Перейти до змісту

Вентиляція кімнати.

TommyEmmanuel

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

та і найти такий от варіант буде напевно складніше.

бачив на Яровиці, в представників Вентса (заходити в ці ворота і майже в кінець, в будинку зліва). Ціни не знаю.

Або напиши snouden-у в ПП - він півроку назад мені писав що має 2 шт. і не знає куди діти.

Dream, просте, подвійне вікно

Так кватирка ж має бути. Немає? Лишайте її привідкритою і не тре ніяких провітрувачів, імхо.
  • Відповідей 53
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

а хто, що скаже про такий варіант ?

Поліпшена та більш естетична схема – «отвір в стіні». Не вартує вона 800 грн. Якщо прикинути вартість, то дві гратки 60 грн + 125 – а труба метрова 65 грн + поролон 10 грн = 135,00

Якщо добавити ще 400-500 грн та поставити найтихіший вентилятор на 180 куб.м. у ванну кімнату, то при цьому ви досягнете двох цілей – витяжка у ванні та свіже, іноді морозне повітря в кімнаті.

На рахунок фільтрів та пилу не зовсім згоден:

«Но что удивительно, даже без фильтров приточка каким-то образом существенно уменьшает количество пыли и песка. Например если открыть форточку, то на подоконнике постоянно сыплется пыль и песок.» - підвіконня біле, тому пил і видно, а на підлозі не помітно, «А через приточку пыли намного меньше - видимо она оседает внутр.» як і у фільтрі…який ніби-то «становятся источником вторичного загрязнения», як і поролон в трубі. Да, фільтр буде додатковим бар’єром для повітря, але можливо погратись і хоча б грубої очистки поставити

проблема в тому, що в мене вікно з дерева, та я не знаю як організувати з нього мікровентиляцію.

А цей варіант бачив - Проветриватель стенной на солнечных батареях ПСС 102?

На Вентсі коштує 515 грн, можу знижку зробити, але дає мало повітря, коли темно - працює пасивно, тобто як простий провітрювач...а із-за фільтрів я думаю що не працює взагалі.

та і найти такий от варіант буде напевно складніше.

Dream, просте, подвійне вікно

Так кватирка ж має бути. Немає? Лишайте її привідкритою і не тре ніяких провітрувачів, імхо.

Дуже піддтримую!!!!

І от до чого ми вертаємось -

Если обходиться малой кровью, то поставить в санузел или ванную..а лучше и туду и туда вентилятор, который должен работать целый день, окно держать в режиме микропроветривание. Вентиляторі желательно самые тихие, простой вентс или доспель или чем еще хуже домовент, будут постоянно выключать из-за шума

• 2 місяця потому...
Опубліковано

deluxkangoo, ну як зима пройшла?

Ще мабуть не пройшла, щоб не наврочити. Як вітру нема то все ОК. На кухні часто вікно на мікровентиляціїї. Чи в якому значенні?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...