Перейти до змісту

Підкажіть Life:)

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

2 роки назад я придбав на той час вигідний але глюканий тариф Life :smile-zachot:

за 2 роки я ніразу незмінював тарифу,я думаю ви уявили які там ціни...

Підкажіть хороший вигідний тариф щоб дешевше звонити на всі номери.

Опубліковано

На твоем месте я бы ориентировалась на тех, с кем ты будешь общаться... Ведь если большинство знакомых пользуются..к примеру киевстаром(мтс...диджус...билайн...ну и дальше по списку...) то, возможно, вообще стоит сменить оператора... к тому же, учитывая низкую стоимость стартовых пакетов нынче...это вообще не составит проблемы... :mdr:

Опубліковано

Ну так 2 роки на 1 операторі це нетак мало,притому мій номер і за межами України знають

варіантів пока мало,помилка в тому що так довго на ньому сидів,от якби було норм покриття :mdr: оцеб булоб діло.

а так якщо невпадлу пишіть Тарифи,буду вдячний :mdr:

Опубліковано

я б радив перейти до іншого оператора, а на старому тимчасово включити або переадресацію на новий номер, або голосову скриньку, а за кілька місяців взагалі виключити. До того ж з нового номера нескладно зробити розсилку всім потрібним тобі абонентам з повідомленням про зміну номера.

Особисто я користуюсь тарифом МТС Безлімітний Легкий. Покриття вже є практично скрізь. В пакет за 210 грн входять 750 хв. в мережі МТС (в т.ч. Jeans та бувші UMC, Sim-Sim), 250 хв. на мережі інших операторів в межі України, в т.ч. на міські номери, 200 СМС, 50 ММС, 50 мб GPRS-трафіка і 5 мб wap-трафіка. Крім абонплати знімається ще плата за з'єднаня 15 коп, в мене за місяць получається десь 60 грн, тобто всього -- 270 грн. на місяць, з яких я ще 20% ПДВ повертаю, тому що контракт оформив на фірму. А пакет я особисто не вичерпую, завжди залишається кілька сотень хвилин в запасі.

P.S. в мене один і той самий номер з 2001 року

P.P.S. А може почекай до нового року? На свята зазвичай з'являються всякі вигідні пропозиції від операторів

Опубліковано

Да я знаю що МТС зараз вигідно і покриття UMC і людей підтримуючіх

цього оператора немало.А що до перейти на інший і розіслати номери :)

в мене їх 233 майже постійних, це займе немало часу,я пока в Life :) бачу 2+

це дешевий інтернет трафік хоча і глюканий, та вільний Life :( в мережі.

Дуже спс я подумаю про переадрисацію :D

Опубліковано
я б радив перейти до іншого оператора, а на старому тимчасово включити або переадресацію на новий номер, або голосову скриньку, а за кілька місяців взагалі виключити. До того ж з нового номера нескладно зробити розсилку всім потрібним тобі абонентам з повідомленням про зміну номера.

Особисто я користуюсь тарифом МТС Безлімітний Легкий. Покриття вже є практично скрізь. В пакет за 210 грн входять 750 хв. в мережі МТС (в т.ч. Jeans та бувші UMC, Sim-Sim), 250 хв. на мережі інших операторів в межі України, в т.ч. на міські номери, 200 СМС, 50 ММС, 50 мб GPRS-трафіка і 5 мб wap-трафіка. Крім абонплати знімається ще плата за з'єднаня 15 коп, в мене за місяць получається десь 60 грн, тобто всього -- 270 грн. на місяць, з яких я ще 20% ПДВ повертаю, тому що контракт оформив на фірму. А пакет я особисто не вичерпую, завжди залишається кілька сотень хвилин в запасі.

P.S. в мене один і той самий номер з 2001 року

P.P.S. А може почекай до нового року? На свята зазвичай з'являються всякі вигідні пропозиції від операторів

ну на Білайні є альтернативний тариф цьому Безліміту.... І взагалі, я проти таких назв як Безліміт.... Що це за безліміт на якому ліміт 750 хв і 250 хв...

Абсурд!!!

Тариф "Менеджер" від Білайн:

В пакет за 325 грн входять 4000 хвилин в мережі, 500 хвилин на інші напрямки, 100 мб інтернету. Ніякої плати за зєднання!!!

Дуже вигідні тарифи для дзвінків за кордон.

Опубліковано

угу, тільки от покриття МТС і Бджолайн поки що порівнянню не піддаються. А мені важливо завжди бути на зв'язку. До того ж, для чого мені 4500 хвилин, якщо в мене з 1000 сотня-друга лишаються щомісяця? :)

я також проти таких штук як "лімітний безлімітний", але жопоробиш? :101010:

до речі, в МТС є ще два "безлімітних" -- здається 4000 хвилин і 6000 хвилин. В останньому немає плати за з'єднання. Деталей не знаю, лізти на сайт МТС лінь.

2 STARSAW:

Я не бачу проблеми розіслати СМС всім абонентам в телефонній книзі, хай їх там хоч 1000 буде. Наприклад з любого смарта Nokia це робиться за 10 секунд, а далі воно саме все відправляє, при цьому не заважаючи тобі далі користуватись телефоном.

Опубліковано

Найкращий тариф на Лайфі - СУПЕР ЛАЙФ (0 в мережі і 50 коп на ішні оператори). Але це тариф на умовах договору(хоча той договір немає ні терміну дії ні додаткових угод чи штрафних санкцій). Вартість переходу з збереженням номеру безкоштовна тільки треба щоб 30 або 50 грн було на рахунку, а якщо з новим то за 5 грн буде 30 на рахунку а за 10 - 50 грн. Надумаєш, бери паспорт і приходь на Волі, 14 підключу, захочеш новий номер теж щось підберемо(тільки скажеш що тобі треба Вова)

Опубліковано

Та незнаю звик я до Life :D напевно мені подобаються лагі :(

В Life :) на даний момент мене цікавить дешевий та більш менш нормальний

доступ в інтернет,напевно того і незмінив оператора :) просто часто використовую QIP на свому смарті.

Опубліковано

я сиджу на лайфі вже 2 рокі, є корпоративним абонентом,

ціни майже шарові користуюсь як безлімітним + закордон шара всього 1 гр. хв.

да десь рік назав глючив страшно з корпораціїї пішло 15 чол.

зараз проблем нема

задоволений

Опубліковано
О, melonbet, я от тоже хочу супер-лайф, там дійсно ніяких наколок немає?

Наколок стосовно договору немає. Єдина умова : хочеш користуватись тарифом - поповни рахунок з 1 по 20 число кожного місяця на 30 або 50 гривень(цю суму обираєш в момент підключення). Єдине і максимально можливе покарання за неоплату це те , що 21 числа ти не зможеш нікуди подзвонити, а як тільки поповниш то зразу знов появиться така можливість. Це дійсно вигідний тариф для тих хто витрачає в місяць понад 30 або 50 гривень.

Різниця між 30 та 50 в тому, що в пакеті 30 по 50 копійок перших 100 хвилин, а в 50 перших 200 в місяць.

Надумаєте, беріть паспорт, і приходьте на проспект Волі, 14. До речі коли Ви підключитесь на 50 до 31 жовтня то протягом п"яти наступних місяців Вам буде приходити ще по 20 гривень додатково, а якщо ще і на новий номер то поповнення на 50 гривень протягом наступних 5 місяців для Вас буде лише 45(акція діє лише на проспекті Волі, 14)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...