Перейти до змісту

На Київ! Лучани, зустрінемося? (Євромайдан)

kudrom

Рекомендовані повідомлення

Я підозрюю, що хтось таки їде на Київ, просто поки мовчить ;)

Давайте єднатися. Повідомляйте про себе, не треба думати, от я такий один, я їду, а вони собі як хочуть. "Вони" в більшості такі ж як і ми, гляньте результати голосування на Борді. В кожного свої проблеми, робота, час, гроші і це треба розуміти і сприймати.

Але ті, хто їде - давайте єднатися! Пишіть в приват свої телефони. Не знаю, може який прапор Луцька десь знайти. Не для того, щоб піаритися, а щоб могти знайти "земляка", зрештою, "гуртом і батька...", ну того батька, що "Батя, я стараюсь" ;)

Будемо пробувати скидати сюди якісь онлайн-звіти.

Ну і всілякі пропозиції приймаються, бо "разом нас багато" :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я готовий дати 50 грн тільки щоб не киданули.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та поки невідомо, для чого саме гроші :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну вибачте але я немаю змоги вирватись,але Я за ідею то чим можу тим допоможу.Гроші для людей які поїдуть в Київ на дорогу чи харчування.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Добре! Друзі, квиток на Київ коштує десь 88 грн., якщо потягом.

50 грн. vagus обіцяє дати, тобто ціна питання стає лише 38 грн. Ну і назад, ясно.

Хто дійсно хоче їхати, але питання лише в грошах, думаю, спільно це можна якось вирішити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Знаю що сьогодні чоловікова сестра дзвонила пропонувала їхати на Київ. Везуть якимось автобусом, кормлять, ще й по 100 грн обіцяли, але коли і де не знаю

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Гроші можу дати до пятниці до обіду бо вечері їду закордон,або тоді з понеділка.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

виїхали. Чекайте репортаж

виїхали. Чекайте репортаж

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

слухаєм політінформацію від дєда 80 років. Переконує, що президент правий. Задумались. Може вернемось ;-)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

слухаєм політінформацію від дєда 80 років. Переконує, що президент правий. Задумались. Може вернемось ;-)

Надішліть нам краще дєда, ми теж хочемо послухати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дєд їде в ''братню'' країну

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

, спочатку цього не озвучили, а потім знайомі як почали допитуватись, то виявилось що поїздка від регіонів, тому ніхто зі знайомих не поїхав (із зрозумілих причин)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на Майдані. борда представлена: кудром, плам, сміт. Поки більш схоже на масові гуляння

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

гасло цього Майдану: хто не скаче, той москаль! Капранови читають реп

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

, спочатку цього не озвучили, а потім знайомі як почали допитуватись, то виявилось що поїздка від регіонів, тому ніхто зі знайомих не поїхав (із зрозумілих причин)

пам‘ятається вчора Положинський пропонував цікавий варіант...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ідея для тих в кого часу немає їхати чи ще якісь причини. Можна відпуск взяти, чи за свій рахунок на пару днів - це для тих в кого тіпа часу немає, але хочеться поїхати.

На мою думку хто хоче, той дійсно вже давно там.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

щогодини співаємо гімн. Славік Вакарчук був на сцені, запалив.

щогодини співаємо гімн. Славік Вакарчук був на сцені, запалив.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сидимо гріємось з Пламом - п'ємо чай. :-)

Кудром в МакДак телефон заряджає.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

пам‘ятається вчора Положинський пропонував цікавий варіант...

я думаю, якийсь захист в них від "цікавого варіанту" може бути.. можуть й паспорти збирати, чому ні

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тако. Я поки що покинув Майдан, поїхав до друзів на вечерю. Ромаха ще має бути на Майдані.

Сьогодні розважальний день, в основному студенти. Не вистачає "ворога", тому поки що ніхто не знає, що робити далі. Фактично, все вирішиться завтра, тому сьогодні просто зажигають культурною програмою: вірші, пісні, реп, кричалки за Європу. Купа народу зі Львова підтягнулась, є Тернопіль, Франик. Луцька організованого нема. Рівного так само не чути. Вийшли крупні київські вузи.

Познайомився з фб-френдом з Харкова з прапором Європи великим.

Руслана ведуча, старається тримати натовп в тонусі, важко без плану дій, але бере драйвом. Вакарчук трохи підняв настрій, правда співати не дуже захотів, трішки "Вставай, мила моя вставай" акапелло з людьми.

Молоді багато, настроєні позитивно, але лідера реально поки нема. Оргкомітет хотів бути толерантним, але Капранови зажгли своїм репом і "хто не скаче, той москаль", всі масово підтримали, пострибали ми трохи :) Хто з ведучих хотів перевести, в щось типу "Той, хто скаче за ЄС", але народ не сприймає )

З політиків був тільки якийсь депутат від УДАРу, і то про це дізналися тільки потім з його промови, принаймні, тих кого я бачив. Старших людей дуже мало, їх мабуть трохи відлякала "дискотека"

Загалом Київ інертний, в метро нікого не видно, поки не доїдеш до Хрещатика, жовто-синіх прапорів і не видно.

Але на Майдані тепло і позитивно. День розслабону. Все вирішиться завтра

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тако. Я поки що покинув Майдан, поїхав до друзів на вечерю....

Рома, лягай спати. ))))

Якщо серйозно, то на всі 100% погоджуюсь з Кудромом - на Майдані фест та дискарь.

Ми з Пламом поїхали до мене додому ночувати. Завтра на Майдан. Побачимо, що буде далі...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

Нічого не буде.

Угоду ніхто не підпише.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та з угодою зрозуміло. Я мав на увазі про події на Майдані.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щойно подивився новини, всі такцюють всім весело, а угоду все ж таки не підпишуть :(

І що, який план дії? Що Далі? Знову мала нас влада!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

6 ранку. На Майдані

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...