Перейти до змісту

Ай біда у нашій хаті.

romaxa11

Рекомендовані повідомлення

Чув, навіть читав, про жахливу хворобу - айфонікульоз. Не дай Бог кожному. Але багатьох воно зачепило. Лікування вкрай дороге, практично неефективне і при тому вимагає купу часу. Хвороба загостюється в інфікованих з виходом в Америках нової моделі якогось сраного мобільного телефона. Його вигляд, вага, кнопочки, підсвітка екрану переводять уражених в стан екстазу. Ресурс всієї оперативки мозгів переводиться в режим очікування купівлі нової дози. Всі наявні і вигадані вміння і навички використовуються виключно на отримання суми достатьої на її купівлю.

871722b2cd74.jpg

Це і шантаж і погрози і пробивання на жаль, сльози і смуток, біль і печаль, що безбожно звалюються на рідних і близьких цієї загубленої істоти.

Святий Миколай принеси мені айфон

hob.jpg

а якщо не принесеш

gollum14.jpg

Істота без куска айпластіка з купкою мікросхем, навіть не вважає себе чи ближнього людиною, а якимось галімим лохом-лузером. Людиною істоту робить володіння останнім поколінням цієї срані. З розмов одного зомбіленду: "У нас у класі 23 учні мають айфон четвертого і п'ятого покоління, пару лузерів третього і тільки я галімий самсунг...гелаксі SІІІ" :_03:

І це реальне наше майбутнє, від нього не втікнеш, воно всюди. Якщо в старшого покоління ще залишились якісь людські бажання, поведінка, світогляд, то в молодшого - одне споживання.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да тут половина бордовчан такие :) (без обид) :0149:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Світом рулить потребл@дство, даруйте за мій французький.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і звідки така ненависть до звичайного мобільного телефона?) мені якось начхати на apple і їхню продукцію, якшо люди бажають викинути дві свої зарплати на якийсь крутий американский гаджет китайского виробнитства то це їхня справа. Для звичайного америкоса ціна айфона це 1-3 дня зарплати тому для них норма міняти їх як шкарпетки, наші дуріють на всьому що надає статус "я модний", та само коли раніше купували фірмові кросівки за 500 грн коли звичайні можна було купити за 150 грн, так само є люди які дуріють фірмовими годинниками по 1000+ доларів, в кожного свої заморочки...

сьогодні прийшов мені мій телефон Леново Р780, я впевнений шо не одної ігри не одного фільму на нього не скачаю не поставлю, 5" тра просто для "солідності" і зручності користування, з моєю лапою 5" самий раз))), тому 2000 грн викинув суто на "понти" і паро фіч у вигляді почти, вконтакту, скайпі і ютубу на дивані.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мене цікавить все що випускає компанія Apple бо вважаю його набагато досконалішим за вироби інших компаній... але не ганяюсь за останніми новинками.... чьо я роблю не так ?

P.S.: ніколи не задавалися питанням "чому купити айфон - хвороба, а самсунг за ті ж гроші - подвіг" ? мо то просто заздрість Самсунга ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вoвчик, а мені цікаво звідки така любов....!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну давайте, заклюйте мене з Galaxy Note 3.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну давайте, заклюйте мене з Galaxy Note 3.

клюю :) хвастовство в купi з самобiчеванiем та мазохiзмом :) :) :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене немає жодної ненависті. Більше того він однозначно взуває всіх конкурентів по багатьох параметрах, але тільки на ньому є така гонитва за новинками. Виходить новий самсунг, та мені начхати, хоча в мене також самсунг, хоч вже більше двох років. А тут якась хвороба. В мене кума на ній сидить. В неї вже другий айфон, зараз п'ятий, планшет - айпад міні і макбук до того всього. Виглядає на те, що ці речі для неї трошки більше ніж просто телефон, планшет і ноутбук, раз вивалює купу грошей раз на два роки на ті девайси.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Рома, як завжди, у борошно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У меня старичок 2007 года рождения.Потертый, с битыми пикселями, но пока он звонит не вижу смысла менять.

sonyericssonk550i3d.jpg
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1. Це заради отого потрібно було цілу тему створювати?

2. Чим воно вас зачепило?

3. Стало легше після вилитого гівна?

Нічого, що залізо-то в йафонах вельми непогане і оська закрита по саме нехочу? Є багато нормальних людей, які преспокійно ними користуються і радіють життю.

А оте, що надихнуло на створення теми - то маркетинг і масове споживання, яке поширюється дуже багато на що і, на жаль, активно підтримується деякими особами задля власної вигоди.

Так що не туди лікуєте, комрад.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Рома, як завжди, у борошно.

Ну і ти відмітився.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

клюю хвастовство в купi з самобiчеванiем та мазохiзмом

А мені зручно. То чому це повинно тебе грати? Забув, як сам користувався SE P910? А Note 3, між іншим, знаааачно зручніший і універсальніший.

Світом рулить потребл@дство

Ні, світом править бажання пообговорювати (читай пообсирати) вибір іншої людини. Краще б за собою дивились.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене немає жодної ненависті. Більше того він однозначно взуває всіх конкурентів по багатьох параметрах, але тільки на ньому є така гонитва за новинками. Виходить новий самсунг, та мені начхати, хоча в мене також самсунг, хоч вже більше двох років. А тут якась хвороба. В мене кума на ній сидить. В неї вже другий айфон, зараз п'ятий, планшет - айпад міні і макбук до того всього. Виглядає на те, що ці речі для неї трошки більше ніж просто телефон, планшет і ноутбук, раз вивалює купу грошей раз на два роки на ті девайси.

якщо такi покупки не напрягають сiмейний бюджет то чому б i нi ? людина може тратити СВОI грошi на все що заманется, в межах закону. А якщо людина просто *напрягае* себе й рiдних заради таких покупок, то це просто людина несповна розуму й неважливо, чи айфон че чи щось iнше

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А оте, що надихнуло на створення теми - то маркетинг і масове споживання, яке поширюється дуже багато на що.
На що?

Я бачу проблему в чому, в людини є афігенський телефон з повним пакетом функцій. Але їй того замало, їй потрібно ще кращу контрасність, кращу чутливість, кращу пімпочку збоку. хіба це не психологічна проблема?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

клюю хвастовство в купi з самобiчеванiем та мазохiзмом

А мені зручно. То чому це повинно тебе грати? Забув, як сам користувався SE P910? А Note 3, між іншим, знаааачно зручніший і універсальніший.

Світом рулить потребл@дство

Ні, світом править бажання пообговорювати (читай пообсирати) вибір іншої людини. Краще б за собою дивились.

ти сюди прийшов позалу**тись чи куда ? Ти сказав, клюйте, я й клюнув, причому поставив ЧОТИРИ смайлики, а ти мене тут *грузити* починаеш

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я свій телефон зараз не сприймаю як телефон. Це мій комунікатор. Я в дорозі відправляю листи з нього, здійснюю операції з рахунками, іноді роблю покупки. До того ж, непогана "мильниця" в кишені. Одним словом використовую більшою мірою його програмне забезпечення, ніж режим дзвінка. В ігри не граю, нема часу.

Ідеал - китайська продукція, найкраще співвідношення ціна/якість.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я не обсираю нікого персонально, крім Толіка звичайно:) Я не ліз у ваші кошельки і проблеми. Не рахую ваші гроші і ваші можливості. Я описав певну проблему і вважаю її такою. Я розраховую що хоч один прочитавши темку не буде виклянчувати останні гроші на купівлю нового покоління, в своїх батьків.

А якщо людина просто *напрягае* себе й рiдних заради таких покупок, то це просто людина несповна розуму й неважливо, чи айфон че чи щось iнше
А я про що пишу?
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чому прагнення комфорту або більшої функціональності це відразу психологічна проблема? Комусь зручно грати "змійку" на Nokia 3310, а хтось хоче комфортно читати або грати якийсь Asphalt 8 на 5.5" екрані. Це персональний вибір кожного і не бачу тут ні проблеми, ні теми для обговорення на форумі.

Чи тобі дуже подобалось, як був організований товарообіг в СРСР? Однакові костюми, однакові пальта, однакові шапки, однакові меблі тощо. І все це максимально "спартанське".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А оте, що надихнуло на створення теми - то маркетинг і масове споживання, яке поширюється дуже багато на що.
На що?

Я бачу проблему в чому, в людини є афігенський телефон з повним пакетом функцій. Але їй того замало, їй потрібно ще кращу контрасність, кращу чутливість, кращу пімпочку збоку. хіба це не психологічна проблема?

тобто коли людина хоче кращий телефон, новiшу машину, бiльшу квартиру, то це психологiчна проблема ? Психологiчна проблема це коли людина починае жити *не по средствам*, а коли *дом полная чаша* то це *естественный ход вещей*

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хіба мало людей сприймає інших, визначає їх статусність за наявністю чи відсутністю таких гаджетів. А це нове покоління і воно формуватиме рівень культури в найближчому майбутньому. І це добре коли ви своїм спиногризам матимете можливість купити останню модель якогось мікросхемного лайна, а якщо нематимете?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ти мене тут *грузити* починаеш

Не тебе конкретно, а взагалі цей топік. Вважаю вищою мірою невихованості зазирати в чужу кишеню і обговорювати "а той паморок купив собі те-то". Купив -- ну і молодець. Це його вибір, це його право і не потрібно відразу розказувати, що це його "психологічна проблема".

В цьому топіку я бачу лише одну "психологічну проблему" -- Проблему Жаби. Ну або проблему "в нього проблема бо він робить не так як я вважаю за правильне".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Психологiчна проблема це коли людина починае жити *не по средствам*, а коли *дом полная чаша* то це *естественный ход вещей*
я тут саме про те.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...