диспетчері Задач устройств вінди знайти девайс, виписати ВІД і ПІД пристрою (це інфо про виробника і конкретного пристрою) погуглить...

Опубліковано

Ось що пише у диспетчері задач post-7779-0-75634300-1385825823_thumb.jp Перед якимось оновленням яке я робив різними прогарама типу Драйвер макс, драйвер дженіус там писало просто Myltimedia adapter

Материнка IBM 81897EG

Опубліковано

В Диспетчері Задач устройств вінди знайти девайс, виписати ВІД і ПІД пристрою (це інфо про виробника і конкретного пристрою) погуглить...

ДО ТС: Розжували ж уже... Ше в ротик покласти??? Так напиши тут vid&pid пристрою....

Опубліковано

Коли у диспетчері хочу оновити, пише що дрова вже стоять а звуку то не має. У панелі керування- звук не має приладу звукового.post-7779-0-56631600-1385826133_thumb.jp

Опубліковано

Andreyxxx,

1) Почни з того, що це? ПК чи ноут? Підозрюю. що останнє.

Дай модель ноута. І тобі носом ткнуть ссилку на скачування. Якщо існують дрова на Він7.

2) Якщо стаціонарний ПК, то запусти АІДА64 (скачай з нета, вона фріварна). І подивися ТОЧНУ модель материнки.

Опубліковано

ACPI\PNP0A03\2&daba3ff&4

Ти не те подивився. Клацаєш диспетчері на аудіопристрій. Правий клік - свойства - сведения. Далі там є вибвр купиопцій (із випадаючого списку) тебе цікавить ID оборудования).

має вигляд бути типу:

HDAUDIO\FUNC_01&VEN_10EC&DEV_0887&SUBSYS_10438444&REV_1003

Опубліковано

driverpack solution спробуй,мені допоміг як я перший раз перейшов з xp на 7,тоді теж не міг знайти драйвер на звук.

Опубліковано

попробуй цей: http://support.lenov...?DocID=DS003516

Не хоче post-7779-0-66893300-1385832071_thumb.jp

Зараз скачаю драйвера на мережеву карту і буду ставити чистий ХР, а то я вже задовбався......

Опубліковано

Відповідно мануалу на платі має стояти звукова мікруха ADI 1981B, до неї і потрібно шукати драйвер.

Опубліковано

В таких випадках я скачаний драйвер розархівовую і ставлю через Диспетчер Пристроїв (обновить драйвер) указать место драйвера вручную!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...