Перейти до змісту

ІІІ Група по зору

meic

Рекомендовані повідомлення

В мене астигматизм одного ока без окулярів бачу тільки 10%, а на другому просто короткозорість зір 50%. Чи є в мене шанси отримати 3 групу?

3.4. Група інвалідності III встановлюється при таких

захворюваннях:

3.4.3. Сліпота на одне око (гострота зору з переносною

корекцією 0,05 і нижче або концентричне звуження поля зору до

10 град. від точки фіксації).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

думаю конкретну відповідь можна отримати після візиту до окуліста по місцю проживання. Для отрмання групи по різних захвоюваннях (не знаю про саме ваш випадок) необхідні документальні підтвердження діагнозу, дані усіх необхідних досліджень та підтвердження госпіталізацій (треба систематичні госпіталізації) по хворобі за якою дається група. "0,05" це 5%? Якщо так, то з 10% ви не попадаєте по цьому пункту. В усякому разі можна пробувати "проконсультуватись" у лікаря. Можливо домовитесь. Але треба співпраця з лікарем стаціонару. Але у вашому випадку чітко не знаю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шанси завжди є, але у Вас вони мінімальні. Оскільки переносна корекція - це є окуляри, якщо корекція зору частково можлива, то групу ніхто не дасть. В мене, для прикладу,на два ока 5% корекція окулярами 100%. Але для певності варто запитати в спеціаліста в цій сфері, хто постійно цим займається.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І ще питанячко, якщо вдруг шось з цього вийде групу дадуть на декілька років чи на все життя?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на все життя/ багато хочеш. не так все просто.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шанси завжди є, але у Вас вони мінімальні.

Шанси є завжди. По тій простій причині що членам медико-якось там комісії завжди потрібні гроші ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...