Перейти до змісту

Що робити зі шкірою, щоб виглядала ліпше?

Sorokonizhka

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 64
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Я б тут написала номер, але не знаю, чи не сприймуть модератори це як рекламу.

Не думала, що так сколихну зацікавленість в капусті. Вже навіть якусь відповідальність відчуваю.

Прошу звернути увагу на наступне:

- плюс "При недостатке йода нарушается обмен веществ в организме, перестает правильно функционировать щитовидная железа, ослабляется иммунитет. Ухудшается состояние кожи, ногтей и волос, повышается риск развития атеросклероза и ожирения. Многие пожилые люди часто простужаются зимой, их преследуют бронхиты, они быстро утомляются, жалуются на раздражительность и головные боли. Зачастую причиной этого является дефицит йода.

- мінус "передозировка йода опасна так же, как и его дефицит. Его бесконтрольное потребление может привести к тяжелым последствиям. Избыточное потребление йода может быть опасно не только для больных с нарушениями функции щитовидной железы. При туберкулезе, болезнях почек, гипертонии, ряде заболеваний кожи, аллергии, нарушении водно-солевого обмена врачи советуют отказаться от йодсодержащих препаратов."

Майте на увазі, маска тільки допоміжний засіб, шкіра дзеркало здоровя, не забувайте про вживання йодованих продуктів в їжу. Добовою нормою вживання морської капусти рахується 200-300 г. На мою думку, краще зїсти 200г, навіть 150г щодня, ніж переїсти її в один день і спротивити назавжди.

Опубліковано

Про каву на першій сторінці цієї теми вже обговорювали.

Стала робити суміш кава + оливкова олія і каплі ефірних. Буквально вчора в бані мастилась :ok2:

В жіночій лазні це як ритуал завершення банного дня :_07: Всі ходять чорні між патрулюванням прибиральниці, котра вічно свариться за каву.

Опубліковано

Потрібно буде спробувати))

А на рахунок обличчя:

П'ю багато води, не курю, рідко вживаю спиртне. Стараюся більше спати, але з цим проблеми((

Користуюся термальною водичкою, завше тримаю креми окремо для шкіри навколо очей і обличчя. Все стандартно, одним словом.

Раз на місяць до косметолога. Якось так))

Опубліковано

Найшла цікавий рецепт Альгінатної маски "Минус 5 лет". Мені то не так багато років, щоб віднімати цілих 5, але все одно цікаво, що то за чудо маска. Про білу глину теж чула, читала, що корисно, а от альгінат... якщо він виконує фунцію загущувача, то можна й обійтись

• 3 тижня потому...
Опубліковано

На сландо пошукай. Але мені простіше виявилось замовити готову масочку корейську (17-22грн за 100гр). Мама дуже задоволена.

• 4 місяця потому...
  • 3 місяця потому...
Опубліковано

Багато читала про гідрогелеві маски для обличчя, але на українських сайтах знайшла мало інформації. Кажуть, вони ефективні. Живу в маленькому місті, тому купити тут немає можливості. Знайшла цікаву статтю про догляд за обличчям, мені допомогло позбавитись прищів. Ніби елементарні правила, але дієві. Можете прочитати http://neli.com.ua/porady-dlja-idealjnoji-shkiry-v-domashnikh-umovakh.html Тільки не лінуйтесь, і робіть так, як написано. Через тиждень обличчя буде кращим, а з часов, взагалі чистим.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...