Перейти до змісту

Куплю форд транзит

lanima

Рекомендовані повідомлення

Куплю на виплату форд транзит до 4500 доларів.Тисячу даю відразу, решту частинами. Можна такий, що потребує кузовних робіт.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Куплю на виплату форд транзит до 4500 доларів.Тисячу даю відразу, решту частинами. Можна такий, що потребує кузовних робіт.

Можу запропонувати ДАФ-400 1991р 2,5 td за 2000 $ (багато спільного з форд транзит).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Треба трохи уточнити, що хочу. Форд транзит, коротка база, низька або середня криша, дизель, пасажир або грузопасажир. Також може бути рено трафік, опель віваро.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 місяця потому...

Апну темку. Шукаю транзита на виплату. Або іншого буса зі схожими параметрами. З кількістю місць 8+1.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 місяця потому...

Знову куплю

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хочете буса на виплату , і даєте штуку баксів перший внесок? смішно )) тож не жигуля купляєте .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Колега продає такий

http://kiev.ko.slando.ua/obyavlenie/prodam-vantazhniy-ford-transir-ID9sMo1.html

Знаходиться в Луцьку

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можу запропонувати ДАФ-400 1991р 2,5 td за 2000 $ (багато спільного з форд транзит).

Не гони!!! Ніякий даф з фордом не рівняється :_14: . Кажу як власник двох фордів.

Попробуйте поговорити http://auto.ria.com/auto_ford_transit-chassis_13306253.html

Газ вигідніше дизеля.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

romigh2009

я ж не новенького буса хочу. Четверта частина авто відразу на мою думку нормально. Може й половина бути, просто гроші така штука, то вони є, то їх немає)))) тому й написала суму, яку можу знайти відразу.

Дякую за зсилки, та на першій грузовий, а мені пасажир потрібен. А на авторіа пише авто видалене з пошуку. Мабуть вже продали.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...