Перейти до змісту

Куди може діватись антифриз?

D.GryWeB

Рекомендовані повідомлення

якщо пробита прокладка і рідина потрапляє у випускний коллектор - буде сильна біла пара з вихлопної. Всі іші можливі вмпадки тут вже були, треба перевіряти.

Це була помпа заклинала ы порвався ремынь
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не ваз, але трохи по темі...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не ваз, але трохи по темі...

Вже пізно!
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якщо пробита прокладка і рідина потрапляє у випускний коллектор - буде сильна біла пара з вихлопної. Всі іші можливі вмпадки тут вже були, треба перевіряти.

Ніхт ферштейн, куди ж тосол дівався? Заклинив водяний насос і текло з нього? Чому не побачили підтікання? При заклиненому вод.насосі не текти повинно, а перегріватися при чому суттєво.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ніхт ферштейн, куди ж тосол дівався? Заклинив водяний насос і текло з нього? Чому не побачили підтікання? При заклиненому вод.насосі не текти повинно, а перегріватися при чому суттєво.

А нічього такого небуло ....Просто напросто під машиною не тікло.Їхали і просто стала...Після розборки...тобто після зняття "Захисту ремня ГРМа "було виявлено "мокре" і закленівша помпа просто коли зупинилася з"їла ремінь!і все...От такі то діла....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Після розборки...тобто після зняття "Захисту ремня ГРМа
Це тобі майстер таке сказав (що там є ремінь ГРМ)? ;) Тікай звідти і то чим швидше.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це тобі майстер таке сказав (що там є ремінь ГРМ)? ;) Тікай звідти і то чим швидше.

1 – натяжной ролик

2 – шкив распределительного вала(ГРМ)

3 – ремень привода распределительного вала

4 – шкив генератора

5 – ремень генератора

6 – шкив коленчатого вала

7 – шкив водяного насоса

я Щось неправильно написав?? Ні не майстер!я просто зняв пластмаску(ЗАХИСТ) і там все в ОЖ

post-24111-0-41688900-1385754217_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ліхо закручєн сюжет.

Тепер розкрутимо (для ясності) клубок подій. В тебе десь дівався тосол, підтікання ти не виявив. І поки ми тобі давали поради то заклинило помпу, з'їло пас ГРМ, заглух двигун. Так?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ліхо закручєн сюжет.

Тепер розкрутимо (для ясності) клубок подій. В тебе десь дівався тосол, підтікання ти не виявив. І поки ми тобі давали поради то заклинило помпу, з'їло пас ГРМ, заглух двигун. Так?

та да)
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я Щось неправильно написав??
Я чомусь думав що в тебе ще цеп стоїть.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я Щось неправильно написав??
Я чомусь думав що в тебе ще цеп стоїть.

ні 8-ка ремінь

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...