Facktor Опубліковано 15 Жовтня, 2007 в 15:39 #1 Опубліковано 15 Жовтня, 2007 в 15:39 Хто з форумчан курить кальяни? Пропоную ділитись в цій темі рецептами, порадами і так далі. Цікаво було б почитати хто які суміші табаку використовує і які напої заливає в колбу
fantazy Опубліковано 15 Жовтня, 2007 в 16:44 #2 Опубліковано 15 Жовтня, 2007 в 16:44 Курив в Метро на молоці з диньою... прикольний.. але диня швидко надоїдає...
Fiore Опубліковано 15 Жовтня, 2007 в 17:03 #3 Опубліковано 15 Жовтня, 2007 в 17:03 Роки два назад, курив на морі з смаком клубніки, сподобалось. Але як каже дімон надоїдає... Це залежить скільки чолоків курить і скільки набито табаку, ну мож ше шото там, я не спец... Мені тож цікаво було би почути думку, тих, хто реально цим захоплюється, шось цікавого на цю тему...
RelleX Опубліковано 15 Жовтня, 2007 в 19:13 #4 Опубліковано 15 Жовтня, 2007 в 19:13 Самий нормальний табак-це яблуко, а якшо бадати трохи м'яти зовсім кльово. В колбу заливаємо водку з бьорном ( пропорція так 60-40) і куримо.. М'ята дадає прохолодного відчуття в горлі, просто класне відчуття. Просто отримуєш задоволення. А взагалі рецептів так багато, що всі не перепробуєш. На рахунок де курити. Курив в Шехерезаді, Метро, але в Зефірі краще (суто моя думка).
Facktor Опубліковано 15 Жовтня, 2007 в 19:20 Автор #5 Опубліковано 15 Жовтня, 2007 в 19:20 Курив в Метро на молоці з диньою... прикольний..але диня швидко надоїдає... На молоці пробували,- не дуже сподобалось. Якщо на молоці - то бажано брати табак зі смаком меду) Роки два назад, курив на морі з смаком клубніки, сподобалось. Але як каже дімон надоїдає... Це залежить скільки чолоків курить і скільки набито табаку, ну мож ше шото там, я не спец... Мені тож цікаво було би почути думку, тих, хто реально цим захоплюється, шось цікавого на цю тему... У одної людини вдома четверо людей пихтіли 3 години. Не сказав би шо дуже надоїло) Самий нормальний табак-це яблуко, а якшо бадати трохи м'яти зовсім кльово. В колбу заливаємо водку з бьорном ( пропорція так 60-40) і куримо.. М'ята дадає прохолодного відчуття в горлі, просто класне відчуття. Просто отримуєш задоволення. А взагалі рецептів так багато, що всі не перепробуєш. На рахунок де курити. Курив в Шехерезаді, Метро, але в Зефірі краще (суто моя думка). Думаю що спиртне в кальяні може дуже сильно пошторити. А взагалі-то булоб добре збирати в цій темі найкращі рецепти і поради від тих хто про це трошки знає
lumax Опубліковано 15 Жовтня, 2007 в 21:04 #6 Опубліковано 15 Жовтня, 2007 в 21:04 Кальян у меня дома (купил полтора года тому назад на арабском рынке в Яффо). Из табаков люблю "лепестки розы". Из дельных советов - всегда следите за тем, чтобы между натянутой на чашечку фольгой и порцией табака оставалось пространство, иначе прилипнувший изнутри табак пригорает к раскаленной фольге и может подпортить аромат и вкус.
b0rg Опубліковано 16 Жовтня, 2007 в 06:36 #7 Опубліковано 16 Жовтня, 2007 в 06:36 ріспект всім кальянщікамтеж маю вдома причому давно, перепробував багато способів і рецептів, улюблений все одно 1 - вода 60/40 з сухим червоним вином і яблучний табак. ароматний дим має від вина трішки терпкуватий смак
Samhayne Опубліковано 16 Жовтня, 2007 в 09:13 #8 Опубліковано 16 Жовтня, 2007 в 09:13 У меня тоже есть кальян. Любимый табак - зелёное яблоко или вишня, вкусно, когда табак смешивают с мятой...А оптимальный состав жидкости в колбе - вода с красным вином.
Baracuda Опубліковано 16 Жовтня, 2007 в 12:02 #9 Опубліковано 16 Жовтня, 2007 в 12:02 у меня тоже дома кольян! Год назад купил в Хургаде! Из табаков предпочитаю вишню и двойное яблоко! А по мне так само лучше в колбу заливать молоко! Дым мякгм становиться! Кстати курю свой только на молоке! И ещё если вдруг у кого-нить побъется колба или ещё какие-нить приколу случаться маякуйте в аську дам номер аськи типа в Киеве который продаёт запчати к кольянам! У меня пол года назад побилась колба 4 месяца искал дёшовые и качественные колбы в инете, но таки нашол!
Гість Zibers Опубліковано 16 Жовтня, 2007 в 12:12 #10 Опубліковано 16 Жовтня, 2007 в 12:12 Кальяну нема, алу курю "ганжубас" (цє для Вас такой табак спецяфічяской) регулярно !!! Кальянос - переводняк цінного товара І використовувати його нуна по прямому призняченюю. Строкой више "табак спецяфічяской"
Facktor Опубліковано 16 Жовтня, 2007 в 12:48 Автор #11 Опубліковано 16 Жовтня, 2007 в 12:48 у меня тоже дома кольян! Год назад купил в Хургаде! Из табаков предпочитаю вишню и двойное яблоко! А по мне так само лучше в колбу заливать молоко! Дым мякгм становиться! Кстати курю свой только на молоке! И ещё если вдруг у кого-нить побъется колба или ещё какие-нить приколу случаться маякуйте в аську дам номер аськи типа в Киеве который продаёт запчати к кольянам! У меня пол года назад побилась колба 4 месяца искал дёшовые и качественные колбы в инете, но таки нашол!Мені більше подобається кальян на сокові. Для кальяна на молоці існує якісь окремий рецепт
b0rg Опубліковано 16 Жовтня, 2007 в 13:20 #12 Опубліковано 16 Жовтня, 2007 в 13:20 Але сьогодні начитався в неті толкові поради, так шо тепер кортить попробувати...а з братанами тут поділитись слабО?
Гість Zibers Опубліковано 16 Жовтня, 2007 в 14:23 #13 Опубліковано 16 Жовтня, 2007 в 14:23 Навіщо вигадувать вялосіпед своїми рецептами. Якщо шукаєте і досягаєте один і тот же результат (задоволення). Так що курять нада природню конопельку.
mix_forever Опубліковано 16 Жовтня, 2007 в 14:26 #14 Опубліковано 16 Жовтня, 2007 в 14:26 Зиберс, ты уже запарил со своей коноплей. Люди о кальяне и табаке говорят... а ты о ганджубасе...
Facktor Опубліковано 16 Жовтня, 2007 в 20:08 Автор #15 Опубліковано 16 Жовтня, 2007 в 20:08 КАЛЬЯН МОЖЕТ БЫТЬ ОПАСЕН ДЛЯ ЗДОРОВЬЯВо время священного для всех мусульман месяца рамадан бахрейнское Общество против курения выступило с инициативой о запрете популярного в Бахрейне и других странах Ближнего Востока кальяна. По мнению членов этого общества, кальян ни в коей мере не ассоциируется ни с исламом, ни со священным месяцем рамадан.Как известно, во время рамадана все мусульмане обязаны соблюдать строгий пост с восхода до заката солнца. Вечером, после заката солнца, разрешено пить, кушать и даже курить. Как правило, большая часть жителей Бахрейна собирается в специально установленных в различных местах столицы и других городов больших палатках с тем, чтобы неспешно поужинать, пообщаться с родственниками и друзьями. Члены Общества против курения обратили внимание на то, что кальян является непременным атрибутом таких встреч, а из палаток разносятся клубы табачного дыма, сообщает АМИ-ТАСС.Подсчитано, что один час курения кальяна эквивалентен выкуриванию 200 сигарет. В дополнение к этому считают противники курения, используемая при курении кальяна фольга плавится, что приводит к попаданию в легкие курильщика вредных паров, что наряду с содержащимися в табачном дыме веществами создает повышенный риск раковых заболеваний. Повышенная влажность табачного дыма при прохождении его через воду, создает дополнительную опасность для легких человека.Представители общества уже добились того, что курение в Бахрейне было запрещено в магазинах и ряде других общественных мест. Они считают, что пора начать наступление и на популярный среди местных жителей кальян. При этом, одним из важных аргументов в антитабачной кампании считается то, что если человек совершенно спокойно может не курить от восхода до заката солнца, то совершенно не стоит делать это и в вечернее время. Тем более, полагают противники курения, табак наносит непоправимый вред здоровью.МЕДИЦИНСКИЕ ИЗВЕСТИЯджерело :o :o :o Цифри - Жесть. По-моєму вони явно завищені
b0rg Опубліковано 17 Жовтня, 2007 в 07:43 #16 Опубліковано 17 Жовтня, 2007 в 07:43 Подсчитано, что один час курения кальяна эквивалентен выкуриванию 200 сигарет. imho бредятіна. курили годину, і не раз. хай хтось викурить пачку-дві сигарет за раз (а не 200) - передоз нікотином буде ще той, до блідого обличчя, тошноти і запаморочення. після ж кальяну нічого подібного. В дополнение к этому считают противники курения, используемая при курении кальяна фольга плавится, что приводит к попаданию в легкие курильщика вредных паров, что наряду с содержащимися в табачном дыме веществами создает повышенный риск раковых заболеваний. угу, тільки чогось к-ть ракових захворювань в різних видах процвітає саме у техногенних країнах. там де курять кальяни з дитинства такого немає... Представители общества уже добились того, что курение в Бахрейне было запрещено в магазинах и ряде других общественных мест. Они считают, что пора начать наступление и на популярный среди местных жителей кальян. При этом, одним из важных аргументов в антитабачной кампании считается то, что если человек совершенно спокойно может не курить от восхода до заката солнца, то совершенно не стоит делать это и в вечернее время. ха-ха-ха, філіп моріс наступає і спонсорує всякого вида такі "общества". логіка проста - курить кальян кожний (прикиньте КОЖНИЙ) мусульманин, заборонять кальян, а курить то хоцца, будуть брати дійсно отраву (якщо врахувати що зараз в "гарні" сорти табачку включилась і генна інженерія) в пачках і платить світовим табачникам... здається явно заказна статєйка...
Zeuss Опубліковано 17 Жовтня, 2007 в 13:21 #17 Опубліковано 17 Жовтня, 2007 в 13:21 Додам трошки від себе.Почав курити кальян десь місяців 4 назад. (коли кинув курити цигарки, до того чогось не тянуло).Найкраще смакує мені або яблуко або вишня.Купую в основному в такому специфічному ларьочку в Там-тамі.Доречі цікавить мене хто яку марку самого тютюну курить?Я курю той що там за 9.5 ІМХО він найкращий з усіх що можна купити в Луцьку.Подобається мені кальян в Зефірі. Просив пачку з під тютюну який вони у себе використовують, принесли але я такого різновиду нажаль у нас в Луцьку не знайшов.
Zeuss Опубліковано 17 Жовтня, 2007 в 15:08 #18 Опубліковано 17 Жовтня, 2007 в 15:08 Як найдеш то відпишись де.Але в Зефірі я бачив коробку розміром та 20х10х10 от такої упаковки і логотипу на ній я в Луцьку не бачив.
Facktor Опубліковано 18 Жовтня, 2007 в 18:55 Автор #19 Опубліковано 18 Жовтня, 2007 в 18:55 В "Табакерці" (ларьочку в Там-Тамі) солідний вибір табаків. Є табакі Al Fakher і Havana. За відгуками на деяких форумах вони одні з найкращих. В "Сові" був взагалі тільки Prince Molasses виноградний. У "Троянді" є тільки табак Nakhla, який за відгуками миє ноги проти Al Fakher і Havana, проте там його дуже широкий вибір смаків. В "Фуршеті" і в середині торгової зали Там-Тама був тільки Prince Molasses. Отже поки що з відомих торгових точок найкращою я вважаю "Табакерку"
Seva Опубліковано 18 Жовтня, 2007 в 20:43 #20 Опубліковано 18 Жовтня, 2007 в 20:43 Теж маю кальян. Найбільше подобається "яблоко на молоці". А взагалі, стількі вже всього перепробував....і фісташкі, диня, полуниця, персик, банан, м'ята,........
alex1973 Опубліковано 18 Жовтня, 2007 в 21:13 #21 Опубліковано 18 Жовтня, 2007 в 21:13 Курив в Метро на молоці з диньою... прикольний..але диня швидко надоїдає... добав до дині трішки м`яти...
b0rg Опубліковано 19 Жовтня, 2007 в 22:16 #22 Опубліковано 19 Жовтня, 2007 в 22:16 давайте мінятись табаками по можливості. серед свого запасу маю наприклад по 2 більших пачки банану, апельсину та "двойний яблучний" - що мені скурить просто здоровя не хватить. усі "звідти" можливо хтось також має чогось по дві... а м'ятки би взяв на обмін
b0rg Опубліковано 20 Жовтня, 2007 в 06:26 #23 Опубліковано 20 Жовтня, 2007 в 06:26 сухий??? навпаки як на мене, на нього вічно треба розжарений вуглик... нормальний табак, гілочки звичайно троха попадаються, але я будь-який перебирай на предмет "гілочок" перед заправкою
Zeuss Опубліковано 30 Жовтня, 2007 в 11:34 #24 Опубліковано 30 Жовтня, 2007 в 11:34 От ця марка табаку мені зараз найбільше подобається Класні сорти яблоко, подвійне яблоко і вишня. Доречі ще один цікавий момент В Зефірі чувак шо готує кальяни обмотує фольгою те місце де буде кластись вуголь в 5-6 слоїв.
b0rg Опубліковано 30 Жовтня, 2007 в 14:06 #25 Опубліковано 30 Жовтня, 2007 в 14:06 Доречі ще один цікавий моментВ Зефірі чувак шо готує кальяни обмотує фольгою те місце де буде кластись вуголь в 5-6 слоїв.тобто? між табаком і вугликом? чи саму чашечку під вуглик? поясни детальніше пліз
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.