Перейти до змісту

Саміт у Вільнюсі

druid

Рекомендовані повідомлення

24 листопада є сенс вийти. Але я хочу, щоб ми виходили з прапорами ЄС, а не з партійною символікою. Я хочу, щоб вся країна вийшла на вулиці. Другий майдан. Якщо вже не внутрішню політику вирішимо, то хоча б зовнішню. Я не хочу бути підданим Путіна, РФ чи митного союзу.

Я раніше думав, що в політиці Януковича є хоч якась логіка. Зараз він розвіяв мої сумніви.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 101
  • Створено
  • Остання відповідь

Я уже писал эту же фразу в спортивной теме "Франция-Украина" "ну вот как всегда.... :)))". Универсальная подходит под любую новость в Украине :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну а ще б почути б нам про що наш царь говорив з Путіним. Там нам Старший Брат, який нас завжди тільки розводить як сліпих котят багато пряників приховав(((

Це зі сторони так виглядає. Насправді Путін разом з Януковичем розводять Європу , ну і звісно своє населення.

Бо це вигідно саме їм особисто.

Надіятись, що хтось зробить для нас щонебудь просто так, задаром- все одно, що чекати манни небесної.

Наш цар та його царенята разом зі сатрапами вже давнопобудували собі ЄС для себе.

Їм не потрібні візи,черги,дозволи.

Вони перетинають кордон, навіть будучи під домашнім арештом.

Вони наче теж українці, але вищого сорту.

Вони живуть зовсім по інших законах і правилах, вони щиро і просто вважають- кожен , хто не має міліона доларів, має йти в дупу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У Києві вже виходять на майдан. (читайте "Українську правду"). У Львові акція планується на завтра. У Луцьку хтось планує якусь акцію протесту?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У Києві вже виходять на майдан. (читайте "Українську правду"). У Львові акція планується на завтра. У Луцьку хтось планує якусь акцію протесту?

Всі на Майдан: рішення Кабміну відкласти УА з ЄС підняло хвилю протестних настроїв українців у соцмережах

Я думаю, і Луцьк в стороні не залишиться :0130:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я планую. У пивхаті після роботи! Не віддам їм наше пиво!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Доволі дивне рішення, абсолютно самовбивче з політичної точки зору в західних регіонах для керуючої партії. Якщо ніяких змін в цьому питанні не буде, то теперішні керівники держави увійдуть в історію як люди, що зупинили євроінтеграційне питання :(

А реакція західної України може бути непередбачуваною...

У всіх цих акціях протесту мене особисто насторожують плакати типу "звільнити Ю - піти в Європу". Я проти звільнення Тимошенко, але за євроінтеграцію. Хто там з прапором євросоюзу буде?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У Львові акція планується на завтра. У Луцьку хтось планує якусь акцію протесту?

фігня це все. нехай краще ті хто хочуть вийти у львові у луцьку, скинуться тим хто хоче поїхати у київ, якщо самі не можуть. 1 людина в києві краще ніж 5 чоловік у львові. такі речі робляться у столицях. але я думаю зараз перевізників почнуть щемити - оперативно буде дістатись важко. але іншого виходу нема.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

фігня це все. нехай краще ті хто хочуть вийти у львові у луцьку, скинуться тим хто хоче поїхати у київ, якщо самі не можуть. 1 людина в києві краще ніж 5 чоловік у львові

маячня, я був під час помаранчевої революції і в Луцьку і в Києві. У нас була справді акція протесту, в Києві - організоване дійство з чітким керівництвом і поставленими задачами. Маєте лишні гроші - спонсоруйте вистави в Києві :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я не прихильник ЄС. Але! Політика сидіння на двох стільцях, яку нажаль демонструє наша влада доводить тільки те що той хто так робить, той врешті решт падає боляче на дупу. Що ми маємо тепер? Ми так цілеспрямовано рвались у ЄС, при цьому пориваючи зв'язки з РФ, погоджуючись часом на принизливі умови європейців? І тепер раптово починаємо загравати з РФ, перед тим сказавши всі можливі фє у адресу митного союзу? Така політика, як казав колись Ленін, називається політичною проституцією, і нічого іншого, окрім презирства не викликає.

Хочете у ЄС? Робіть все для цього!

Хочете у Митний Союз? Скажіть прямо про це!

Але проситись кудись, а потім йти в інший бік... Так роблять тільки представниці дуже давньоï професіï.

Таку владу з нечітко вираженими цілями пора у відставку...

Я у такій ситуації можу поважати тільки опозицію за ïï чітку позицію про асоціацію з ЄС. Або комуністів, які так само чітко висловились за Митний Союз...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дивлячись на харі ПР, хочеться вирити котлован, поставити кулемет і вирішити питання остаточно!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І до чого призводять такі закликі, як не до громадяньских війн?

Ви самі хоча б у руках того кулемета тримали?

Крім таргана на кухні, вбивали ще когось?

Бачили як розривна куля попадає у голову?

А вже "Бабин яр" влаштувати готові!

Дивлячись на харі ПР, хочеться вирити котлован, поставити кулемет і вирішити питання остаточно!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

igorock Я не хочу щоб Україну перетворили в бандитське гетто. Згадайте козаків, солдатів УПА, вони рвали землю з під ніг своїх ворогів.

США для захисту демократії довбуть режими по всій планеті. Чи ви сумуєте за талібаном, Хусейном, Мілошовичем?

Демократію потрібно захищати, а не нянькатись з кім чем ирами і лукашенками.

Я не толстовець і любити всіх не можу. Тим більше, що ті хлопці будуть дико ржати і цвиркати на тебе скрізь зуби, а їхні шістки в судах посадять тебе нізащо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

США для захисту демократії довбуть режими по всій планеті. Чи ви сумуєте за талібаном, Хусейном, Мілошовичем? Демократію потрібно захищати, а не нянькатись з кім чем ирами і лукашенками.

кхм... ну да, с такой кашей в голове, вам на майдан...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

США для захисту демократії довбуть режими по всій планеті. Чи ви сумуєте за талібаном, Хусейном, Мілошовичем?

я б утримався від таких висловлювань в цій темі, щоб не спровокувати холівар

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

«Евросоюзу нельзя понимать свою политику в отношении соседей как откровенное соревнование за влияние и власть, как это делает президент РФ Владимир Путин». Сближения Украины с ЕС не будет до тех пор, считает автор, пока «Россия не наладит позитивные и не столь богатые тестостероном отношения с Западом. При президенте Путине ожидать этого не приходится... Именно Путин прямо-таки в дьявольской манере предложил трехсторонние переговоры о судьбе Украины, будто на дворе 1939 год и территории можно делить подобно тому, как это когда-то сделали Гитлер и Сталин».

( Süddeutsche Zeitung )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цей прохфесор кремльовський троль. На плаху!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Класика - не старіє!

http://www.youtube.com/watch?v=NBconLQBu2g

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Морочили людям голову пів року... а тут на тобі...

Ні куда не йдемо. Повний стоп...

P.S. Не думали в Яника що Європа піде на угоду без вирішення проблеми Тимошенко... А Європа пішла б...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зараз ще до цих пір йде передача Шустера, де сказали досить цікаві факти по вступу в ЄС, з якими я погоджуюсь. Як там кажуть політики, до нас зі сторони ЄС, було висунуто вимог викладених на 800-ста сторінках, а наші вимоги, тобто щоб захистити свої інтереси, виробників, людей в підписанні даної угоди - жодної сторінки.

Виходить ми можливо справді пока не готові захищати свої інтереси в Євросоюзі ?

Що мене найбільше порадувало, так це те, що теперішня влада почала реально оцінювати власні сили, а не тупо йти в рожевих окулярах. Виконувати забаганки, та навіть тих же європейців ( наприклад кого випустити з тюрми ))), ми ж їм нічого не висуваєм, щоб вони когось там випускали, чи щось для нас зробили...

Я подивився і задумався ( можливо більш глибше звернув увагу на деякі питання), тобто вимоги до України є, а от що з того отримає Україна ?

Мене радує що ніхто з політиків, навіть як писали вище, по типу "нас продали", ніхто не висловився за те, щоб йти в Митний союз, а пояснили, що беруть паузу, щоб більш грунтовно підготуватись до вступу в ЄС.

І я подумав, кожен працює на якомусь підприємстві в Україні, отримує зарплату, годує з неї свою сім'ю... А чи готове підприємство на якому Ви працюєте конкурувати на рівні європейських підприємств ? Чи при вступі ( підписанні ), Ваше підприємство закриється і Ви втратите роботу ... (((

Я згоден що буде не просто, але по серйозному готуватись до вступу в ЄС , Україна почала тільки останній рік і можливо тому випливло стільки економічних і юридичних помилок.

Треба розглядати ситуацію більш реально, ми всі хочемо жити як в Європі, мати такі ж зарплати, і що, зразу після підписання ми це отримаєм ? Звичайно що ні ...А економіка почне падати, за рахунок того що Україна незможе конкурувати з європейськими виробниками, люди втратять роботу, бо підприємства почнуть закриватись ....і Україну буде просто чекати доля виробничого майданчика для інших підприємств по типу Шуберта ( німецький завод ) і всі доходи будуть йти в Німеччину, а не в Україну ...З огляду даної ситуації про який розвиток країни зможе йти мова.

Тому на мою думку влада й взяла паузу, щоб:

1) Налагодити виробничі можливості підприємств ( бути конкурентними в Європі , щоб наші товари там купували, наші люди мали в себе на Батьківщині робочі місця і достойну зарплату).

2) Треба все-таки підготуватись до підписання і юридично. Як заявляє і опозиція і уряд, Україна не висунула жодної вимоги до ЄС, тобто не відстоює своєї інтересів. Ну от уявіть, сьогодні ми вступили в Євросоюз ...І що змінилось? Без нас, ніхто не буде будувати нашу країну, це нікому не треба - та й не цікаво. Невже після вступу зразу у всіх піднімуться до європейського рівня зарплати, пенсії ... Де візьмуться ті гроші, якщо підприємств майже не залишиться...ми зараз економічно не конкурентні по товарах ( продаєм сировину де заробіток не включає вартість робочої сили і люди на цьому не заробляють, наприклад продаєм ліс в Італію, ну а потім купуємо той же ліс в вигляді меблів і втридорога, хоча самі могли б їх робити). Звичайно ні, бо наша економіка до цього ще не готова...і щоб це сказати і обгрунтувати достатньо мати навіть елементарні знання з економіки ...

Мені сподобалась реакція наприклад Білорусії, після вступу її в Митний союз... Президент чітко дав їм знати, що якщо вони туди вступили, вони хочуть щось з того мати, щоб з ними рахувалися і бо вони готові конкурувати з підприємствами Росії.

Так і в ситуації з Україною, в першу чергу треба розглядати інтереси України при вступі в ЄС, а вже потім умови ЄС і думати чи готова Україна цим пожертвувати.

Скажу як підсумок так...Я однозначно за вступ України в ЄС, но за вступ не як будмайданчика для їх заводів, а як повноцінного партнера в договорі з яким буть вказані інтереси всіх сторін і особливо України. Тільки за таких умов ми будем мати шанс отримати таку собі "мрію європейського життя в реальності".

Оскільки на форумі є люди завжди готові мінусувати інших за висловлені ними думки, прошу одне - не мінусуйте, а краще наведіть Ваші аргументи ... Тільки в дискусії народжується істина...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...