Перейти до змісту

Coca-cola

Witiok

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Напишіть може хто знає де в Луцьку можна обміняти акційні кришечки від Кока-коли/Фанти/Спрайту на CD з піснями О.Скрипки.......Дякую

ЗІ.На сайті coca-cola.net.ua в розділі пунктів обміну Луцьк відсутній <_<

Опубліковано

Дзвонив на гарячу лінію компанії "Кока-Кола", тьотка з ганим голосом сказала що в Луцьку пункт обніму відмінили, але є в місті Рівне магазин "Літо", що по вул. Грушевського 2А, там в Пн, Сб, Нд проводять обмін кришечок цієї отрути на CD кейси...

Опубліковано

лихой финт от "беверджиз" :D

интересно, кто у них сейчас маркетингом занимается...

кстати, вы оставляйте жалобы на колл-центре.

какого лысого в обласном центре нет пункта обмена.

эти западные корпорации очень бояться жалоб.

Опубліковано
эти западные корпорации очень бояться жалоб.

Хм бояться, я от з німцями працював так керівництво має втрати бабла (премії ) якщо є скарги. Так і в мене було.

Заказчик був не довольний (Хоть і акти підписав) а премії лишили (а премія була ніштячна 5% від АКТу Вик робіт) Так я за весь час премії не получав :-(

Опубліковано
Дзвонив на гарячу лінію компанії "Кока-Кола", тьотка з ганим голосом сказала що в Луцьку пункт обніму відмінили, але є в місті Рівне магазин "Літо", що по вул. Грушевського 2А, там в Пн, Сб, Нд проводять обмін кришечок цієї отрути на CD кейси...

Тільки магазин Літа називається. Як на мене, щось в дусі нашого Агроконтракту, тільки більший.

Опубліковано

Так, магазин дійсно називається Літа, вчора по справам був в Рівному, заодно і поміняли кришечки від коли на сумочки сумнівної якості на 10 сд, і диск з етнічною музикою.....

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...