Перейти до змісту

будь-яке телебачення буде платним

PPArhangel

Рекомендовані повідомлення

дана кантора здається впарює контракне підключення до МТС на Л Українки в районі перехрестя С Левчанівської та в районі Бару Швейк, з планшетиками

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

До мене ніхто не заходив, але тричі телефонували "з Віасату". Та ж тема, тільки не розпинаються на порозі. :_37: Ці ліниві якісь...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На минулому тижні також заходила додому молода панянка (дружина з нею розмовляла і не "повелась" на їїї красномовність). А вчора на мобільний з київського номера телефонували і пропонували послуги. Розмова була коротка (з моєї сторони). Але ні про яке платне телебачення не говорилось (або просто не встигли сказати).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На сертифікаті знов вказана тільки вулиця, а в якому місті їх шукати? Я не думаю, що вони когось збираються підключати до ТВ, основна мета - зібрати гроші

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Десь в кінці літа до нас теж заходили два молодики і пропонували якийсь купон з кодом на ТВ. Але вдома був лише батько (70років) і каже їм що в нас стоять тарілки і все добре показує, тільки от парнуха десь пропала, а вони кажуть що купляйте діду той код в нас і буде показувати. Але батько поморозився. Приїздили на ''копійці''. На тижні пошукаю може лишились записи камер (стоять в будинку і навколо)з їх візиту, то викладу на ютуб. (це ж не протизаконно?)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

викладайте. якщо у ас є попереджуючий напис "ведеться віднонагляд" то значить перебуваючи у Вас на подвір'ї люди не заперечують проти цього

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

пропоную перенести дану бесіду Знову ошуканство,

принаймі це стосуватиметься не стільки телебачення а більше ошуканства

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

«1+1», «Интер», СТБ скоро станут платными

Медиахолдинги намерены закодировать сигнал со спутника на законных основаниях.

Крупнейшие украинские медиахолдинги решили объединить свои телеканалы в единый платный пакет, который будет подаваться со спутника в кодированном виде.

В пакете будет 20 каналов, а его стоимость составит 8 грн в месяц с одного абонента, заявил представитель одной из телекоммуникационных компаний. Пакет объединит продукцию медиахолдингов «Украина» (Ринат Ахметов), StarlightMedia (Виктор Пинчук), Inter Media Group (Дмитрий Фирташ) и 1+1 Media (Игорь Коломойский). Представители этих компаний пока не комментируют свою инициативу.

Сейчас все общенациональные каналы четырех групп входят в универсальную программную услугу. Это означает, что ТВ-провайдеры по закону обязаны транслировать их. Абоненты смотрят такие каналы бесплатно, а провайдер не платит за трансляцию правообладателям. Как результат – телеканалам остается зарабатывать только на рекламе.

Пока что свой контент кабельным операторам продают только два украинских канала – «Футбол» и «Первый автомобильный».

В Нацсовете по телевидению говорят, что закон на стороне медиахолдингов. «Он позволяет продавать телеканалы пакетами, в состав которых входят как телеканалы универсальной программной услуги, так и другие телеканалы», – рассказал член Нацсовета Николай Фартушный.

В медиахолдинг «Украина» входят телеканалы «Украина», «Футбол», в StarlightMedia – каналы СТБ, ICTV, «Новый канал», М1, М2 и OTV, в Inter Media Group – каналы «Интер», «НТН», «Энтер фильм», «Пиксель», «К1», «К2», «Мега», в 1+1 Media – каналы «1+1», «2+2», ТЕТ, «ПлюсПлюс».

Источник: Капитал

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Источник: Капитал

Журналюги iнколи/завжди брешуть як пишуть.А що каже сам медiахолдинг/и.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На мобільний пару раз дзвонили (код столиці), казали що з Нр все буде платним. але поки є нет то будуть, і ключі і, прошивки...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Сьогодні прийшли до мої знайомих 2 дівки пропонувади дискотні картки вже по 20 грн (зазначте спочатку на них писалося 85 грн) потім дали картку даром :) тільки після дзвінку хазяйки на Viasat :smile-zachot:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

будуть канали основні халявні, бо державі ж треба якось зомбувати людей ))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а ще вибори в 2015 році на носі, реклама буде рікою литись, так що 2 роки канали будуть відкриті

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

воно і платне .я як дивився нтв так ібуду і буду плати своі20 грн в міс за перегляд і антену хрен кому дам зняти з даху будинку

яка вже років 8стоїть

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

викладайте. якщо у ас є попереджуючий напис "ведеться віднонагляд" то значить перебуваючи у Вас на подвір'ї люди не заперечують проти цього

Не треба ніяких написів та наклейок,коли вам парять моск,що *яке маєте право мене знімати!аааа! міліція!!! я на вас до суду подам!!!* можете усіх нах посилати ,на це вам дає право -

- стаття 34 Конституції України, відповідно до якої всі громадяни України мають право вільно збирати, зберігати, використовувати та поширювати інформацію усно, письмово чи в інший спосіб на свій вибір;

- стаття 7 Закону України «Про інформацію», відповідно до якої ніхто не може обмежувати права особи у виборі форм та джерел одержання інформації;

- стаття 302 Цивільного кодексу України, відповідно до якої фізична особа має право вільно збирати, зберігати, використовувати і поширювати інформацію.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...