Перейти до змісту

Порадьте чи варте придбання Wi-Fi роутер від «Київстар» (відгуки)?

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

В мене TP-Link WR741ND, працює без проблем вже рік часу.

аналогічно. рік працював під київстаром, перешив під дефолтну прошивку і вже рік працює під ейрбайтсом.
Опубліковано

З лютого TP-Link WR741ND стоїть. Працює без проблем. Але зараз, здається, київстаровські роутери на інших провайдерах працювати не будуть.

Опубліковано

Користуюсь Київстаром вже майже два роки. Помітив "гавняшкі" тільки в одному: при розшарувані інтернету через Wi-Fi - iPhone 3g через кожних 15-20 хв. втрачав зв'язок з роутером.

+ при підключені планував користуватися цим інтернетом більше року, відповідно маючи навіть і власний роутер - було вигідно взяти ще один, вартість якого буде включена в оплату послуги.

Опубліковано

MACCEN,воу воу. Тут просто Маршрутизатор стоятиме вдома. Комп + тел.

НІяких таких таких штук не кажи. Він же не професійного бере, а робочу лошадку :)

Опубліковано

я б не рекомендував куполяти, з досвіду скажу що гавняшкі ті роутери від Київстара

А хто каже що роутер купується? просто платиться 200 грн, які на протязі 10-и місяців повертаються у вигляді знижки на користування і-нетом. По великому рахунку - роутер безкоштовний.

Опубліковано

це спочатку тіпа нічого не треба від роутера, а потім хочеться і до компа мати доступ з будь якої точки світу, і вмикати його віддалено коли потрібно.

Наприклад зручно з планшета сидиш і користуєшся всіма файлами на свому компі по RDP.

Опубліковано

Це норм. роутер, не буде КС з всяким г-ном зв'язуватись. Єдине - проц не такий потужний, як в старших моделях, але якщо весь офіс на ньому торренти не качатиме, то це некритично.

Опубліковано

TP-Link теж вже мабуть 1,5 роки користуюсь (вдома, по wi-fi підключений ноутбук, смартфон і т.д.), як тільки в Київстар така акція появилася так і взяв. Відразу перепрошив на останню прошивку з офсайта. За весь період користування проблем не було, а якщо вважати, що за роутер поступово повернуть гроші, то звичайно треба брати.

Доречі як тільки взяв роутер, то спочатку він трохи грівся, то я приклеїв вищі ножки йому для кращої вентиляції але вже давно став норм. температури, мабуть розробився :)

Опубліковано

Роутер норм як на свою вартість, але є певні недоліки.

Якщо качати торренти, то по сайтах практично не полазиш - тормозить страшно

в мене він вже 2й рік - так от останні 3 місяці чомусь почав завісати раз в тиждень, а то і частіше

Опубліковано

TP-Link WR741ND

Для початківця в самий раз, ставив кілька штук під різні провайдери - без нарікань. Вкладені гроші відпрацьовує на всі 100%.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...