Zevs_Isver Опубліковано 8 Листопада, 2013 в 06:41 #26 Опубліковано 8 Листопада, 2013 в 06:41 Ну да я не так розуміюсь в ИТ як ВИ, я просто запитав чи можливо зробити інтернет на роботі. Якщо ні то ні. P.S Адмінам ніхто гадити не буде, просто фірма жлобів економлять на всьому.... даж слов нет если так принципиально не хочешь на работе работать - тогда iPad з 3Г модулем - и не от кого не зависишь меломанам советую iPod... (но если електропогрузчик размажет товарисча в наушниках в ушах по отбойнику - я не виноват)
Zheny@ Опубліковано 8 Листопада, 2013 в 07:18 #27 Опубліковано 8 Листопада, 2013 в 07:18 Ну да я не так розуміюсь в ИТ як ВИ, я просто запитав чи можливо зробити інтернет на роботі. Якщо ні то ні. А як ВИ гадаєте, чому він закритий (обмежений)? Можливо, в керівництва фірми, чи ї інтереси відстоює адмін, є свої погляди на цю "проблему" ?? А особливо розумні, які навчилися самі "включати" інтернет, страждають найбільше.... Тому що на собі відчувають усю "ненависть" керівництва і адміна. У вигляді заборони на ВСЕ, окрім дозволеного. gpedit рулить.
Scorpio Опубліковано 8 Листопада, 2013 в 07:31 #28 Опубліковано 8 Листопада, 2013 в 07:31 просто фірма жлобів економлять на всьому....Просто може тебе взяли на роботу працювать, а не в соцмережах чи файлопомойках сидіти.
Zheny@ Опубліковано 8 Листопада, 2013 в 07:37 #29 Опубліковано 8 Листопада, 2013 в 07:37 P.S Адмінам ніхто гадити не будеСпеціально ні, звичайно ж. Але скачуючи улюблену пісню з "зайцев" mp3 формату DJ.bla-bla-bla - bla.bla.bla-song.mp3.exe, (просто як приклад) Ви ні над чим не задумуєтеся. Навіть не читаєте те, що написано. Адже Ви скачуєте ПІСНЮ!, Що ж тут страшного, це ж пісня в мр3!Після такої пісні, адмін Вам заспіває іншу!А керівництво, дізнавшись, що саме Ваша "пісня" зупинила роботу фірми і принесла збитків на ХХ тис. грн. по голові Вас не погладить!
Єретик Опубліковано 8 Листопада, 2013 в 09:10 #30 Опубліковано 8 Листопада, 2013 в 09:10 Ну да я не так розуміюсь в ИТ як ВИ, я просто запитав чи можливо зробити інтернет на роботі. Якщо ні то ні.P.S Адмінам ніхто гадити не буде, просто фірма жлобів економлять на всьому....Це з юзерів багато жлобів, мало того, що хочуть корпоративний інтернет використувувати в особистих цілях, так ще й на халяву.Сидиті в Контактіках на симетричному інтернеті з гарантованою швидкістю, це все одно що з базукою по горобчику.Поцікавтесь на ціни на такий інтернет і порівняйте на ціни на інтернет для дому і стане зрозуміло чому на роботі обмежують доступ до інтернету.http://luganet.ua/tariffs.html20 Мб/с 1400 грн.http://ukrcom.at.ua/20 Мб/с 1800 грн.
MACCEN Опубліковано 8 Листопада, 2013 в 09:13 #31 Опубліковано 8 Листопада, 2013 в 09:13 Зараз це все робиться для того щоб не начіпляли вірусів, і не наставили неліцензійного софта, за яке віддуватись буде директор фірми разом з адмінами.Цілком коро на протязі 5-10 років інтернет буде весь 99% платним, все що буде на халяву це семпли, і демкі... так що це треба сприйняти спокійно.Як приклад, якщо зайти з країни європі на ютюб з домашнім відео там де грає музыка без ліценції, то ви просто звуку не почуєте - це вже блокується на рівні ресурсу + провайдерів.
Zevs_Isver Опубліковано 8 Листопада, 2013 в 09:16 #32 Опубліковано 8 Листопада, 2013 в 09:16 Зараз це все робиться для того щоб не начіпляли вірусів, і не наставили неліцензійного софта,а не нужно обычному пользователю админских прав, даже вредно.....
Andreyxxx Опубліковано 8 Листопада, 2013 в 17:49 Автор #33 Опубліковано 8 Листопада, 2013 в 17:49 Інтернета немає тільки у луцьку, а якщо брати інші регіони то у них є інтернет. Я говорю про фірму.На головному офісі у 500 чоловік є інтернет, а у інших немає. Я не думаю що вони бояться що хтось може занести віруси.
Prog Опубліковано 8 Листопада, 2013 в 18:07 #34 Опубліковано 8 Листопада, 2013 в 18:07 Я не думаю що вони бояться що хтось може занести віруси.ти помиляєшся, дійсно думають
Andreyxxx Опубліковано 8 Листопада, 2013 в 19:36 Автор #36 Опубліковано 8 Листопада, 2013 в 19:36 Дякую, так і зроблю. Закривайте тему
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.