Перейти до змісту

Страхування

lilechka

Рекомендовані повідомлення

Є невеличка групка людей, які активно відпочивають як в Україні, так і за кордоном. Цікавить як можна вигідно застрахувати їх. Цікавить короткотривале (до 2-х тижнів) страхування від травм та нещасних випадків в Україні та за кордоном

Варто / не варто?

Які фірми цим займаються?

Вигідно це?

Щодо мене, то скептично ставлюсь до страхування. Вважаю, що краще мати з собою резервні гроші, щоб у випадку травми і т.п. негайно звернутись до місцевих спеціалістів. Переконайте мене, що я помиляюсь

ПіСі: Можливо трохи не в той розділ залізла

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можна в приватбанку, 10 грн в місяць платиш.Страхування травм і т.д. 25000 тисяч грн в рік одна особа.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щодо мене, то скептично ставлюсь до страхування. Вважаю, що краще мати з собою резервні гроші, щоб у випадку травми і т.п. негайно звернутись до місцевих спеціалістів. Переконайте мене, що я помиляюсь

Страхування це - заплатив 100 чи 200 грн, якщо що отримав 20 000- 30 000 грн.

Резервних 100 - 200 грн Вам не допоможуть при зверненні до спеціалістів.

Страхування хороша штука, от тільки хто як до цього ставиться - справа кожного.

В нашій країна світогляд людей такий і все діє за таким принципом - "все буде добре, нічого зі мною не трапиться" а коли не дій бог що - "треба було думати раніше, чому я цього не зробив" Такі реалії, така наочна статистика.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ага, а страхові такі чуйні та пухнасті, бігають і шукають кому б ще страхову виплату подарувати

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

маю діло з ПЗУ, задоволений правда тарифи середні є подешевше, але мені вже робили виплату коли допригався)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Himentes, уявляємо собі ситуацію... Людина поїхала відпочивати у селище на півночі Іспанії. І стався нещасний випадок (втрата свідомості, зломане ребро і ліва нова). На мою думку треба через місцеве населення зв"язуватись з лікарнею чи іншим закладом охорони здоров"я для надання допомоги. Коли допомога надана - розрахуватись з лікарем і т.п. А не бігати і шукати в такій ситуації хто безкоштовно надасть допомогу - страховка ж є.

Можливо у європейських країнах система страхування налагоджена практично досконало, але не вірю, що в якомусь далекому забитому селі нададуть мені допомогу за страховкою

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У нас страховаться может и не актуально пока что, а вот за границу без страховки лучше не соваться. Вылечат, а потом такой счет выставят, что хоть в гроб ложись.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

за границу без страховки лучше не соваться. Вылечат, а потом такой счет выставят, что хоть в гроб ложись.

яким чином застрахуватись в Україні (їхати в іншу країну і страхуватись на місці - геморно: часу відбере немало та й побігати треба буде), щоб за кордоном тебе полікували у рамках страховки?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

яким чином застрахуватись в Україні (їхати в іншу країну і страхуватись на місці - геморно: часу відбере немало та й побігати треба буде), щоб за кордоном тебе полікували у рамках страховки?

На сколько мне известно, то в любую страну где визовый режим, для въезда необходима страховка (визу не дадут без страховки). При выборе страховки надо внимательно читать от каких случаев работает страхование. В принципе почти каждая страховая фирма может сделать необходимую страховку. Например для поездки в Польщу рекомендуют PZU в том числе и само Польское посольство. Узнавал, так же что и Гарант-Авто может сделать такую страховку, у них на сайте даже есть отдельный раздел для путешественников

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Страховка за кордоном працює приблизно так:

Стається страховий випадок. Ви телефонуєте за вказаним телефоном. До Вас приїжджає медик, або Вам повідомляють найближчу клініку куди можна звернутись. Страховка покриває витрати без вашого втручання. В випадку коли необхідно самостійно купувати якісь медикаменти чи послуги, берете відповідні документи, подаєте заяву в страхову, Вам відшкодовують збитки. В перелік ризиків також може входити затримка багажу, транспортні витрати, телекомунікаційні витрати. Страхування на випадок відмови у видачі візи.

З власного досвіду знаю що страховка працює.

Я б порадив звернутись в страхову, там спеціально навчені люди все детально пояснять.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Промайнула тут відповідь на рахунок Приватбанку та 10-ти гривень, які вони знімають за страхування. Цікаво, друзі, хто стикався і як все пройшло?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 6 місяців потому...

Якщо ще актуальне питання звертайтеся, пораджу і підкажу яку краще страховку зробити, займаюся цим

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо ще актуальне питання звертайтеся, пораджу і підкажу яку краще страховку зробити, займаюся цим

напишіть

думаю, що не одній мені буде цікаво

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

напишіть

думаю, що не одній мені буде цікаво

Страховка підбирається за основними критеріями:

- термін (можна зробити навіть на 2 дні, є такі послуги коли люди їдуть на відпочинок на лижі)

- сума страховки яку ви хочете отримати у разі настання страхового випадку (тут краще вибирати компанію яка акредитована саме в тій країні куди ви їдете, тому що одна компанія може бути там представлена, друга ні і навпаки, відповідно і сума буде не виплачена. І ще один фактор надійності компанії - вона має бути акредитована у Борисполі)

- якщо ви 2 рази подорожуєте у рік, чи взагалом більше 1 разу - краще купляти страховку на рік. Тариф залежить від страхової суми, тому я не можу сказати однозначно скільки вона буде коштувати. Тим більше зараз ніби мають піднімати тарифи, тому якщо літом плануєте кудись їхати, купуйте вже.

Обовязково ознайомтесь у договорі які саме випадки перекриває дана страховка!

А взагалі краще обирати страхову компанію по:

- її рейтингу (з А до А+) Офіційні рейтинги можна переглянути на офіційних сайтах компаній, також вони є на офіційному сайті міністерства фінансів України, де доречі мають бути дані про зареєстровану комапнію в Україні, чи дочірну компанію якщо це іноземна компанія);

- по її капіталу;

- історія існування на ринку (тут краще звертати увагу на компанії іноземні, оскільки у них страховий ринок існує більше 150 років, навідміну від українського, був час стоврити репутацію, мати історію виплат і т.д.);

- скільки разів перестраховані кошти компанії

От такі основні критерії відбору)

Якщо ж Ви хочете дізнатися в які саме компанії можна звернутись, то це у приват, не хочу робити реклами, чи антиреклами.

Доречі можливо ще хтось не чув, з 01.01.2015 - в Україні буде діяти обовязкове медичне страхування. Досить важка тема для не підготовлених людей, сама зараз її вивчаю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...