Перейти до змісту

скільки коштує зробити закордонний паспорт

mers

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
  В 21.08.2015 в 08:23, Абдул-Хамид сказав:

Прошу підсказати, якщо дівчина виходить заміж, паспорт її автоматично стає недійсний при зміні прізвища?

Все потрібно робити по новому?

залежно куди плануєте їхати. в деякі країни (куди не треба візи) ще пустять з старим, але можуть бути проблеми при виїзді (перевірці нашими митниками/прикордонниками). якщо є дійсна шенген віза - то люди кажуть що з відкритою візою ще катались в Європу по старому загран. паспорту.

можуть бути казуси при виникненні НП за кордоном - адже для України людини з таким (дівочим) прізвищем вже немає.

а по закону - треба міняти на новий.

• Відповідей 145
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

ЦНАП: 14 серпня в черзі 25-30 хв. на подачу документів. Вчора забрав паспорт. Ціна, як вказана вище. При собі мати Український паспорт, ідентифікаційний і пальці=)

• 2 тижня потому...
Опубліковано

А коли забирати паспорт, там здається відведені певні дні і години, чи можна в любий час? Забирати в тому кабінеті де подавав???

Опубліковано

Час від часу спливають статті в ЗМІ, що все ж вартість має бути 170 грн, але на практиці хтось зробив за таку суму?

Опубліковано
  В 28.09.2015 в 11:01, Sergiy7 сказав:

А коли забирати паспорт, там здається відведені певні дні і години, чи можна в любий час? Забирати в тому кабінеті де подавав???

Після 14.00

У тому ж кабінеті

Опубліковано
  В 28.09.2015 в 11:12, milana сказав:

Час від часу спливають статті в ЗМІ, що все ж вартість має бути 170 грн, але на практиці хтось зробив за таку суму?

Робили ті хто подавав позови до суду щодо незаконності деяких платежів при подачі документів. І після судової тяганини все ж таки отримували свій паспорт. Ця тема за той паспорт за 170грн настільки заїжджена, проте ніхто не зробить паспорт в звичайному порядку за 170 грн.

Опубліковано
  В 28.09.2015 в 12:55, lilechka сказав:

Після 14.00

У тому ж кабінеті

СМС-ку про його готовність ЦНАП висилає на телефон? Бо при його оформленні мені сказали дату, коли приходити забирати і що має прийти підтверджуюча СМСка. Так от дата вже настала, а СМСки все немає.

Опубліковано
  В 28.09.2015 в 16:08, NetSerpent сказав:
  В 28.09.2015 в 12:55, lilechka сказав:

Після 14.00

У тому ж кабінеті

СМС-ку про його готовність ЦНАП висилає на телефон? Бо при його оформленні мені сказали дату, коли приходити забирати і що має прийти підтверджуюча СМСка. Так от дата вже настала, а СМСки все немає.

Ні. Мені про смс нічого не говорили. Знаю що приходить смс про виготовлення паспорта якщо робиш його в документі, але там на 350 грн дорожче.

Опубліковано
  В 28.09.2015 в 16:08, NetSerpent сказав:

Якщо дата настала, то варто сходити забрати

Про СМС вперше чую...

• 5 місяців потому...
Опубліковано

Що зараз з цінами на виготовлення закордонного паспорта? Хто робив, поділіться інформацією.

Опубліковано

Рівно стільки, як вказано на сайті Державної міграційної служби України

• Держмито – 170 грн.
  • Вартість послуг – 87,15 грн.
  • Вартість бланка: 
  1. з електронним чіпом (біометричний паспорт) – 304 грн. 32 коп.
  2. без електронного чіпа - 238 грн. 32 коп.

Подавав документи в ЦНАПі.

Опубліковано
  В 13.03.2016 в 20:58, Zheny@ сказав:

паспортний сервіс - 770 грн. рівнюсінько 7 календарних робочих днів.

Показати  

це той шо біля стадіона.  І без черг? Це біометрика 770?

Опубліковано
  В 14.03.2016 в 07:14, Zalepok44 сказав:

це той шо біля стадіона.  І без черг? Це біометрика 770?

Показати  

так. Біля стадіона. Без черг. Прийшов - подав дані. Сфоткали на місці. Заплатив послуги.

Ні - не біометрика. Біометрика десь 1000 грн.

7 робочих днів.

Потрібно було швидше.

В ЦНАП-і довше. Майже 14 днів. Бо 10 робочих.

Опубліковано
  В 13.03.2016 в 20:58, Zheny@ сказав:

паспортний сервіс - 770 грн. рівнюсінько 7 календарних робочих днів.

Показати  

А що входить в ці 770 грн.? Знайомий подавав в паспортному столі Луцького району, заплатив 680 грн. за звичайний не терміновий паспорт. Напевно знов деруть гроші за послуги ДП "Документ".

Опубліковано
  В 14.03.2016 в 07:29, Zheny@ сказав:

Я ж написав- все повністю.

Показати  

Та я зрозумів що все повністю! Мене цікавить сума в розрізі

• Держмито – 170 грн.
  • Вартість послуг – 87,15 грн.
  • Вартість бланка без електронного чіпа - 238 грн. 32 коп.
  • 274,53 - ???
Опубліковано
  В 14.03.2016 в 07:32, Selbeor сказав:

Мене цікавить сума в розрізі

Показати  

Якщо чесно, я навіть не цікавився.

Бо знав, що переплачу. І знав, що потрібно швидко. Швидко і вийшло.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...