Перейти до змісту

Чим заклеїти тріщину в акриловій ванні?

Chyprunka

Рекомендовані повідомлення

8sgd.jpg

Допоможіть порадою. Тріснула ванна в вказаному на малюнку місці, тріщина на горизонтальну площини ще не перейшла, чи можна її якось заклеїти, чи тріщина всерівно піде далі?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

скоріш за все, як і тріщину в склі, треба засверлити кінець тріщини - тоді далі вона не повинна іти. А от чим клеїти не підкажу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заклеїти потрібно обовязково, бо тріщина на "ребрі жорсткості" піде далі

були контакти людей які ремонтують такі тріщини що їх зовсім видно не буде але коштує це десь 400-500 грн

якщо цікавить то в понеділок пошукаю

але краще пробуйте самі будь яким клеєм для пластмаси тільки додати ззаду якесь посилення типу планочки (шини)

якщо тріснула значить ванна якась дешева і не варто викидати на її ремонт 500 грн

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заклеїти потрібно обовязково, бо тріщина на "ребрі жорсткості" піде далі

були контакти людей які ремонтують такі тріщини що їх зовсім видно не буде але коштує це десь 400-500 грн

якщо цікавить то в понеділок пошукаю

але краще пробуйте самі будь яким клеєм для пластмаси тільки додати ззаду якесь посилення типу планочки (шини)

якщо тріснула значить ванна якась дешева і не варто викидати на її ремонт 500 грн

та вона пару років назад десь 1100 коштувала, так що "не варто викидати на її ремонт 500 грн"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а якщо спробувати щось із епоксилінових клеїв

наприклад момент епоксилін дуо

у мене від велозамка зламався ключ, пластмасова ручка ключа розстріскалась і металеве лезо випало. так я вставив лезо в одну частинку ручки, а потім наростив ручку епоксиліном. за сутки так засохло, що можна обробляти електроінструментом. за місяць користування жодних проблем

у Вашому випадку можна з нижньої частини епоксиліноном підсилити, можна для жосткості добавити металеву пластину, а з лицевої сторони також заробити, після висихання зашліфувати і зафарбувати

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

цікавий варіант, буду пробувати, я спочатку подумав щось схоже зробити за допомогою бинта і епоксидки, але ваш варіант все таки веселіший, дякую

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...