Перейти до змісту

Куплю Webasto мокру

energetik79

Рекомендовані повідомлення

Куплю Webasto мокру з Vito пропозиції в приват

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Что такое "Webasto мокра"???

Webasto - это торговая марка которая выпускает множество автоаксесуаров .

У меня например люк данного производителя , а что конкретно вас интересует???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не надо умнічати тут і валянку понятно мова йде про автономну печка в машину.. Топіку: глянь на алегро і інших сайтах польши ббо в нас ціна космос а там якшо більш менш то 450-700уо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ще не зрозуміло яке Віто, новий чи старий. І взагалі раджу на авторинку підійти до того хто продає Віто з мокрою вебасто і запропонувать купить її нього.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ще не зрозуміло яке Віто, новий чи старий. І взагалі раджу на авторинку підійти до того хто продає Віто з мокрою вебасто і запропонувать купить її нього.

знайомий так на Т5 по дуже гарній ціні взяв автономку (з машин на продаж знімають все по максимуму, мол не цінується воно...)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мабуть нема чим зайнятись ось і вирішив показати свій інтелект, але тут не дауни спілкуються, тому таке оголошення.

Але якщо твій люк підходить під опис "Webasto мокра" то я залюбки куплю його, а якщо ти не маєш поняття про що йдеться то не муч клаву і не напружуй мозок. Клава - це не ім`я жінки, а клавіатура на жаргоні людей які бачили комп`ютер, комп`ютер - це той ящик що стоїть під столом з лампочками, ..... і т.д.

P.S. Якщо тобі якісь слова не зрозумілі пошукай їх тлумачення в інтернеті.

Ще не зрозуміло яке Віто, новий чи старий.

Доякого в тебе є ? Яке це старе, а яке нове? Віто і Vito це одна модель чи різна?

P.S. Вони одинакові на нових і старих, місце де стоять лише змінено.

І взагалі раджу на авторинку підійти до того хто продає Віто з мокрою вебасто і запропонувать купить її нього.

Дякую за безглузду пораду, я і не знав що серед продавців Віто на авторинку є дибіли котрі за 100 доларів розкомплектують авто щоб потім скинути 500 доларів.

Спробуй сам сходити на автобазар і запропонувати таке продавцям авто.

На шроті що в Рованцях ціна повного комплекту з таймером 250 $, сам нагрівач 100$.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На шроті що в Рованцях ціна повного комплекту з таймером 250 $, сам нагрівач 100$.

То чим Вас такі ціни не влаштовують!?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

То чим Вас такі ціни не влаштовують!?

Нема в наявності в даний момент

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Десь я вже таке чув...

Колись давно, на пр. Волі, де друкарня, був такий собі "підпрємець" Рогов, так от в ньго теж ціни були низькі але в наявності запчастини не було, годував все обіцянками

Р.S. зі свого досвіду...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Десь я вже таке чув...

Колись давно, на пр. Волі, де друкарня, був такий собі "підпрємець" Рогов, так от в ньго теж ціни були низькі але в наявності запчастини не було, годував все обіцянками

Р.S. зі свого досвіду...

На тому шроті купував особисто на початку вересня, було їх там багато. Розібрали.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 7 місяців потому...

куплено

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...