Перейти до змісту

Янукович уволил львовского губернатора


Ko3bMa

Рекомендовані повідомлення

И назначил на его место такого небезызвестного субъекта, как Сало О.М.

Об этом говорится в Указе № 597/2013:

Про призначення О.Сала головою Львівської обласної державної адміністрації

Призначити САЛА Олега Михайловича головою Львівської обласної державної адміністрації.

Президент України Віктор ЯНУКОВИЧ

31 жовтня 2013 року

Экс-губернатор переведен в советники:

УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ № 598/2013

Про призначення В.Шемчука Радником Президента України

Призначити ШЕМЧУКА Віктора Вікторовича Радником Президента України.

Президент України Віктор ЯНУКОВИЧ

31 жовтня 2013 року

Краткое содержание предыдущей деятельности г-на Сало приводит Украинская правда:

«С апреля 2003 года Олег Сало - заместитель начальника УМВД на Львовской железной дороге из общественной безопасности, со временем возглавил это Управление.

С декабря 2003 по январь 2005 года генерал-майор милиции Сало Олег Михайлович возглавлял УМВД Украины в Львовской области.

В ноябре 2005 года Львовский облсовет дал согласие на взятие его под стражу и привлечение к уголовной ответственности как депутата облсовета.

Против Сало были возбуждены 2 уголовных дела: «препятствование осуществлению избирательного права с использованием служебного положения» и «злоупотребление властью или служебным положением».

После этого он был объявлен в международный розыск.

В октябре 2006 года ГПУ вернула уголовные дела, возбужденные против Сало, в прокуратуру Львовской области для дорасследования.

19 февраля этого года Печерский райсуд Киева принял решение прекратить уголовные дела против Сало «в связи с отсутствием в него действиях состава преступления».

В период с марта 2010 года по май 2011 года возглавлял УМВД Украины в Ровенской области. Позже был советником Министра внутренних дел по Западному региону Украины.

До назначения начальником УМВД Украины в Ивано-Франковской области генерал-майор милиции Сало занимал должность первого заместителя начальника Департамента общественной безопасности МВД Украины».

Від

взятие его под стражу и привлечение к уголовной ответственности

і до

возглавлял УМВД Украины в Ровенской области

і тепер це чудо - губернатор Львівської області.

Це як зняти з голови львівянина шапку, насрати і вдягнути її назад.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну потрібно підготувати все до "чесних" та демократичних виборів, а у цього пана я так зрозумів досвід в цьому є.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 2 тижня потому...

УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ № 624/2013

Про призначення В.Чуднова головою Івано-Франківської обласної державної адміністрації

Василь Чуднов народився 14 січня 1958 р. у Космачі Косівського району Івано-Франківської області.

З 1987 по 1993 рік навчався в Кам’янець-Подільському сільськогосподарському інституті за спеціальністю: механізація сільського господарства, кваліфікація: інженер-механік. В 2009 році закінчив Івано-Франківський інститут менеджменту та економіки «Галицька академія» за спеціальністю «екологія і охорона навколишнього середовища».

З 1975-1977 роки - працював інструктором з туризму Яремчанської турбази «Гуцульщина»; 1977-1982 роки – у філії Шешорівської турбази «Сріблясті водоспади».

1982-1985 роки – начальник цеху колгоспу ім. Я. Галана Косівського району. 1985-2001 роки - майстер, директор Космацького механічного заводу. 2001-2005 роки – президент лісопромислової корпорації «Галичина – ліс».

З січня 2005 по березень 2007 року очолював ТзОВ «Галичинабуд» в Івано-Франківську.

З квітня 2007 по серпень 2008 року працював начальником Державного управління охорони навколишнього природного середовища в Івано-Франківській області.

З серпня 2008 року по березень 2010 року – заступник директора ТзОВ «Галичинабуд».

У 1990-1998 роках двічі обирався депутатом Косівської районної ради; 2003-2004 роки - очолював Раду підприємців та промисловців при голові Івано-Франківської обласної державної адміністрації.

19 жовтня 2008 року очолив Івано-Франківську обласну організацію Партії регіонів.

З березня 2010 до грудня 2012 – народний депутат України від Партії регіонів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Прокуратура Львівської області подала позов до суду, вимагаючи визнати неправомірними рішення Львівської облради про недовіру голові Львівської облдержадміністрації.

Зокрема, у своєму позові прокуратура вимагає визнати неправомірними дії депутатів Львівської облради щодо включення до порядку денного питання про недовіру голові Львівської ОДА Олегу Салу і проведення голосування з цього питання.

Як повідомили в прокуратурі, підставою для позову стали порушення статті 19 Конституції України та законодавства про місцеве самоврядування, допущені, на думку представників прокуратури, облрадою.

Прокуратура також внесла клопотання про заборону підписання і оприлюднення рішення про недовіру голові Львівської ОДА до розгляду зазначеного позову по суті.

Водночас, як повідомила координатор руху Відсіч у Львові Христина Груник, сьогодні вранці в центрі міста міліція затримала двох активістів організації за розклеювання листівок з критикою на адресу Сала.

З її слів, міліція склала протокол про адміністративне правопорушення за статтею 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення (порушення правил благоустрою міста). За це активістам загрожує штраф – 51 гривня. Через три години після затримання активістів відпустили.

Як повідомлялося, Львівська облрада сьогодні, 12 листопада, 72 голосами "за" ( проти 5 ) висловила недовіру голові ОДА Олегу Салу. Згідно з чинним законодавством , якщо недовіру висловлює дві третини від складу обласної ради, то президент повинен відправити голову облдержадміністрації у відставку.

31 жовтня президент України Віктор Янукович звільнив з посади глави Львівської облдержадміністрації Віктора Шемчука і призначив на цю посаду Олега Сала.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.


Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...