Перейти до змісту

Iresjka - нечесний продавець

foxx77

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Не чесний продавець, після того як домовились за ціну, я домовився з людьми і машиною, вже мав їхати, вона почала крутити, вигадувати причини і піднімати ціну. Сказала що товар тепер купляє ї батько, але батько згідний продати дорожче. :)

Опубліковано

Якби в останній момент він такого не сказав що бере я б не відмовляла ні в якому разі. Можу перекинути гроші на картку чи на телефон і компенсувати витрати за відмову надання послуг транспорту. Приношу свої вибачення. Але дійсно купує тато.

Опубліковано

Тато нехай купляє у покупцяfoxx77, який,я так зрозумів проплатив гроші за товар!

З вашої сторони це принаймі не порядно!

Поправте якщо не так.

Опубліковано

я не платив, просто домовився, зибрав людей, а тут карамболь, и тато там не бере, а просто тато пидняв цину

Опубліковано

купує тато.

Цікаві у вас відносини в родині... Я б батькові і так віддав би ...

Я гадаю про Тата це видумка,Iresjka не скаже що друга людина дає більше.А ти давай ще більше, тоді продам тобі...

Опубліковано

Якби ви знали мого тата, так би не казали =)...

гадаю батьки заслуговують, щоб їм подарували новий холодильник, а не продавали б/в.

Опубліковано

Домовлялась людина конкретно з Вами, тому не треба вже спихати все на тата!

Взагалі треба було спочатку рідним пропонувати, дарити, продавати це ваше діло, а якщо нікому не треба, тоді вже створювати тему....

Опубліковано

Стоп, Вы осознанно создали тему в интернете - о продаже товара, Вам позвонил покупатель, договорился с Вами, и только тогда когда уже человек ехал к вам - вы ставите его в известность что его товар забирает Ваш отец. Хотя должны были сказать отцу - извини папочка но он уже продан!

Чем Вы думали когда ставили цену и говорили с покупателем?

Опубліковано

Здається мені шо товар продавався без дозволу батьків, а коли прийшов час віддавати то продавець спохватилась "тато ж мене приб"є, що робити"....

Опубліковано

1. Тато знав. 2. Знав шо продаю. 3. Холодильник нормальний у нього є. 4. Продається не його холодильник.

Опубліковано

Санта-Барбара, чес-слово! Холодильник, Тато, продаю-не-продаю! Замкнуто коло! Нагадало мем про мотороллер!

4. Продається не його холодильник.

1) Нашо татові другий?

2) Так не гарно.

Опубліковано

товар тепер купляє її батько, але батько згідний продати дорожче. :)

Тато знав шо продаю. Холодильник нормальний у нього є. Продається не його холодильник.

То він купляє його, чи перепродує?

І дійсно, яка ситуація з холодильником? Ще в наявності, але за дорожчою ціною?

Опубліковано

Та яка дорожча ціна.. Як ніби якесь золото. Зараз кому треба то й за таку саму ціну можна купити на Сландо чи подібних сайтах. Правда не за 100 гривень. А за початкову ціну 225. І ще... я з ним ще ні про гроші ні про продаж не говорила, так як ще з розмови по телефону не бачила і про плани на холодильник не відаю....

Але якшо сказав шо не продавати то вже 100% не продавати.

Взагалі пропоную його персону не обговорювати. Поливайте вже брудом мене і помідорами раз вже так склалось.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...