Перейти до змісту

Новорічний радіомарафон 2014 на радіо ЛУЦЬК: конкурси, призи, вітання, фотоквест & much more


Forever Autumn

Рекомендовані повідомлення

Новорічний радіомарафон 2014 на радіо «Луцьк» - У пошуках Календаря

31 грудня усі без винятку взяти участь у новорічному радіомарафоні 2014 «У пошуках Календаря». Радіомарафон триватиме з самісінького ранку останнього дня 2013.

Так, етсновая

Так, нам не сидиться на місці і абсолютно немає більше чим зайнятися в останній день 2013 року, а тим більше у новорічну ніч...

Ми будемо створювати вам і собі новорічний святковий настрій, спілкуватися з цікавими людьми, слухати файну музику, зачитувати ваші привітання друзям та близьким з 7-ї ранку 31 грудня і аж до 2-ї ночі 2014.

Якщо він наступить. Бо ж...

радіоведучі загубили важливий атрибут переходу у 2014-й.

Єдиний вихід - активно шукати його протягом дня не лише у Луцьку, а й за межами області. І тепер саме Ви можете стати тим, хто допоможе повернути втрату.

Що розкаже Магаастроном про наступний 2014-й? Які вітання приготували для слухачів радіо «Луцьк» друзі зі всієї України? Які важливі події трапилися у 2013-му у волинян?

Також протягом дня в ефірі радіо «Луцьк»:

РАДІОФОТОКВЕСТ з призами та сюрпризами (деталі згодом)

Подорожі Україною

ФОТОКОНКУРС НА КРАЩУ ЯЛИНКУ

Вікторини та цікаві співрозмовники

МУЗИЧНІ ТОП-ЧАРТИ

Дитячий новорічний ранок

ВАШІ ПРИВІТАННЯ

Підсумки року від волинян та журналістів

Усе це та багато чого іншого у новорічному ефірі радіо «Луцьк» 31-ого грудня 2013 року з 7:00 до 1-ого січня 2014 2:00.

rEtJ3rGomNg.jpg

Налаштовуйте приймачі: 107,3 FM у Луцьку, Любешів – 107,8, Цумань – 100,4, Горохів - 105,5, Нововолинськ - 101.6 FM.

Або слухайте онлайн http://voltv.com.ua

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Згадались передача/вікторина "Автобан", по четвергам виходила, години точно не помню, десь в районі обіда проходила. Ведучі - неповторні на той час Рябчуки! Сергій, кажись, а половинку його не пам"ятаю як звати.

Ото я призів тоді навигравав. До цих пір лежить в підвалі один із виграних призів - балончик чорної краски. Пам"ятка!Кажись, то був кінець 90-тих. Підправте хто також грав у "Автобан".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я так людей послухаю, думки почитаю, і чогось складається у мене враження, що раніше (якраз у ті ж 90-ті) на РЛ було набагато більше приколів для слухачів, аніж зараз.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я так людей послухаю, думки почитаю, і чогось складається у мене враження, що раніше (якраз у ті ж 90-ті) на РЛ було набагато більше приколів для слухачів, аніж зараз.

Чесно кажучи, давненько слухав (постійно/безперервно/часто) РЛ. Найближчим часом буду старатись (постійно/безперервно/часто) слухати РЛ. Тоді і зроблю свої висновки.

ПС. А ще, згадалось, як брав участь в передачі (непригадую назву) і не відповів на останнє запитання з 5-ти. Супер приз тоді був - фотоапарат!!! Запитання змісту: найпопулярніша, на той час, марка фотоапаратів, яка використовувалась у кіно? Варіантів відповіді не було. Я обирав серед двох марок: Кенон чи Нікон. Нажаль, не вгадав!))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...