Перейти до змісту

будь-яке телебачення буде платним

PPArhangel

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

дана кантора здається впарює контракне підключення до МТС на Л Українки в районі перехрестя С Левчанівської та в районі Бару Швейк, з планшетиками

Опубліковано

До мене ніхто не заходив, але тричі телефонували "з Віасату". Та ж тема, тільки не розпинаються на порозі. :_37: Ці ліниві якісь...

Опубліковано

На минулому тижні також заходила додому молода панянка (дружина з нею розмовляла і не "повелась" на їїї красномовність). А вчора на мобільний з київського номера телефонували і пропонували послуги. Розмова була коротка (з моєї сторони). Але ні про яке платне телебачення не говорилось (або просто не встигли сказати).

Опубліковано

На сертифікаті знов вказана тільки вулиця, а в якому місті їх шукати? Я не думаю, що вони когось збираються підключати до ТВ, основна мета - зібрати гроші

Опубліковано

Десь в кінці літа до нас теж заходили два молодики і пропонували якийсь купон з кодом на ТВ. Але вдома був лише батько (70років) і каже їм що в нас стоять тарілки і все добре показує, тільки от парнуха десь пропала, а вони кажуть що купляйте діду той код в нас і буде показувати. Але батько поморозився. Приїздили на ''копійці''. На тижні пошукаю може лишились записи камер (стоять в будинку і навколо)з їх візиту, то викладу на ютуб. (це ж не протизаконно?)

Опубліковано

викладайте. якщо у ас є попереджуючий напис "ведеться віднонагляд" то значить перебуваючи у Вас на подвір'ї люди не заперечують проти цього

Опубліковано

«1+1», «Интер», СТБ скоро станут платными

Медиахолдинги намерены закодировать сигнал со спутника на законных основаниях.

Крупнейшие украинские медиахолдинги решили объединить свои телеканалы в единый платный пакет, который будет подаваться со спутника в кодированном виде.

В пакете будет 20 каналов, а его стоимость составит 8 грн в месяц с одного абонента, заявил представитель одной из телекоммуникационных компаний. Пакет объединит продукцию медиахолдингов «Украина» (Ринат Ахметов), StarlightMedia (Виктор Пинчук), Inter Media Group (Дмитрий Фирташ) и 1+1 Media (Игорь Коломойский). Представители этих компаний пока не комментируют свою инициативу.

Сейчас все общенациональные каналы четырех групп входят в универсальную программную услугу. Это означает, что ТВ-провайдеры по закону обязаны транслировать их. Абоненты смотрят такие каналы бесплатно, а провайдер не платит за трансляцию правообладателям. Как результат – телеканалам остается зарабатывать только на рекламе.

Пока что свой контент кабельным операторам продают только два украинских канала – «Футбол» и «Первый автомобильный».

В Нацсовете по телевидению говорят, что закон на стороне медиахолдингов. «Он позволяет продавать телеканалы пакетами, в состав которых входят как телеканалы универсальной программной услуги, так и другие телеканалы», – рассказал член Нацсовета Николай Фартушный.

В медиахолдинг «Украина» входят телеканалы «Украина», «Футбол», в StarlightMedia – каналы СТБ, ICTV, «Новый канал», М1, М2 и OTV, в Inter Media Group – каналы «Интер», «НТН», «Энтер фильм», «Пиксель», «К1», «К2», «Мега», в 1+1 Media – каналы «1+1», «2+2», ТЕТ, «ПлюсПлюс».

Источник: Капитал

Опубліковано
Источник: Капитал

Журналюги iнколи/завжди брешуть як пишуть.А що каже сам медiахолдинг/и.

Опубліковано

На мобільний пару раз дзвонили (код столиці), казали що з Нр все буде платним. але поки є нет то будуть, і ключі і, прошивки...

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Сьогодні прийшли до мої знайомих 2 дівки пропонувади дискотні картки вже по 20 грн (зазначте спочатку на них писалося 85 грн) потім дали картку даром :) тільки після дзвінку хазяйки на Viasat :smile-zachot:

• 2 тижня потому...
Опубліковано

воно і платне .я як дивився нтв так ібуду і буду плати своі20 грн в міс за перегляд і антену хрен кому дам зняти з даху будинку

яка вже років 8стоїть

Опубліковано

викладайте. якщо у ас є попереджуючий напис "ведеться віднонагляд" то значить перебуваючи у Вас на подвір'ї люди не заперечують проти цього

Не треба ніяких написів та наклейок,коли вам парять моск,що *яке маєте право мене знімати!аааа! міліція!!! я на вас до суду подам!!!* можете усіх нах посилати ,на це вам дає право -

- стаття 34 Конституції України, відповідно до якої всі громадяни України мають право вільно збирати, зберігати, використовувати та поширювати інформацію усно, письмово чи в інший спосіб на свій вибір;

- стаття 7 Закону України «Про інформацію», відповідно до якої ніхто не може обмежувати права особи у виборі форм та джерел одержання інформації;

- стаття 302 Цивільного кодексу України, відповідно до якої фізична особа має право вільно збирати, зберігати, використовувати і поширювати інформацію.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...