Перейти до змісту

Фарбування стелі у ванній кімнаті

Goom

Рекомендовані повідомлення

Порадьте, будь ласка, як і чим найкраще буде пофарбувати стелю у ванній кімнаті!

Дякую!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я фарбував звичайною недорогою водоемульсійкою (здається такою http://www.qwinto.com.ua/g/39/p3018-dufa_d1a_dyufa_d1a_wandfarbe_dispersionnaya/)

6 років політ нормальний. Якщо немає проблем із пліснявою та грибком - немає різниці чим фарбувати. Якщо є проблеми, тоді потрібно щось стійке до грибку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якщо є грибок - значить у ванній велика вологість, в такому випадку, потрібно думати про вентиляцію фарба тут навряд чи допоможе....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

От в мене наприклад в ванній кімнаті після фарбування звичайною водоемульсійною фарбою на стелі, через 3 роки почали формуватися невеликі пухирці. Плісняви і грибка немає. Однозначно справа в фарбі(я так думаю).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

через 3 роки почали формуватися невеликі пухирці

це в більшості випадках зв'язане з вологістю, в мене ці самі пухирці з'явилися на стелі від того, що сусіди зверху майже мене затопили(майже - вода не встигла пройти до мене)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

От в мене наприклад в ванній кімнаті після фарбування звичайною водоемульсійною фарбою на стелі, через 3 роки почали формуватися невеликі пухирці. Плісняви і грибка немає. Однозначно справа в фарбі(я так думаю).

Дійсно, справа у фарбі - вона у вас хороша, була б пагана - потріскалася б. Проблема у поверхні, на яку ви її наносили.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

перед фарбуванням обовязково прогрунтуй. Взагалі "пиріг" стелі орієнтовно повинен бути таким: грунтовка - чорнова шпаклівка - затерли. знову грунтовка - чистова шпаклівка - затерли, знову грунтовка - фарба. Якщо десь не прогрунтовали буде намотуватись на валік при фарбування чи зявляться пухирці.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Обязательно вентилятор в ванной (не самый маленький), и при правильной эксплуатации не возникнет проблем не с грибком не с плесенью не с "невеликі пухирці".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

пілять...

Швагро перед тим як робити мені стелю сказав - помий від старої фарби. Я брав йоршика, металеву таку кухонну "щітку", драпачика. Віддирав стару фарбу, решту змивав водою, доки не залишилася сіра поверхня бетонного перекриття. І лише після цього він приступив до потолку. Грунтовка, чорнова шпаклівка, затирання, чистова, затирання і фарбування.

Нічого не відстало і не попузирилося!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Може ще запропонуєш по старинці жити в землянках і купатись в річках чи озерах?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Если на себе не экономите то рекомендую Caparol только точно не скажу 3 или 6 спросите у продавцов что лучше для ванной комнаты, расход небольшой можно за 1 раз закрасить, и в дальнейшем краска может мыться растворителем несколько раз, пробуйте :_25:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можу порекомендувати нову фарбу від Снєжки "Sniezka Кухня-Ванна". Як раз підійде

длЯ стелі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можу порекомендувати нову фарбу від Снєжки "Sniezka Кухня-Ванна". Як раз підійде

длЯ стелі.

А де ви її знайшли. Я от вже 2 тижні шукаю нема в магазинах(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щоб не появлялись пухирці, потрібно зчистити старий шар фарби шпателем, попередньо намочивши водою. Тоді водоемульсійну фарбу розвести з грунтовкою в співвідношенні 50 на 50. І двічі-тричі пофарбувати. Зробив так у себе і пухирці не зявлялись більш при будь-якій вологості.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В Епіцентрі є ця фарба.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

В Епіцентрі є ця фарба.

А ви самі нею вже щось фарбували? Мене цікавить розхід фарби. У мене ванна маленька, десь 3Х4 метри.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

Sniezka Кухня-Ванна

яку краще брати глянцеву чи матову, акрилову чи латексну? вона на дотик і вигляд яка, як повітряний шарик? можна фото стін детально?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Українське і польське виробництво - ось і вся різниця.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...