Перейти до змісту

новый рыночег в Луцке?

Zevs_Isver

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Це має бути оптовий ринок.

П.С. Варшавка фореве . (в самого там 4 точкі) так шо не куда0)

Опубліковано

Блін, якийсь секретний ринок, в одному з двох місць, який ніби то буде оптовим, а може просто збуватиме товари з Чернівців і Хмельницького, два топ ряди вже розкуплені невідомо ким з Варшавки...оце хочеться говорити, - немає жодного реального підтвердження, жодного перевіреного факту. :(

Як же ми українці все ж любимо розносити плітки....

• Адміністратори
Опубліковано
Блін, якийсь секретний ринок, в одному з двох місць, який ніби то буде оптовим, а може просто збуватиме товари з Чернівців і Хмельницького, два топ ряди вже розкуплені невідомо ким з Варшавки...оце хочеться говорити, - немає жодного реального підтвердження, жодного перевіреного факту. :(

Як же ми українці все ж любимо розносити плітки....

"варшавка" рівно як і всі ринки(базари) повинні бути розігнані бульдозерами.\

1. За зручність та комфорт для покупців!

2. Відкриті ринки(базари) mustdie!

Опубліковано

серега

Твоя репліка якимось боком спростовує моє твердження? :) Яким?

А з приводу зручності, то це питання теж суперечливе. Нам форумчанам, мабуть таки справді зручніше в ТАМах, естетичніше, приємніше.

АЛе останні соціологічно дослідження доводять інше, + думаю ти знаєш, що міська влада серйозних дій не розпочинає, без відсоткових даних(безперечно вони не ідеальні, і їх можна підправити в любу сторону, до того ж вибірка передбачає певно похибку, але!!)

Опубліковано
приношу свои извинения

это Zibers запостил "дэзу"

Джерело "Пресцентр" міськвиконкому. ДЕЗи вони а не я :)

Опубліковано
приношу свои извинения

это Zibers запостил "дэзу"

Джерело "Пресцентр" міськвиконкому. ДЕЗи вони а не я :)

ссылку сеста, ссылку!!!!!!

Опубліковано
"варшавка" рівно як і всі ринки(базари) повинні бути розігнані бульдозерами.\

Серега, как всегда категоричен в высказываниях. :)

в части он прав, но в какой части: разогнать стихийную торговлю на тротуарах/краях дорог. организовать больше Ювантов, убрать раскладушки с "товарами по гривне" (я имею в виду, когда куча барахла лежит навалом, к которой даже прикасаться не хочется). сделать нормальное накрытие (над головой), покрытие (под ногами).

в общем, сделать не "базар", а организованное место торговли. тогда и раздражать это место никого не будет.

Опубліковано

якби в організованих місцях була б нормальна вступна ціна і нормальна орендна плана,стихійні ринки зникли б вже мабуть років 10 назад, а інакше це грозить бабці пенсіонерці і іншим користуватись лише батарейками дюрасел и того ж плану ,ходити тільки в адідасі фірменному або липовому но за фірменну ціну , та купляти іграшки в там тамі за 54грн при роздрібній ціні аналогічної на ринку 17 грн ( сам так попав,але не було куди діватись,базар був вже закритий)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...