Перейти до змісту

Травлять домашніх улюбленців

woodwork

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Хто проживає в районі Червоного Хреста або поряд військової частини - це звернення до Вас!

У мене та сусідів регулярно травлять домашніх улюбленців (отруїли вівчарку породисту, дворняшку яку взяли після німця також отруїли), пропадають коти (вже троє котів пропало), сусіди ж кажуть що в 5 типоверхівці воєнного городка якась скотина травить, мол чимось кормить і коти за кілька годин мертві лежать, незнаю правда чи ні, але як уже казав уже троє котиків приблизно прожили по пів року, рік - просто пропали... хто хоть щось може знати про це відгукніться - я тих ізвергів мишяком нагодую...

Опубліковано

Так, вже були таки випадки в минулому році там де ви вказали, в приватному секторі потравили собак. Одразу після цього, було скоєно декілька крадіжок!!! що це - збіг чи закономірність?!!

Опубліковано

Напишіть заяву дільничому + копію в прокуратуру (щоб не розслаблявся а займався цим), і самі почергуйте там де вважаєте, біля 5-ти поверхівки.

Опубліковано

так я ж неможу місяцями чергувати там, 1й кіт 4 місяці прожив, 2й 1 рік, третій 7 місяців... собака приблизно рік і 2 місяці... якби хоч приьблизно знав хто - шию би скрутив, а так тільки кажуть мол що звідти, а звідки - хз, тому й тему відкрив... а чим травлять також хз, собаку знайшли, вона покірно лежала заціпенівша лежачи на животі і голову між лапи поклала... батьки плакали, оскільки це член сім'ї був, а не тварина.

дільничому чи в міліцію писати смислу немає, маю там знайомих, сазали безтолку, як сам знайдеш - сам і накажи...

Опубліковано

На Червоного Хреста бігає здоровенна руда собака.., ще кілька... тусуються постійно біля сміткників, а чуть далі... біля аптеки живе ціла зграя.. в військовій частині вигулюють собак.. У колишньому садочку.. принаймі кілька місяців назад.. було 2 чи мож 3 кавказа.... Щось я не зрозумів де травлять ? В дворах.. чи що?

Опубліковано

приватні будинки... а на рахунок собак і вигулювання - то навряд собаки їх роздирають, оскільки ніколи тіл котів на районі ніхто не бачив, а от мертвих (не покусаних, не понівечених) доводится інколи бачити, зокрема й свого дворняшку, собаку, так знайшов, слідів укусів чи побоїв небуло, гематоми чи рани також були відсутні, отже отруїли, і якби не систематична пропажа не тільки у мене, а й у інших людей тварин я б стільки уваги цьому не придав би.

Опубліковано

декілька днів назад, сусідка сьогодні розповіла, отравили ще й її кота. Перший раз, за її словами кіт ледь живий прийшов, вона його до ветеринара, відкололи якимось засобом (протиотрута якась, вона називала, я забув точну назву тож не буду писати щонебуть) і ще з недільку все було добре, аж поки знову котик не прийшов ледь живий, цього разу не спасли... ветеринар казав що найймовірніше що втравили... Сусідка живе по вул. Гірна...

• 5 місяців потому...
Опубліковано

Котиков и собачек жалко...НО....когда их очень много и они везде (это не про КР.крест, в общем реплика) - это плохо.

Когда собаки стаями и не дают проходу взрослым, что говорить про детей? А еще лучше хозяева важно ходят рядом (выгуливают) без поводков и намордников, попробуй им сделать замечание !? Это же....собака друг человека. Она никого не тронет, а то что прохожий или ребенок может испугаться, упасть и т.д. это не в счет.

Моя овчарка во дворе привязана и ворота всегда закрыты, а если по селу иду - на поводке, а в городе + намордник.

И к стати, в админ кодексе есть статья про ипользование собак (умышленное или не умышленное) повлекшее за собой и т.д. (это я так, своими словами).

ГРаждане, неужели надо ,чтобы случился несчастный случай, чтобы понять, что собака должна быть при хозяине, на поводке с намордником??

Простой случай: на стадионе школы бегаю вечером, сумерки. Присел шнурок завязать, вдруг на меня что-то прыгнуло, я чуть не офигел...Оборачиваюсь....какая-то собака на меня прыгает, ИГРАЕТ, хозяину, ссука, весело, он не укусит. Был бы нож в кармане,- распороть брюхо псу, вот бы было весело хозяину.

Так вот чтобы были все довольны, владельцы, прохожие и не было пострадавших (статистика ужасает) детей, взрослых - содержите правильно собак, кошек.

Уважайте других и будут Вас уважать. ИМХО.

Опубліковано
Простой случай: на стадионе школы бегаю вечером, сумерки. Присел шнурок завязать, вдруг на меня что-то прыгнуло, я чуть не офигел...Оборачиваюсь....какая-то собака на меня прыгает, ИГРАЕТ, хозяину, ссука, весело, он не укусит. Был бы нож в кармане,- распороть брюхо псу, вот бы было весело хозяину.

Кровожадный Вы, однако( лучше уж морду хозяину бить. Да и вообще с некоторых пор у нас предусмотрен штраф за выгул без поводка от 300 грн

Опубліковано

Ага, хозяева умные стали, им в морду, он в трамвпункт, а я в милицию, показания давать, как напал на беззащитного.

Опубліковано

Кровожадный Вы, однако

А шви накладати, туэву тучу грошей, нервів, здоров"я, працездатність і т.д. втратити - хай краще кусають.

Вихід правильний один - див. вище

.

Адже позиція "Він не вкусить" породжує позицію "ненавесті" в першу чергу до собаки, а тоді вже і в мордяку хочеться заїхати.

ПС. Хоча, собака не винуватий, що в нього хазяїн мудак.

Опубліковано

Кровожадный Вы, однако

А шви накладати, туэву тучу грошей, нервів, здоров"я, працездатність і т.д. втратити - хай краще кусають.

Вихід правильний один - див. вище

.

Адже позиція "Він не вкусить" породжує позицію "ненавесті" в першу чергу до собаки, а тоді вже і в мордяку хочеться заїхати.

ПС. Хоча, собака не винуватий, що в нього хазяїн мудак.

Хм......... про ненависть не буду - это удел жалких людишек. ИМХО, взрослый человек должен действовать согласно закону, а не эмоций.

Опубліковано

sashulya, щось мені мало віриться, коли на тебе буде бігти собака (не шавка, а та, яка гризнути може добре) ти будеш думати про закон.

І хто тоді буде жалким?!

Подітожу: вигулюйте своїх улюбленців в намордніках (по закону) і ВСІМ буде щастя))

ПС. Собак я люблю, особливо вівчарок!

Опубліковано

sashulya, щось мені мало віриться, коли на тебе буде бігти собака (не шавка, а та, яка гризнути може добре) ти будеш думати про закон.

І хто тоді буде жалким?!

Подітожу: вигулюйте своїх улюбленців в намордніках (по закону) і ВСІМ буде щастя))

можно подумать их мало бегает?) мои гуляют-то в намордниках, а вот местную овчарочницу выгуливать собаку без поводка отучили только ударом по лицу ее друга

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...