Серега89 Опубліковано 7 Листопада, 2013 в 18:57 #1 Опубліковано 7 Листопада, 2013 в 18:57 В бус тимчасово потрібні ящики під JBL GTO-935e (розумію що free air, але 2.5м.куб. занадто ) Точної інфи по цим блінам не знайшов, обєм не вирахую. Можливо в кого є досвід у такій справі. З матеріалів є фанера 20мм і тирсоплита від радянських меблів. Непроти якщо хтось виготовить зі свого матеріалу.(часу на складання "коструктора" бракує) В крайньому випадку придбаю недорого корпуса від звичайних колонок (Radiotehnika з фазиком , Эстония і т.д)
Harddriver Опубліковано 7 Листопада, 2013 в 19:31 #2 Опубліковано 7 Листопада, 2013 в 19:31 Так прорахувати в JBL speakershop (на крайняк прикинути скльки максимум місця можна виділити, об'єму багато не буває ) Низ можна завше "витягнути фазіком". Замовити розкрій, там де ДСП продають (Мадот?), потім шуруповерт в руки і.... Єдине - з вирізанням овалу мудохання, може розкрійники щось підкажуть?
woodwork Опубліковано 14 Січня, 2014 в 10:02 #3 Опубліковано 14 Січня, 2014 в 10:02 В крайньому випадку придбаю недорого корпуса від звичайних колонок (Radiotehnika з фазиком , Эстония і т.д)ото Вам найлепший варіант буде, якщо тимчасово, оскільки якщо вже робити самому корпус, то робити якісно і на довго, а так купіть готове та підкоректуйте під овал і вуаля! я б так зробив, що там говорити, я так колись (5 років тому) робив, звучало класно, потім доробив нормальний подіум на кенго під стелю для саба та яєць піонерів ох, як згадаю...
Серега89 Опубліковано 14 Січня, 2014 в 13:52 Автор #5 Опубліковано 14 Січня, 2014 в 13:52 Авто Renault Master максі база. Зробив звичайні ящики з фанери 1.8 (приблизно 25х30х40) звук чесно кажучи (грають через усь "4х90", буду переробляти. На рахунок корпусів - з того що взяв "зліпив" непогані експонати, тепер жалко їх в буду кидати, мабуть на продаж підуть + залишилась купа динаміків
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.